Přerov – Frýdek-M. 10:1 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 3:0 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 8:1 (kon.)
Nový Jičín – Vsetín 2:3 (0:1 po s.n.) | SK Karviná – Technika Brno 2:5 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 4:5 (kon.)
Klatovy – Jindř. Hradec 9:3 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Řisuty – Trutnov 7:6 (po pr.)
Tábor – Kobra 4:2 (kon.) | Klášterec nO – Nymburk 3:4 (po pr.) | Žďár n/S – Vrchlabí 0:1 (kon.)
Kolín – Sokolov 2:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
HK Opava
Středa 21.01.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že hodonínští Drtiči navzdory všem předpokladům a hlavně díky fantastickému výkonu brankáře Kotvana poráží Slezan Opava, se s vámi loučím a přeji krásný zbytek středčního večera! (20:21:52)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je po zápase! Pro kotouč vyhozený vzduchem do obranné třetiny Slezanu si přijel Lukáš Vrba, který už tak mohl zakončit do prázdné klece, ale džentlmensky nabídnul skórování MICHALU KUBOVI. Asistence: Lukáš Vrba, Petr Pokorný.
     
    59:33
    To je neskutečné, Zdenko Kotvan si i přes dva clonící hráče sáhnul pro střelu Davida Galvase, který zákonitě musí být touto situací frustrován!
     
    59:00
    Následně hodonínští hrají v plném počtu pěti hráčů, takže k vidění je klasická power-play.
     
    58:48
    Zdenko Kotvan si následně povyjel z brankoviště proti bombě z hole Davida Galvase a ekvilibristickým zákrokem letící kotouč lapil!
     
    58:18
    Jakub Sajdl jel proti jedinému obránci sám na branku, po křídlech mu sjížděla ofenzivní křídla, jenže ani přesto se domácímu snajprovi nepodařilo překonat chrániče obránce Davida Galvase.
     
    57:26
    Zdeněk Kučera vzduchem vyhazuje kotouč přes všechny čáry, Opava tak začíná odznova.
     
    57:00
    Karel Suchánek, kouč opavského Slezanu, si celkem logicky vybírá oddechový čas a zkusí hru bez brankáře. Hosté tak budou mít početní výhodu šesti proti čtyřem.
     
    57:00
    Je zaděláno na drama! Petr Peš (HOD) se totiž nechává vyloučit za hákování a tři minuty před koncem oslabuje své mužstvo.
     
    56:26
    Vrba s Kubou šli do nadějně vypadajícího přečíslení po zisku kotouče ve středním pásmu, jenže druhý jmenovaný v obtížné pozici nedokázal vtěsnat svůj střelecký pokus mezi tři tyče.
     
    55:39
    Domácí jsou momentálně lepším celkem, jejich ofenzivní snahu ovšem utnul jeden z čárových sudích – ofsajd.
     
    54:56
    Lukáš Vrba se následně ocitl ve vynikající střelecké příležitosti, když z pozice mezi kruhy nastřelil pouze pravou spojnici! Tento zvuk šel slyšet i přes veškeré odzvučení našeho komentátorského stanoviště na hodonínském zimním stadionu.
     
    53:05
    Následně se na hodonínském zimním stadionu vytvořila krásná sportovní atmosféra, opavští se zdají být vývojem utkání, kdy zejména ve třetí části měli jednoznačně více ze hry, lehce opaření.
     
    52:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    V této situaci byl sportovní osud k hostům z Opavy velice krutý, jelikož druhá vstřelená branka přichází jako blesk z čistého nebe! Petr Pokorný našel JAKUBA TOMIHO zcela osamělého na pravém kruhu, ten udělal půl obrat a pohotově zametl kotouč mezi betony Lukáše Šafránka! Asistence: Petr Pokorný.
     
    51:19
    Zdenko Kotvan zejména v dnešním utkání nevyráží střely od modré čáry před sebe a často uchovává puk ve výstroji. Přesně tenhle scénář nastal při nahození Josefa Tichého od pravého mantinelu.
     
    50:12
    Opavští hráči o sobě na ledě vědí a zejména v rozjíždění útočných akcích si počínají velice dobře. Ovšem bez gólového efektu se těžko vyhrávají zápasy.
     
    49:24
    Rána Davida Galvase od modré čáry prosvištěla jen těsně nad Kotvanovým břevnem, slovenský brankář při této situaci nemohl vidět zhola nic!

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 6. Peš (Škápik, Kuba), 53. Tomi (Pokorný), 60. Kuba (Vrba, Pokorný)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Dufek, Kolář, Pokorný, Škápik, Grman, Sedlák, Polesný – Zezula, Kučera, Tomi, Smetana, Peš, Kuba, Sajdl, Vrba, Charvát, Mika

    Trenér: Lubomír Oslizlo.

    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Vrabel, Černý T., Galvas, Tichý, Tuma, Pavelek, Mosler – Měch, Vítek, Kocián, Vaněk, Wolf, Černý L., Baďura, Svoboda, Chalupa

    Trenér: Karel Suchánek.

    Rozhodčí: Slavka – Kříž, Maťašovský
    bahis siteleri