Nitra – Banská Bystrica 8:2 (kon.) | Skalica – Košice 6:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 4:3 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 3:0 (kon.) | Žilina – Martin 4:2 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (0:2, 1:0, 2:1 - 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 18.01.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Príjemný podvečer všetkým priaznivcom Tipsport Extraligy. Naša najvyššia hokejová súťaž pokračuje v poradí 42. kolom. Na zimnom štadióne v Poprade budeme svedkami duelu medzi HK Poprad a ŠHK 37 Piešťany. Stretnutím Vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti sa už dlhú dobu stabilne držia na 4. priečke tabuľky. Momentálne majú na tomto mieste 80 bodov. Tretia je Nitra so ziskom 83 bodov a na piatej pozícii je Zvolen so 77 bodmi. Poprad dokopy nastrieľal 136 gólov a 92 ich inkasoval. V posledných piatich zápasoch sa Kamzíkom vcelku darilo, keď dokázali zvíťaziť tri razy. Ostatné dva zápasy prehrali. V poslednom piatkovom kole ligy vyhrali Podtatranci v Martine 1:3. Prostredníctvom tohto zápasu sa na ľad vrátil vyliečený Ľuboš Bartečko, ktorý nehral od 23. novembra kvôli zraneniu kolena. Aktuálne sú s 37 bodmi najproduktívnejšími hráčmi Popradu Arne Kroták a Tomáš Sýkora.

    ŠHK 37 Piešťany
    Piešťanskí havrani sa nachádzajú v spodnej časti tabuľky, presnejšie na 8. mieste so ziskom 46 bodov. Pred Piešťanami je Martin s 56 bodmi a na 9. priečke je Žilina, ktorá má 41 bodov. Piešťany nastrieľali svojim súperom doposiaľ 117 gólov a zároveň ich aj 159 inkasovali. Z posledných piatich duelov sa Havranom podarilo vyhrať dva, naposledy sa tak stalo v poslednom kole, keď Piešťany v bráne s Denisom Godlom porazili Skalicu 3:1. Či však Godla nastúpi aj dnes v Poprade je veľmi otázne. Včera totižto zažil premiéru v KHL za Slovan Bratislava a bol to pre neho určite náročný zápas. Najviac bodov za Piešťany v tejto sezóne nazbieral Tibor Kutálek, ktorý ich má na konte 34 za 16 gólov a 18 asistencií.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne
    12.12.2014, Piešťany – Poprad 0:4
    18.11.2014, Poprad – Piešťany 4:1
    19.10.2014, Piešťany – Poprad 2:6
    26.09.2014, Poprad – Piešťany 2:1

    Kurzy
    Stávkové kancelárie sú názoru, že jednoznačným favoritom je Poprad, na ktorého určili kurz 1.40. Výhra hostí je ohodnotená kurzom podstatne vyšším okolo 5.60. Nerozhodne sa v riadnom hracom čase? Tak potom je tu pre Vás pripravený kurz 4.80.

    Aj na základe vzájomných zápasov, v ktorých jednoznačne dominovali kamzíci a aj aktuálnej kurzovej ponuky, si dovoľujeme tvrdiť, že tri body by s najväčšou pravdepodobnosťou mali získať domáci. Či to tak aj naozaj bude sa dozviete, ak budete od sedemnástej hodiny sledovať náš prenos na Onlajny.eu. Na vašu priazeň sa teší Lukáš R. Ovšonka. Želám vám príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Landsman (Kostúr) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, D. Brejčák – Malina, Gáborčík – T. Sýkora, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Matis, Mlynčár, Gápa

    ŠHK 37 Piešťany: Patrik Rybár (Šúrek) – Leppänen, Drgoň – Šedivý, Kotaška – Brňák ("C"), Škadra – Rais, Jaborník – Petráš, Peško, Haring – Stupka, Holovič ("A"), T. Klempa – Románek ("A"), Pašek, Kutálek – B. Rapáč, Vaculín, F. Hudec

    Rozhodca: Lauff – Gajan, Jobbágy.
     
    Oba tímy už nastupujú na ľadovú plochu. Popradskí hokejisti sa predstavia v tradičných modrých dresoch pod vedením Milana Jančušku. Hráči Piešťan budú hrať v žltých dresoch a koučovať ich bude Leo Gudas.
    Ešte jedna zaujímavosť: V bráne Popradu sa dnes premiérovo predstaví český brankár Filip Landsman.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní dnešného stretnutia zvíťazil hosťujúci Michal Peško. Piešťany teda okamžite zakladajú útočnú akciu.
     
    00:39
    Ďaleko sa však hostia nedostali. Prvý popradský útok vzal puk na svoje hokejky. Chvíľu si to v pásme vymieňali Kurali s Paukovčekom, no potom prišiel k puku na dolnej časti pravého kruhu Sýkora, ktorý zakončoval, ale iba do bočnej siete.
     
    01:05
    Paločko vybojoval puk v útočnom pásme, poľahky ho posunul Arnemu Krotákovi, ktorý strieľal z ľavého kruhu, no jeho strela nebola presná.
     
    01:46
    Boltun už smeroval k puku na dolnej časti ľavého kruhu, no následne ho čisto odzbrojil obranca Škadra.
     
    02:37
    Branislav Rapáč sa šikovne spoza brány natlačil až pred bránkovisko, následne zakončoval, no brankár Landsman pozorne vytlačil jeho strelu nad bránu.
     
    02:55
    Prekonať brankára Popradu sa snažil aj Tomáš Klempa, ktorý strieľal nekompromisne z otočky z priestorov medzikružia, no Landsman jeho strelu bez problémov vyrážačkou zneškodnil.
     
    03:24
    Poprad si ako prvý zahrá presilovú hru. Na dve minúty za hákovanie odchádza Adam Drgoň.
     
    03:53
    Popradskí hokejisti sa zárukou Paukovčeka dostali do útočného pásma, no potom odviedol dobrú defenzívnu prácu Václav Stupka, ktorý získal puk a poslal ho do stredného pásma.
     
    04:42
    Kamzíkom sa podarilo konečne usídliť sa v útočnom pásme.
     
    05:02
    Arne Kroták si na pravom kruhu spracoval Takáčovu prihrávku a následne švihom vystrelil, no jeho zakončenie bolo zblokované smerom do rohu klziska.
     
    05:24
    Drgoň naskočil na ľad, musíme povedať, že domáci hokejisti nepredviedli dobrú presilovku.
     
    06:14
    Boltun posúval z pravého kruhu pred bránu, kde mal Richarda Rapáča, no tento hokejista bol zblokovaný a nemohol teda zakončovať.
     
    06:37
    Puk sa ocitol na piešťanskej striedačke. Vhadzuje sa v strednom pásme. Zatiaľ je tento hokej opatrný, oba tímy hrajú obozretne v obrane a nenechávajú nič na náhodu. Nedostatočná je strelecká aktivita.
     
    07:13
    Daniel Brejčák pokojne vzal puk za bránu a počkal, kým jeho spoluhráči prestriedajú. Následne tak môže obranca založiť útok.
     
    07:42
    Bartečko to z rohu klziska hádzal pred bránkovisko, kde bol Lukáš Paukovček, no ten sa kvôli pozornej obrane Piešťan nedostal do zakončenia.
     
    08:19
    Havrani tentokrát nerozohrávali úspešne, ich pokus o útok sa skončil zakázaným uvoľnením. Hra sa teda vracia pred Patrika Rybára.
     
    08:37
    Matúš Matis mal možnosť spracovať si dobrú prihrávku medzi kruhmi, no nevyužil to, keďže mu puk utiekol z hokejky smerom do rohu klziska.
     
    09:12
    Lukáš Hvila sa pripomenul brankárovi Rybárovi, keď vyskúšal jeho pozornosť strelou z hornej časti pravého kruhu, no gólman Piešťan betónom v strehu zareagoval.
     
    09:42
    Popradčania predviedli peknú akciu! Boltun potiahol puk po pravom krídle, prenechal na kruhu Kasíkovi, ktorý ešte dával zadovkou na Richarda Rapáča, no ten mieril vedľa brány!
     
    10:26
    Marcel Holovič otestoval brankára Landsmana, keď strieľal z pravého kruhu, no gólman HK Poprad nemal najmenší problém s prikrytím tejto strely.
     
    10:46
    Z medzikružia strieľal Peško, no Sýkora zblokoval jeho pokus o zakončenie. Následne sa zmocnil puku Suchý, ktorý rozohrával akciu. Hokejisti Popradu však následne pri prechode cez útočnú modrú čiaru zabudli na pravidlá, a to znamenalo postavenie mimo hry.
     
    11:26
    Arne Kroták vyslal z hornej časti pravého kruhu šikovnú strelu, ktorá však smerovala tesne nad bránu.
     
    11:35
    Druhá popradská formácia vyvinula peknú akciu, keď Kroták posunul poza bránu na Paločka. Následne ten šikovne našiel rýchleho Takáča, ktorý si skorčuľoval pred bránu, no z prvej trafil iba pripraveného Rybára!
     
    12:09
    Piešťany dali gól!
    Hosťujúci hokejisti sa prekvapivo dostávajú do vedenia! Holovič suverénne zvíťazil na vhadzovaní v útočnom pásme, posunul na modrú čiaru na IVA KOTAŠKU, ktorý tvrdou strelou príklepom prestrelil Landsmana!
    Asistencia: Marcel Holovič.
    KOTAŠKA - 0:1
     
    12:42
    Leppänen rozohrával akciu cez Peška v strednom pásme, avšak Peško iba stečoval puk smerom do útočnej tretiny. Následne z toho bolo zakázané uvoľnenie.
     
    12:52
    Poprad si zahrá v početnej výhode. Michal Peško odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    13:35
    Jaroslav Kasík nekompromisne vypálil od modrej čiary, no jeho projektil Rybár bezpečne vyrazil do rohu klziska.
     
    14:15
    Arne Kroták najprv napriahol na pravom kruhu, následne si ešte potiahol puk do medzikružia, ale stálo ho zo stratu puku.
     
    15:15
    Piešťany bezpečne dostali puk von z obrannej tretiny, následne prestriedali a môžu zaútočiť.
     
    15:23
    Piešťany si zahrajú presilovú hru. Jakub Makovský odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    15:35
    Domáci hokejisti sa dokázali dostať do zakončenia, Bartečko posunul na pravé krídlo Hvilovi, ktorý strieľal z pravého kruhu, no Rybár s prehľadom vyrazil.
     
    16:48
    Suchý pekne posunul z rohu klziska na modrú čiaru Petrovi Boltunovi, ktorý sa ešte trochu priblížil k bráne, no následne napálil iba do sebavedomého gólmana Rybára!
     
    17:24
    Poprad už hrá s piatimi hráčmi, Piešťany teda vôbec neboli úspešné v presilovke. Myslím, že ani raz neotestovali Landsmanovu brankársku chytrosť.
     
    17:39
    Hra sa vracia pred gólmana Filipa Landsmana, pretože sa popradskí hokejisti dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    17:51
    Krásna akcia Popradčanov! Sýkora sa zmocnil puku na pravom krídle, následne našiel pekne v medzikruží Ľuboša Bartečka, no ten v jednoznačnej šanci neprekonal Rybára, ktorý reagoval naozaj pohotovo!
     
    17:52
    A domáci sa budú brániť. Tomáš Sýkora dostáva dve minúty za držanie.
     
    18:30
    Piešťany dali gól!
    Hostia získavajú dvoj-gólové vedenie! Z rohu klziska posunul Klempa puk na EDUARDA ŠEDIVÉHO, ktorý napriahol svoju hokejku a svojím príklepom z modrej čiary nedal šancu Landsmanovi!
    Asistencie: Ivo Kotaška, Tomáš Klempa.
    ŠEDIVÝ - 0:2
     
    19:15
    Matúš Paločko sa snažil o rýchlu odpoveď, keď potiahol puk po pravom krídle a zakončoval z dolnej časti pravého kruhu, no pozorný Rybár zachytil bekhendové zakončenie do svojho lona.
     
    19:56
    Václav Stupka sa vysunul do samostatného zakončenia, no Landsman tentokrát skvelo zakročil svojim ľavým betónom!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V priebehu prvej tretiny sme boli svedkami dvoch presných zásahov, oba zaznamenali havrani. Najprv sa v 13. minúte presadil Kotaška, a potom v 19. minúte zvyšoval na 0:2 v presilovej hre Šedivý.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:46.
     
    Zmena na brankárskom poste Popradu. Do druhej tretiny nastupuje Matúš Kostúr!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:42
    Peško dával z pravého kruhu pred bránu, kde korčuľoval Samuel Petráš, no napokon Kostúr celú situáciu vyriešil zachytením puku.
     
    21:01
    Arne Kroták otestoval Rybára jemnou strelou zo stredného pásma, s ktorou nemal gólman Piešťan problémy. Zachytil ju do svojej výstroje.
     
    21:11
    Samuel Takáč zachytil v medzikruží rozohrávku Piešťan, následne sa dostal sám na bránu, no bol faulovaný Šedivým, čo znamená trestné strieľanie pre Takáča!
     
    21:11
    Poprad dal gól!
    SAMUEL TAKÁČ premenil samostatný nájazd naozaj pekným spôsobom! V medzikruží naznačil príklep, potom stiahol puk na forhend, čím si položil Rybára a následne šikovne zakončil.
    TAKÁČ - 1:2
     
    21:26
    Richard Rapáč strieľal z hornej časti pravého kruhu, no jeho zakončenie švihom zachytil brankár Rybár s absolútnou istotou.
     
    22:02
    Daniel Brejčák nahodil od modrej čiary švihom na Rybára, no jeho zakončenie zachytil gólman Piešťan svojimi betónmi.
     
    22:55
    Mohlo to byť zakázané uvoľnenie havranov, no gólman Kostúr nechcel prerušovať hru, zachytil puk a okamžite prihral na Bartečka.
     
    23:48
    Fabian hľadal v strede poľa Samuela Takáča, no ten sa následne ďaleko nedostal, keďže ho pozorne ubránil Kotaška.
     
    25:14
    Kamzíci sa zmocnili puk a následne ho spoza brány bude rozohrávať obranca Ľubomír Malina.
     
    25:47
    Od modrej čiary vypálil Tomáš Brňák, no jeho delová strela smerovala mimo Kostúrovej brány.
     
    26:14
    Matúš Rais sa pripomenul Kostúrovi strelou alebo skôr nahodením zo stredného pásma príklepom. Popradský gólman reagoval betónom pohotovo a nenechal tak nič na náhodu.
     
    27:11
    Obranca Jakub Makovský sa teraz mierne poplašil, keď po spracovaní puku v strednom pásme okamžite vykorčuľoval do útočného, no tam bol ešte zabudnutý Paločko. Napokon z toho bol ofsajd.
     
    27:42
    Poprad si zahrá presilovú hru. Na dve minúty za nedovolené bránenie odchádza Michal Peško.
     
    27:54
    Jaroslav Kasík nekompromisne pálil od modrej, no gólman Rybár vytlačil jeho strelu betónom mimo brány.
     
    28:29
    Kroták to šikovne z pravého kruhu hádzal pred bránkovisko, kde hľadal Fabiana, no obranca Popradu nezakončil. Prišiel tam rýchlo Takáč, ktorý už strieľal, ale iba do tela piešťanského brankára.
     
    28:42
    Bartečko z rohu klziska prihrával pred bránu na Rapáča, avšak ten zakončil iba do výstroje gólmana Patrika Rybára. Potom sa pred bránou Piešťan odohrala menšia strkanica, z ktorej budú aj tresty.
     
    28:42
    Obojstranné vylúčenie. Richard Rapáč a Tomáš Brňák – obaja dve minúty za hrubosť.
     
    29:03
    Popradskí hokejisti ukázali nie dobrú rozohrávku, ktorá sa končí zakázaným uvoľnením a hra sa teda sťahuje pred oči gólmana Kostúra.
     
    30:15
    Matúš Matis smeroval do zakončenia po ľavom krídle, ale následne z tesnej blízkosti strieľal iba do bočnej siete.
     
    30:54
    Makovský vzal puk pri obrannej modrej čiare, následne posunul na spoluhráčov, ktorí prichádzajú čerstvo zo striedačky.
     
    31:16
    Piešťany po dlhej dobe otestovali Kostúra. Urobil to Tomáš Klempa, ktorý strieľal švihom z hornej časti pravého kruhu, ale gólman Popradu reagoval betónom absolútne pozorne.
     
    31:32
    Pekná kombinácia Popradčanov! Takáč posunul z medzikružia na ľavý kruh Krotákovi, ktorý ešte pozoruhodnou prihrávkou na pravý kruh našiel Paločka, no tento nízky útočník mieril iba vedľa brány!
     
    32:53
    Piešťany budú hrať presilovú hru. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za nedovolené bránenie plus desať minút do konca zápasu za nešportové správanie.
     
    33:17
    Tibor Kutálek šikovne prekabátil popradskú obranu, prešiel až pred Kostúra, no následne švihom zakončoval iba do výstroje popradského brankára!
     
    33:59
    Arne Kroták sa zmocnil puku v obrannom pásme a následne bezpečne vyhodil von cez všetky čiary.
     
    34:53
    Poprad hrá v plnom počte.
     
    35:26
    Holovič si spracoval puk pred bránkoviskom, ale následne bekhendom neprekvapil pripraveného Kostúra.
     
    35:55
    Poprad má možnosť na vyrovnanie počas presilovej hry. Matúš Rais totižto dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    36:19
    Takáč posunul z rohu klziska do medzikružia na Štefana Fabiana, avšak jemu strela z prvej nevyšla, mieril ďaleko vedľa brány.
     
    36:56
    Peško sa zmocnil puku a bezpečným vyhodením cez všetky čiary nazbieral pre svoj tím aspoň pár sekúnd.
     
    37:49
    Šesť sekúnd pred naskočením Raisa sa vylučuje na popradskej strane. Tomáš Sýkora odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    38:50
    Škadrovi ušiel puk do stredného pásma, a tak musia hostia všetci vyjsť z útočného pásma.
     
    39:17
    Dušan Pašek predviedol svoju delovku z hornej časti pravého kruhu, no gólman Kostúr s pokojom zachytil tento rýchly puk do svojej lapačky.
     
    39:49
    Poprad hrá s piatimi hráčmi a vyzerá to tak, že v priebehu druhej tretiny sa už nič vážne neudeje.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej časti hry sa podarilo domácim hokejistom znížiť vedenie Piešťan, keď skóroval zo samostatného nájazdu v 22. minúte Takáč.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začína približne o 18:35.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:30
    Čo myslíte? Podarí sa Popradu ešte nejako zdramatizovať toto stretnutie alebo budú úspešní havrani?
     
    41:31
    Takáč získal puk za bránou, následne ho nakrátko posunul Paločkovi, ale ten z tesnej blízkosti minul bránku.
     
    42:32
    Poprad bude hrať presilovú hru. Martin Škadra dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    42:37
    Tomáš Sýkora nekompromisne pálil od modrej čiary, no jeho tvrdú strelu bezpečne vyrazil gólman Patrik Rybár.
     
    43:05
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru a tým pádom je vyrovnané! Suchý prihrával po modrej čiare na hokejku TOMÁŠA SÝKORU, ktorý tvrdou delovkou z prvej nedal žiadnu šancu brankárovi Rybárovi!
    Asistencia: Radoslav Suchý.
    T. SÝKORA - 2:2
     
    43:40
    Poprad dal gól!
    Tak toto je naozaj blesková otočka stavu v podaní domácich hokejistov! Arne Kroták vystrelil z pravého kruhu, Rybár vyrazil pred seba, kde prikorčuľoval dôrazný ŠTEFAN FABIAN a ten dorážkou posiela svoj tím do vedenia!
    Asistencia: Arne Kroták.
    FABIAN - 3:2
     
    44:05
    Poprad si zahrá presilovú hru. Marcel Holovič dostáva trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    44:20
    Suchý nebezpečne od modrej vystrelil na bránu, Rybár následne vyrážal pred seba, kde bol Rapáč, ale ten dorážal iba vedľa brány!
     
    45:10
    Štefan Fabian vystrelil príklepom od modrej čiary, brankár Rybár najprv nevedel, kde sa nachádza puk, Takáč už chcel ísť dorážať, ale zastavili ho piešťanskí obrancovia.
     
    45:55
    Kroták pekne z pravého kruhu presúval ku opačnej žrdi na Fabiana, no ten strelou míňal pravú žrď.
     
    46:14
    Marcel Holovič sa vysunul do zakončenia po ľavom kruhu, Kostúr však prečítal jeho úmysel a bezpečne zachytil puk v lapačke.
     
    46:38
    Tomáš Klempa sa snažil Kostúra zaskočiť strelou z medzikružia, no brankár Popradu bez problémov vyrazil strelu za použitia svojej vyrážačky.
     
    47:47
    Petráš chcel strieľať z priestoru pravého kruhu, no plány mu prekazil Suchý, ktorý zblokoval hokejistovi Piešťan hokejku.
     
    48:20
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Dušan Pašek odchádza na dve minúty za seknutie.
     
    48:22
    Hostia vyhrali vhadzovanie a následne Martin Škadra nekompromisne odstrelil puk cez všetky čiary.
     
    48:56
    Arne Kroták otestoval pevnosť svojej hokejky, keď vypálil príklepom z pravého kruhu, ale mieril mimo Rybárovej svätyne.
     
    49:56
    Puk sa zasekol na modrej čiare pri mantineli, následne ho získal Ľuboš Bartečko, ale nemohol pokračovať do zakončenia, pretože čiarový rozhodca odpískal ofsajd.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1379 divákov.
     
    50:08
    Tibor Kutálek sa predral cez popradskú defenzívu až do medzikružia, no jeho následne zakončenie nebolo veľmi dôrazné, a tak nemal Kostúr problém ho vyraziť.
     
    51:23
    Samuel Takáč zakončoval z medzikružia šikovne bekhendom, ale gólmana Patrika Rybára neprekonal, pretože mieril vedľa brány.
     
    52:28
    Bartečko hľadal na útočnej modrej čiare Sýkoru, ten si priklepol puk hokejkou, avšak následne ho už nedokázal lepšie spracovať, aby mohol pokračovať v akcii.
     
    52:33
    Tak a v početnej prevahe si zahrajú Piešťany. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Jaroslav Kasík.
     
    53:03
    Eduard Šedivý tvrdo pálil z osi ihriska na modrej čiare, no trafil iba pripravený ľavý betón brankára Matúša Kostúra.
     
    54:02
    Románek sa pretlačil rýchlo z rohu klziska pred Kostúra, ale brankár Popradu reagoval svojou hokejkou pohotovo, a tak vytlačil puk mimo nebezpečenstva.
     
    54:35
    Poprad hrá s piatimi hráčmi.
     
    55:26
    Mimo diania pri puku sa mierne začali pri mantineli strkať Richard Rapáč s Henrichom Jaborníkom, no nič vážne. Situáciu si hlavný rozhodca nevšimol.
     
    56:12
    Presilovú hru teraz budú mať domáci, čo by im malo pomôcť. Ivo Kotaška dostáva menší trest za podrazenie.
     
    56:37
    Piešťany vyhodili puk ku Kostúrovi ku rohu klziska, kde sa však blížil Pašek, a preto gólman Popradu pre istotu prikryl puk.
     
    57:10
    Štefan Fabian si spracoval puk v medzikruží, následne strieľal, ale pozorný Rybár si ustrážil svoj priestor a nedopustil žiadne zlyhanie.
     
    57:35
    Jaborník sa zmocnil puku, a potom ho poslal von cez všetky čiary, čím nazbieral nejaké sekundičky.
     
    58:12
    Piešťany hrajú v plnom počte.
     
    58:48
    Tomáš Klempa teraz mierne zaváhal v rozohrávke, pretože to kľučkou na Paločka nedomyslel dobre. Paločko dokázal vypichnúť puk, ale následne sa už k zakončeniu nedostal.
     
    59:22
    Piešťany s prázdnou bránou!
     
    59:30
    Piešťany dali gól!
    Hokejisti Piešťan v samom závere stretnutia vyrovnávajú na 3:3! Z hornej časti ľavého kruhu vypálil na bránu Stupka, Kostúr dokázal na túto strelu reagovať, ale na následnú dorážku do odkrytej brány od TIBORA KUTÁLKA už nedosiahol!
    Asistencia: Václav Stupka.
    KUTÁLEK - 3:3
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V priebehu tretej tretiny domáci otočili stav stretnutia zárukou gólov z hokejok Sýkoru a Fabiana, no 30 sekúnd pred koncom šokoval domáce tribúny Kutálek, a tak bude tento zápas pokračovať aj v predĺžení.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:17
    Tomáš Sýkora strieľal z medzikružia, ale jeho zakončenie švihom nenašlo priestor brány.
     
    60:51
    Popradčania rozohrávajú akciu spoza brankára Matúša Kostúra.
     
    61:14
    Haring strieľal z pravého kruhu, no jeho zakončenie zastavil na svojom tele obranca Jakub Makovský.
     
    61:36
    Do zakončenia z medzikružia sa dostal Daniel Brejčák, no Rybár pozorne zachytil puk vo svojom lone.
     
    62:13
    Matúš Paločko sa z pravej strany premiestnil na ľavý kruh, ale následne bola jeho strela zápästím zblokovaná.
     
    62:32
    Poprad dal gól!
    Je rozhodnuté! Z rohu klziska prihral Kasík na modrú čiaru RADOSLAVOVI SUCHÉMU, ktorý tvrdou delovkou prekonal brankára Rybára!
    Asistenciu si pripísal Jaroslav Kasík.
    SUCHÝ - 4:3
     
    Koniec zápasu.
     
    Tak napokon prišlo rozuzlenie tohto zápasu až v predĺžení, počas ktorého sa presadil Suchý, a tak Poprad víťazí 4:3, no berie iba dva body, pritom ku zisku troch siahal blízko.

    Ja Vám, verným priaznivcom, ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:15:14)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Takáč (TS), 44. T. Sýkora (Suchý), 44. Fabian (Kroták), 63. Suchý (Kasík) – 13. Kotaška (Holovič), 19. Šedivý (Klempa, Kotaška), 60. Kutálek (Stupka)


    HK Poprad: Landsman (21. Kostúr) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, D. Brejčák – Malina, Gáborčík – T. Sýkora, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Matis, Mlynčár, Gápa
    ŠHK 37 Piešťany: Patrik Rybár (Šúrek) – Leppänen, Drgoň – Šedivý, Kotaška – Brňák ("C"), Škadra – Rais, Jaborník – Petráš, Peško, Haring – Stupka, Holovič ("A"), T. Klempa – Románek ("A"), Pašek, Kutálek – B. Rapáč, Vaculín, F. Hudec

    Rozhodčí: Lauff – Gajan, Jobbágy

    Diváci: 1379
    bahis siteleri