Bulldogs – Otrokovice 4:1 (kon.) | Chodov – Tatran 5:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Bohemians 6:7 (kon.)
Liberec – Ostrava 5:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:9 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
5:4 (1:2, 1:2, 3:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 18.01.2015, 17:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    56:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dóžovu střelu nejprve zblokoval Deutsch, ale míček se odrazil k Mikešovi dostal, který poslal přesnou přihrávku na střed, kde stál neobsazený TOM ONDRUŚEK a z první poslal míček do poloodkryté branky. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    47:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Pražák poslal do šance TOMÁŠE VÁVRU, který běžel z levé strany sám na Kafku a pod jeho padajícím tělem dostal míček do branky. Asistence: Petr Pražák.
     
    47:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí se dotahují na rozdíl jediného gólu. Sýkora nabil PATRIKU DÓŽOVI, který se trefil naprosto přesně. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    38:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Beneš zavezl míček k brance, kde nedokázal vystřelit přes klečícího obránce. Sražený míček si ale vzal JAN NATOV, který zblízka nedal Barákovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Marek Beneš.
     
    35:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté si pro svůj útok vybrali opět pravou stranu a tentokrát byli úspěšní. ONDŘEJ RIEBAUER dostal přesnou přihrávku od Grubera a překonal Baráka. Asistence: Jakub Gruber.
     
    21:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po rozehrání z rohu se míček od Kotlase dostal k MARIANU JELÍNKOVI, jehož střela prošla kolem několika hráčů clonících Kafkovi a zastavila se až v síti. Asistence: Michal Kotlas.
     
    14:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ondrušek našel zpoza branky PATRIKA DÓŽU, který z první propálil Kafku. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    08:21
    Tatran právě vstřelil branku!
    Fořt poslal střílenou přihrávku na zadní tyč, kde číhal ONDŘEJ RIEBAUER, jenž usměrnil míček za Barákova záda. Asistence: Radim Fořt.
     
    05:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice početní výhodu využívají. Nebyl to klasický přesilovkový gól. MILAN FRIDRICH převzal míček na vlastní polovině, lehce se dostal blíže k brance a střelou k tyči otevírá skóre dnešního zápasu. Pěkná individuální akce střešovické legendy. Asistence: Jan Natov.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Dóža (Ondrušek), 22. Jelínek (Kotlas), 48. Dóža (Sýkora), 48. Vávra (Pražák), 57. Ondrušek (Mikeš) – 6. Fridrich (Natov), 9. Riebauer (Fořt), 36. Riebauer (Gruber), 39. Natov (Beneš)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Beneš) – Jelínek, Pražan, Fiala, Vávra T., Pražák, Klápa, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Schubert, Chmelíček, Vojtíšek, Jastřembský, Strachota, Kotlas, Bouša, Dóža
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Rebro) – Nushart, Heřmanský, Deutsch, Natov, Mayer, Fořt, Běhal, Riebauer, Kolísko, Vávra M., Vašíček, Slavík, Gruber, Fridrich, Zavadil, Beneš, Komárek, Řehoř

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 415
    bahis siteleri