Ostrava – Chodov 7:6 (kon.) | Bulldogs – Liberec 3:2 (kon.) | Tatran – Vítkovice 8:2 (kon.)
Bohemians – Otrokovice 12:5 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
FBC Liberec
Neděle 25.01.2015, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    52:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Liberečtí prosazují a jsou opět na dostřel. Klucho tentokrát ještě posunul míček na MARTINA BLAŽKA a ten pěknou střelou o tyč domácí branky snižuje. Asistence: Matěj Klucho.
     
    40:35
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak to je přesně začátek třetiny, jaký si domácí představovali. Koutný z rohu hřiště posunul míček na JIŘÍHO JUHAŇÁKA, který natáhl ke střele a balónek si mezi spoustou těl našel cestu až do brány. Asistence: Jiří Koutný.
     
    24:31
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BAUER nyní předvedl velmi pohlednou individuální akci, když dostal míček na polovině hřiště, drzou kličkou se zbavil soupeře a přízemní střelou překonává hostujícího gólmana. Asistence: Luděk Ondráček.
     
    07:05
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A Buldoci jsou tentokrát také úspěšní. Hrubý v rohu hřiště dlouho hledal, komu přihrát, až se nakonec uvolnil LUDĚK ONDRÁČEK, který z první vyrovnává. Asistence: Vít Hrubý.
     
    01:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi povedený začátek od Severočechů. Ti získali moc na balónkem, Klucho jej rychle podél mantinelu posunul na RADKA VALEŠE a ten střelou na bližší tyč otevírá brankový účet utkání. Asistence: Matěj Klucho.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 8. Ondráček (Hrubý), 25. Bauer (Ondráček), 41. Juhaňák (Koutný J.) – 2. Valeš (Klucho), 53. Blažek (Klucho)


    Bulldogs Brno: Kuhn (Kejík) – Brom, Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Jeski, Koutný J., Komenda, Hrazdíra, Koutný M. "C", Mendrek, Bauer, Veselý, Žižka, Ondráček, Jakůbek

    Trenér: Rostislav Kohút

    FBC Liberec: Strýček (Slabý) – Klucho, Valeš, Blažek, Galbavý, Marek, Böhm L., Rondoš, Pejchal, Štěpán, Ferdan B., Ferdan P., Böhm D., Hiadlovský, Vážný "C"

    Trenér: Lukáš Nesměrák

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 260
    bahis siteleri