CSKA Moskva – N.Novgorod 1:0 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 3:0 (kon.) | Atlant – Viťaz 3:1 (kon.)
Riga – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Záhřeb – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Soči 3:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
HK Soči
Čtvrtek 15.01.2015, 19:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andre PETERSSON - 3:5
     
    59:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    ANDRE PETERSSON se rychle dostal k puku a poté pro něho nebyl vůbec žádný problém dopravit kotouč do opuštěné branky Slovanu. O zápase je tedy rozhodnuto. Bez asistence.
     
    59:24
    Slovan hraje powerplay.
     
    59:05
    Po střele Surového zazvonila tyč branky Soči.
    Rok TIČAR - 3:4
     
    52:40
    Slovan právě vstřelil branku!
    ROK TIČAR střílel od kruhů a hostující Ščastlivyj si puk srazil do branky. Slovan se dostává Soči na dostřel jediného gólu. Zápas tak bude jistě ještě velmi zajímavý. Asistence: Martin Štajnoch.
    Michal VONDRKA - 2:4
     
    51:07
    Slovan právě vstřelil branku!
    MICHAL VONDRKA dokázal ve skrumáži před hostující brankou doslova propasírovat kotouč za záda Pöpperleho a Slovan tak dává důležitou branku. Navíc má před sebou ještě stále přesilovou hru. Asistence: Milan Bartovič, Michal Sersen.
     
    48:53
    Před Hudáčkem zívala úplně prázdná branka, jenže domácí hráč vše uspěchal a puk poslal nad hostující klec a puk se jen odrazil od zadního mantinelu!
     
    47:13
    Jarvinen fauloval Starostu a ten se jen těžko zvedá z ledu. Hostující hráč inkasuje trest na pět minut plus do konce utkání za faul kolenem.
     
    43:34
    Domácí Barker dostal menší trest za hru vysokou holí. Soči tak má k dispozici přesilovou hru.
    Cory EMMERTON - 1:4
     
    41:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Ale hned v jejím úvodu znovu Slovan inkasuje. CORY EMMERTON dobře zpracoval přihrávku na svoji hokejku a poté přízemní střelou dokázal poslat puk za záda Backlunda. Hosté tak jdou do tříbrankového trháku. Asistence: Andre Petersson.
    Igor RADULOV - 1:3
     
    36:46
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté ihned po vhazování byli v další velké šanci. Před brankou Backlunda se nejlépe zorientoval IGOR RADULOV a v blízkosti domácího brankáře poslal puk za jeho záda. Hosté se tak dostali do dvoubrankového náskoku. Asistence: Max Wärn.
    Andre PETERSSON - 1:2
     
    36:08
    Soči právě vstřelilo branku!
    ANDRE PETERSSON dostal přesnou přihrávku takřka mezi kruhy a okamžitě bez přípravy vystřelil. Backlund neměl sebemenší šanci, a tak Petersson v domácí brance vymetl doslova všechny pavučiny. Asistence: Cory Emmerton, Ryan Whitney.
     
    31:34
    Na druhé straně střílel Surový, ale Pöpperle jeho projektil fantastickým zákrokem vychytal. V krátkém sledu jsme po sobě viděli dvě překrásné akce, a to na obou stranách.
    Šance Ignaťuškina a zákrok Backlunda
     
    30:54
    Ignaťuškin nyní vyslal jedovku na Backlunda, ten puk chytil, ale vypadl mu z lapačky. Backlund však rybičkou skočil na hranici svého brankoviště a puk chytil.
     
    26:20
    Starosta dostává dvě minuty za zdržování hry a oslabuje tak svůj tým. Naopak hosté mají k dispozici početní výhodu, ve které mají šanci strhnout vedení na svou stranu.
    Ilja KRIKUNOV - 1:1
     
    14:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    Ale hosté bleskově srovnávají. ILJA KRIKUNOV se taktéž dostal do blízkosti branky až před Backlunda, přehodil si puk z bekhendu a poté žabičkou zamířil přesně do branky Slovanu. Během chvilky je tedy srovnáno a znovu se začíná od začátku. Asistence: Andrej Kosticyn, Arťjom Krjukov.
    Libor HUDÁČEK - 1:0
     
    13:32
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce v podání LIBORA HUDÁČKA. Ten si ještě před modrou čárou převzal puk, podél pravého mantinelu si nabruslil až před Pöpperleho a dostal se k pravé tyčce, odkud svou bekhendovou střelou dokázal dostat puk za jeho záda a poslal tak domácí celek do vedení. Asistence: Tomáš Starosta, Patrik Luža.
     
    06:27
    Nagy ujel ve vlastním oslabení a dostal se až před Pöpperleho, druhý jmenovaný však nemusel zasahovat, neboť Nagy poslal puk jen do ochranného plexiskla.
     
    04:40
    Hudáček dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Je to vůbec první přerušení hry od úvodního vhazování.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Hudáček (Starosta, Luža), 52. Vondrka (Bartovič, Sersen), 53. Tičar (Štajnoch) – 15. Krikunov (Kosticyn, Krjukov), 37. Petersson (Emmerton, Whitney), 37. Radulov (Wärn), 42. Emmerton (Petersson), 60. Petersson


    HC Slovan Bratislava: Backlund (Godla) – Luža, Sersen, Štajnoch, Barker, Kozák, Starosta, Brejčák – Nagy, Surový, Bartovič – Murley, Vondrka, Hudáček – Jeglič, Tičar, Ölvecký – Rehák, Kudrna, Lunter
    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Whitney, Ščitov, Koledov, Pervyšin, Wilson, Děrljuk, Jarvinen – Krikunov, Ignaťuškin, Kosticyn – Wärn, Petersson, Emmerton – Ščastlivyj, Ljuduchin, Radulov – Krjukov, Krutov, Morozov

    Rozhodčí: Kiselov, Čerenkov – Balodis, Golovljov
    bahis siteleri