Trenčín – Martin 3:4 (kon.) | Nitra – Skalica 2:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
Košice – Žilina 4:0 (kon.) | Zvolen – Piešťany 5:0 (kon.)
konec
HK Poprad
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 25.01.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    HVILA - 3:1
     
    29:30
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenie učebnicovou akciu! Stals prihral z medzikružia na ľavý kruh Rapáčovi, ktorý šikovnou prihrávkou do medzikružia našiel LUKÁŠA HVILU a ten následne krásnym blafákom prekonal Košarišťana medzi nohy!
    Asistencie: Richard Rapáč, Juris Stals.
    KROTÁK - 2:1
     
    24:16
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú hru v početnej výhode a dostávajú sa do vedenia! ARNE KROTÁK najprv z pravého kruhu prihral krížnym pasom na Kasíka, ktorý mu puk vrátil a následne Kroták tvrdou delovkou od modrej čiary nedal šancu Košarišťanovi!
    Asistencia: Jaroslav Kasík.
    RAPÁČ - 1:1
     
    16:56
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti vyrornávajú stav stretnutia! Rapáč najprv získal puk na pravom kruhu, následne vystrelil, ale kus čiernej gumy sa odrazil iba do medzikružia. Odtiaľ pálil Brejčák, Košarišťan vyrazil na ľavú stranu, kde bol dôrazný RICHARD RAPÁČ a bez ťažkostí zakončil do brány!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
    MATOUŠEK - 0:1
     
    11:26
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Gápa stratil puk v útočnom pásme, následne ho potiahol cez stred ihriska Zigo, ktorý prihrával TOMÁŠOVI MATOUŠEKOVI na ľavý kruh a ten šikovnou strelou pod hornú žŕdku prekonal Kostúra!
    Asistencia: Tomáš Zigo.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 17. R. Rapáč (D. Brejčák), 25. Kroták (Kasík), 30. Hvila (R. Rapáč, Stals) – 12. Matoušek (Zigo)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, D. Brejčák – Malina, Pitka – T. Sýkora, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Stals, R. Rapáč – Matis, Boltun, Gápa
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (V. Rosandič) – M. Rosandič, Čížek – Bambúch ("A"), Gachulinec – Biro, P. Lunter – Jendroľ, Bendík – M. Hudec ("C"), Handzuš, Kadura – Handlovský ("A"), Preisinger, Kafka – M. Lunter, Kytnár, White – Matoušek, Zigo, Lamper

    Rozhodčí: Lauff, Novák – Korba, Rovenský

    Diváci: 1725
    bahis siteleri