Ne – Chodov 6:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Královské Vinohrady 4:3 (kon.)
konec
Ne
6:4 (3:1, 2:1, 1:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 18.01.2015, 14:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    59:11
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se přece jenom dočkává dalšího gólu a přibližuje se na rozdíl dvou branek. Po přihrávce Dvořákové se prosazuje TEREZA URBÁNKOVÁ. Asistence: Anna Dvořáková.
     
    55:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Míček zůstal ležet v boční síti domácí branky, kde o něho srdnatě bojovalo několik hráček. Nejúspěšnější byla Tučková, která dokázala dostat balonek před branku, odkud ho nekompromisně pod víko poslala JANA VOJÁČKOVÁ. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    48:58
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hubáčková dokázala vystihnout chodovskou rozehrávku, předala míček DOMINICE ŠTEGLOVÉ, která přečíslení 2 na 1 vyřešila přesně mířenou střelou do vinglu. Klabanová byla bez šance. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    39:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    ZUZANA TUČKOVÁ vybojovala míček u mantinelu a z úhlu postupovala sama na Kuchyňkovou. kterou překonává přesně mířenou střelou na bližší tyč. Bez asistence.
     
    27:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí rozehrávaly volný úder od mantinelu, po kterém se k odraženému míčku dostala Steinbachová, která ho se štěstím dostala zpět do brankoviště, kde si ho nejrychleji našla DOMINIKA ŠTEGLOVÁ a s přehledem navyšuje domácí vedení. Bez asistence.
     
    27:02
    Herbadent právě vstřelil branku!
    ZUZANA HUBÁČKOVÁ to zkusila z poměrně velké vzdálenosti a trefila se náramně. Projektil z její hole skončil těsně pod horní tyčkou. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    17:26
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Rozehrávky volného úderu se chopila Billá, jejíž nabídku usměrnila mezi tři tyče TEREZA PILÍKOVÁ a míček dnes potřetí končí v chodovské brance. Asistence: Denisa Billá.
     
    12:59
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Sádková nahodila od půlky míček do brankoviště, kde ho jedna z bránících hráček Chodova srazila přesně na hůl MONIKY SLAVÍKOVÉ, která takovým plácnutím procedila míček mezi nohama Klabanové. Asistence: Barbora Sádková.
     
    10:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vojáčková ve výběhu sklepla míček na ELIŠKU KŘÍŽOVOU, která se trefila přesně k tyči. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    03:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky rozehrávaly z rohu. Billá našla krásnou křižnou přihrávkou MONIKU SLAVÍKOVOU, která bez problémů poslala míček do prázdné branky. Asistence: Denisa Billá.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Slavíková (Billá), 13. Slavíková (Sádková), 18. Pilíková (Billá), 28. Hubáčková (Košturiaková), 28. Šteglová, 49. Šteglová (Hubáčková) – 11. Křížová (Vojáčková), 40. Tučková, 56. Vojáčková (Tučková), 60. Urbánková (Dvořáková)


    Ne: Kuchyňková (Heralová) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Nordinová, Sádková, Ziminová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, Polívková A., Ferencová, Kleinová, Polívková B.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Klabanová (Casado) – Tučková, Matušková, Klímová, Křížová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Kuchařová, Vojáčková, Paulovičová, Hofmanová, Bachmaierová, Dvořáková

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 190
    bahis siteleri