Trenčín – Martin 3:4 (kon.) | Nitra – Skalica 2:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
Košice – Žilina 4:0 (kon.) | Zvolen – Piešťany 5:0 (kon.)
konec
HC Košice
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 25.01.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, tri body ostávajú v Košiciach. (19:12:47)
     
    57:12
    Domáci hokejisti sa budú brániť! Lapšanský vysokou hokejkou poslal k zemi Drábeka a inkasuje za to 2+2 minúty.
     
    48:27
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Jaroslav Jabrocký.
    Erik ČERNÁK - 4:0
     
    44:19
    Košice dali gól!

    Košičania napokon presilovku využívajú a zvyšujú svoj náskok. Gól strelil talentovaný mladík ERIK ČERNÁK, ktorý si puk vypýtal na hranici pravého kruhu a nekompromisnou ranou nedal súperovi šancu na zákrok. Asistencie: Marek Bartánus a Ivan Rachůnek.
     
    43:46
    Košičanom sa ale predsa len podarilo založiť novú útočnú akciu. Na jej konci mohol Spilar zavŕšiť hetrik, ale po jeho rane z pravej strany Cibuľa nezasahoval. Puk zblokovala jeho obrana.
     
    43:04
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie protihráča Igor Bobček.
     
    42:40
    Košičania stále ostávajú v útoku. Pred bránkou stál tiesnený Sojčík, ktorý ale aj z ťažkej pozície vypálil. Puk však skončil tesne vedľa ľavej žrde Cibuľovej bránky.
     
    42:14
    Až traja hráči domáceho tímu sa natlačili pred súperovu bránku. Zakončoval Hinďoš, ale Cibuľa všetko ustál.
     
    38:13
    Ďalšia skvelá príležitosť hostí vo vlastnom oslabení! Bol v nej Drábek, ktorý sa natlačil pred obranu a zakončoval bekhendom, ale v rozhodujúcej chvíli po súboji skončil na zemi a dokonca narazil do mantinelu. Na striedačku ale odchádza po svojich, takže snáď to nebude nič vážne. Rozhodcovia vylučovať nebudú.
     
    37:52
    Hostia dokonca mohli vo svojom oslabení aj skórovať! Pred bránku sa natlačil Procházka, na ktorého už smerovala prihrávka, ale napokon sa k nemu puk cez posledného obrancu nedostal.
     
    36:48
    Hostia sa budú opäť brániť. Na trestnú lavicu smeruje za seknutie Jaroslav Jabrocký.
     
    34:45
    Žilina sa bude opäť brániť. Na trestnú lavicu smeruje Tomáš Demel. Trest znie nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
    Gabriel SPILAR - 3:0
     
    33:56
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovku a zvyšujú na rozdiel troch gólov vo svoj prospech. Hosťujúci gólman ležal po predchádzajúcom zákroku na zemi a tak po prihrávke spoza bránky nemal GABRIEL SPILAR so zakončením žiaden problém. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
     
    33:14
    Hostia sa budú opäť brániť. Róbert Krajči smeruje na trestnú lavicu na dve minúty za seknutie.
     
    32:04
    Hostia sa presunuli do útočnej tretiny a takmer sa im podarilo znížiť! Spoza bránky prihrával Drevenák priamo do medzikružia, ale Valášek v rýchlosti namieril iba tesne vedľa.
     
    29:34
    Hostia sa budú brániť! Juraj Ďurkech sa previnil vyhodením puku z hracej plochy a inkasuje za to dvojminútový trest a aj 10-minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    28:44
    Domáci hokejisti v ďalšej skvelej príležitosti! Po prečíslení dvoch proti jednému pálil z medzikružia Bartánus, ale jeho rana skončila zrejme iba pár centimetrov od bránky hostí.
     
    28:10
    Košičania mohli vyhrávať už 3:0! Hostia trochu zazmätkovali v defenzíve a nechali voľný priestor pre Jenčíka, ktorému ale rýchly puk ušiel a napokon pálil až z veľkého uhla.
    Gabriel SPILAR - 2:0
     
    27:30
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti zvyšujú svoj náskok. Košičania sa nahrnuli do pásma, tam si do ľavého kruhu nakorčuľoval GABRIEL SPILAR a po presnej prihrávke už zaváhať nemohol. Asistencie: Martin Štrbák a Richard Jenčík.
     
    24:27
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie v hre Juraj Ďurkech.
     
    22:15
    Obrovská šanca hostí! Priamo v medzikruží ostal nepokrytý Krajči, ktorý bleskovo pálil, ale Melicherčík jeho ranu obdivuhodne vyrazil. Mohlo byť vyrovnané.
     
    19:16
    V závere sú ešte aktívni domáci hokejisti. Bicek puk do pásma potiahol a následne si aj pred bránkou počkal na prihrávku, ale cez Cibuľovej betóny ho už do siete neprepálil.
     
    17:46
    Domáci hokejisti sa dostali do stopercentnej príležitosti! Puk z pravej strany pred bránku posunul Spilar, ale jeho spoluhráč Bartoš mal v rozhodujúcom momente zblokovanú hokejku a páliť nemohol.
     
    16:44
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Jaroslav Jabrocký.
     
    12:22
    Košičania ale napokon puk predsa len získali späť na svoje hokejky a dostali sa do zaujímavej pozície. Z uhla z ľavej strany pálil Jenčík, ale jeho puk iba preletel bránkoviskom.
     
    11:12
    Domáca obrana teraz zrejme zaspala a jej súper si v pásme robil čo chcel! Puk mal na hokejke Valášek, ktorý najskôr pálil po prihrávke, potom aj po kľučkách, ale puk za pozorného Melicherčíka neprepchal.
     
    04:48
    Hostia sa budú brániť! Zakončujúceho Bartoša fauloval Milan Dolinajec, ktorý smeruje na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    03:29
    Domáci sa opäť v oslabení dostali do ďalšej zaujímavej pozície! Sám sa proti presile v obrane rútil Bartánus a puk si už-už spracoval na strelu, no napokon sa obetavým zákrokom prezentoval jeden z obrancov hostí a zastavil ho.
    Adam LAPŠANSKÝ - 1:0
     
    02:49
    Košice dali gól!

    Domáci sa dostávajú do vedenia vo vlastnom oslabení! Pekná spolupráca sa skončila až menším prečíslením, keď sa pred bránkou ocitol nepokrytý ADAM LAPŠANSKÝ a mladá reprezentant už so zakončením problém mať nemohol. Asistencia: Ivan Rachůnek.
     
    01:33
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Tomáš Hrnka.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Lapšanský (Rachůnek), 28. Spilar (Štrbák, Jenčík), 34. Spilar (Jenčík, Bartoš), 45. Černák (Bartánus, Rachůnek)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bondra, Rachůnek, Lapšanský – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bicek (A), Hinďoš
    MsHK Žilina: Cibuľa (Škorvánek) – Cunik. Bobček, Hudec, Ďurkech, Dresler, Bajaník, Drábek, Krčula – Uram, Jabrocký (A), Kanko – Valášek, Demel, Drevenák (C) – Procházka (A), Síkela, Krajči – Kokavec, Rehák, Dolinajec

    Rozhodčí: T. Orolín – Jobbágy, Smrek
    bahis siteleri