Omsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 3:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Toljatti – Novosibirsk 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 6:0 (kon.) | Soči – Atlant 6:4 (kon.)
Viťaz – HC Slovan 2:1 (po pr.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:3 (3:1, 0:1, 1:1)
Medveščak Záhřeb
Pondělí 12.01.2015, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Geoff PLATT - 4:3
     
    54:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí jdou šest minut před koncem do vedení 4:3! Jiří Novotný nahrál po přejetí do útočného pásma GEOFFOVI PLATTOVI a ten z levého kruhu překonal Heetera střelou k bližší tyči. Druhý gól Platta v zápase. Asistence: Jiří Novotný.
    Mark FLOOD - 3:3
     
    43:57
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1, které Brandon Segal vyřešil přihrávkou na najíždějícího obránce MARKA FLOODA, a ten zblízka překonal Sanforda. Asistence: Brandon Segal a Kurtis McLean.
    Bill THOMAS - 3:2
     
    22:39
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Martin St. Pierre teď ukázal hokejovou chytrost a velký přehled! Na modré čáře naznačil střelu, ale místo toho narýsoval naprosto přesnou přihrávku na BILLA THOMASE, který střílel do odkryté branky – 3:2. Asistence: Pascal Pelletier a Martin St. Pierre.
    Kirill KAPUSTIN - 3:1
     
    17:55
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    KIRILL KAPUSTIN se od levého mantinelu natlačil až před Heetera a bekhendem procpal kotouč za brankovou čáru. Domácí tak otáčejí skóre z 0:1 až na 3:1. Asistence: Vladislav Kartajev
    Geoff PLATT - 2:1
     
    14:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv otáčí skóre! Za záda hostující obrany se dostal GEOFF PLATT, který dokázal procedit kotouč skrz výstroj brankáře Heetera – 2:1. Asistence: Alexej Vasiljev a Ilja Ljubuškin.
    Jegor JAKOVLEV - 1:1
     
    11:23
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Hosté chybovali ve středním pásmu a Novotný se tak z levé strany řítil na Heetera. Ten sice pokus forvarda Lokomotivu vyrazil, ovšem domácí zůstali v náporu i nadále. Novotný tak nahrál na modrou Holøsovi, jehož ránu vyrazil Heeter jen před sebe a dojíždějící JEGOR JAKOVLEV puk uklidil do odkryté klece. Asistence: Jonas Holøs a Geoff Platt.
    Saša MARTINOVIĆ - 0:1
     
    04:13
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Bomba Segala orazítkovala břevno a brankář Sanford poté vůbec nevěděl, kam se kotouč odrazil. Než se stačil zorientovat, SAŠA MARTINOVIĆ puk dopravil za jeho záda. Asistence: Brandon Segal a Kurtis McLean.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Jakovlev (Holøs, Platt), 15. Platt (Vasiljev, Ljubuškin), 18. Kapustin (Kartajev), 54. Platt (Novotný) – 5. Martinović (Segal, McLean), 23. Thomas (Pascal Pelletier, St. Pierre), 44. Flood (Segal, McLean)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Jakovlev, Holøs, Kronwall, Pašnin, Gorochov, Vasiljev, Ljubuškin – Plotnikov, Averin, Apalkov – Kontiola, Thörnberg, Lokťonov – Platt, Novotný, Koňkov – Galimov, Kapustin, Kartajev.
    Medveščak Záhřeb: Heeter (Owuya) – Martinović, Carle, Flood, Popović, Hutchinson, Kinrade – Leino, Pelletier, St. Pierre – Segal, Wright, McLean – Thomas, Björkstrand, Hedberg – Glumac, Perkovič, Kostović.

    Rozhodčí: Dejev, Naumov – Aljošin, Nestěrov
    bahis siteleri