Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 3:5 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 25.01.2015, 17:30 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Orli právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR ŠTACH zpečetil vítězství Orlů gólem do prázdné brány! Bez asistence.
     
    51:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Chvíli se zdálo, že hosté to ještě budou mít těžké, ale ALEŠ SOVA vrací Orlům vedení! Prosadil se po velmi pohledné kombinaci s útočníky! Asistence: Ondrej Šedivý a Ondřej Fiala.
     
    47:04
    Graz právě vstřelil branku!
    MATT KELLY vyrovnánává. Tečoval Lassenovu ránu od modré, přes skrumáž těl však Holt nic neviděl a nemohl zareagovat včas. Asistence: Stefan Lassen a David Rodman.
     
    33:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se ujímají vedení! RADEK ČÍP se opět urval domácí obraně, vybruslil si před bránu, kde vystřelil. Puk sice ještě stihl trefit brusli padajícího Marta, který se stihl vrátit, ale bez této teče by gól nepadl! Asistence: Antonín Bořuta a Jan Šeda.
     
    29:02
    Orli právě vstřelili branku!
    A je opět vyrovnáno! MARTIN PODEŠVA s Branislavem Rehušem ujeli do přečíslení, první jmenovaný pak dostal puk přesně před bránou a z malé vzdálenosti se nemýlil. Asistence: Branislav Rehuš.
     
    23:24
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí se opět ujímají vedení. Slovák v rakouských službách MAREK ZAGRAPAN využil přihrávku od modré až těsně před bránu, kde překonal přesouvajícího se Holta. Asistence: Mitch Ganzak.
     
    18:14
    Orli právě vstřelili branku!
    RADEK ČÍP vyrovnává! Nejlepší mladík měsíce prosince opět ukázal, co se v něm schovává! Na útočné modré obral Zagrapana o puk, vybruslil si přes třetinu a Sabourina překonal bekhendem! Asistence: Martin Bača.
     
    04:55
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se ujímají vedení. Po dvou velkých šancích z první tří minut se jim podařilo využít další šanci. LUKE WALKER Holta obehrál a zakončoval ke vzdálenější tyči. Asistence: Anders Bastiansen a Kevin Moderer.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 5. Walker (Bastiansen, Moderer), 24. Zagrapan (Ganzak), 48. Kelly (Lassen, Rodman) – 19. Číp (Bača), 30. Podešva (Rehuš), 34. Číp (Bořuta, Šeda), 52. Sova (Šedivý, Fiala), 60. Štach


    Moser Medical Graz 99ers: Sabourin (Wolf) – Kelly, Marto, Strohmeier, Ganzak, Reinthaler, Lassen, Petrovitz – Moderer, Bastiansen, Walker – Ganahl, Werner, Rodman – Zagrapan, Pinter, Woger – Konecny.
    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvátal) – Štach, Sova, Nemčík, Grof, Bořuta, Klimíček, Bača, Jass – Šedivý, Fiala, Havlík – Tomas, Podešva, Rehuš – Špaček, Šeda, Číp – Novák, Bartoš, Abdul.

    Rozhodčí: Gamper, Siegel – Loicht, Pardatscher

    Diváci: 2090
    bahis siteleri