Liberec – Slavia 1:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 3:2 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 0:5 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.)
Litvínov – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 25.01.2015, 17:20 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Roman RÁC - 2:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    58:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se usadila ve svém útočném pásmu, kde nakonec Marosz nahrál mezi kruhy, kam si najel ROMAN RÁC, jenž se svou pohotovou střelou prostřelil Hamerlíka. Asistence: Rostislav Marosz, Aleš Jergl.
    Tomáš RACHŮNEK - 1:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí příznivci se přece jen dočkávají alespoň jedné branky, protože se po krásné invididuální akci prosadil TOMÁŠ RACHŮNEK, jenž si narazil puk s Hermanem a poté už jen zakončoval do zcela prázdné brány. Asistence: Jakub Herman.
    Rostislav KLESLA - 0:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    54:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru! Hrabal na modré nabil ROSTISLAVU KLESLOVI, jehož rána prošla Vošvrdovy mezi jeho betony, a tento gól také znamená konec pro olomouckého brankáře v tomto utkání. Asistence: Josef Hrabal.
    Rostislav KLESLA - 0:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    38:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se za svou bránou dostali do velkých potíží, čehož samozřejmě využili hosté a Dravecký nakonec přihrál na modrou ROSTISLAVU KLESLOVI, jehož rána sice trefila břevno, ale od něj se touš odrazil do olomoucké brány. Asistence: Vladimír Dravecký, Martin Adamský.
    David NOSEK - 0:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    33:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru! DAVID NOSEK obdržel přihrávku na modrou čáru, kde měl dostatek prostoru, aby následně pořádně zamířil a poslal svou dělovku do pravého horního růžku domácí klece. Asistence: Tomáš Doudera, Jiří Polanský.
    Josef HRABAL - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    16:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostávají do vedení! JOSEF HRABAL se ocitl před olomouckou bránou, odkud už prostřelil olomouckého brankáře. Asistence: Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 56. Rachůnek (Herman), 59. Rác (Marosz, Jergl) – 17. Hrabal (Polanský), 34. Nosek (Doudera, Polanský), 39. Klesla (Dravecký, Adamský), 55. Klesla (Hrabal)


    HC Olomouc: Vošvrda (55. Urbisch) – Houdek, Skrbek, Škůrek, Vyrůbalík, Staněk, Ondrušek, Rašner – Rác, Marosz, Cibák – Zuzin, Herman, Laš – Rachůnek, Patera (C), Dlouhý – Jergl, Knotek, Buc.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla (C), Hrabal, Linhart, Galvas, Doudera, Nosek, Foltýn – Rákos, Kreps, Orsava – Dravecký, Polanský, Adamský – Růžička, Plíhal, Matuš – Cienciala, Jašek, Chmielewski.

    Rozhodčí: Homola, Pavlovič – Lučan, Kis

    Diváci: 4431
    bahis siteleri