Havlíčkův Brod – Hvězda Praha 6:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
HC Hvězda Praha
Neděle 25.01.2015, 11:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    58:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si ale nakonec berou svůj pětibrankový náskok zpět. Obrana Hvězdy nechala za svými zády volného Lukáše Berana, který nesobecky předal touš před prázdnou svatyni, kde jej nad beton Adama Špírka poslal DAVID MICHÁLEK. Tomu se tak povedl nevídaný kousek – oba dva hrací dny o tomto víkendu nasázel do branky Hvězdy Praha hattrick. Díky tomu se tak stává také jedním z nejpilnějších přispěvatelů do týmové kasy. Asistence: Lukáš Beran.
     
    58:22
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Jenže Pražané přidávají alespoň čestnou branku. Rebelové chybovali ve střední třetině a Matěj Valíček se chopil puku, najel na levý kruh a střelou na zadní tyč provětral Hanákovu vyrážečku. Ten vytěsnil puk tak nešťastně, že se obloučkem dostal před prázdnou klec, kde jej doklepl skákající DANIEL DIVIŠ! Asistence: Matěj Valíček.
     
    58:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pátá branka se třepetá za zády Adama Špírka. Nejprve sice domácí celek odehrál kotouč na zakázané uvolnění, ale po vyhraném buly před Hanákovou svatyní se prosazuje z rychlého brejku. Daniel Králíček zavezl touš po levém křídle před branku, na brankovišti si počkal na sjetí MARKA BANCÍŘE, jemuž předložil ideální pas, který domácí hráč přišpendlil pod víko marně se natahujícího gólmana. Asistence: Daniel Králíček.
     
    39:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí družině se sice nepodařilo využít početní převahu, ale to ji nakonec nemuselo mrzet. Po závaru před Špírkovou klecí se dostal kotouč za branku, kde si Jan Jelínek chytře počkal a rychlou nahrávkou našel na brankovišti hůl JAKUBA ABBRENTA, jehož rychlá rána prošla skrze výstroj gólmana Hvězdy až za čáru. Asistence: Jan Jelínek a David Michálek.
     
    35:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přeci jen bylo asi zavedení hybridního icingu pro hokej dobrou věcí. Krom nespočetně velkých debat a sporů, které během hry vznikají, teď přinesl "hybrid" gól Rebelů. Jiří Vlach poslal kotouč přes všechny čáry na zadní mantinel, kde se k touši probil DAVID MICHÁLEK, který ze středního pásma ujížděl, seč mu síly stačily. Následně ve svém letu objel svatyni a zasunul přesně podél betonu do klece. Asistence: Jiří Vlach.
     
    02:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostávají do trháku. Jakub Lacina zakombioval se svým kolegou s obranné dvojice a PATRIK HRABAŇ nakonec pokořil Špírka. Asistence: Jakub Lacina.
     
    01:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otevírají skóre a bleskově se dostávají do vedení, lepší vstup do utkání si ani přát nemohli! Puk putoval od Lukáše Berana přes Jiřího Vlacha až k DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž si dokázal výtečně poradit a překonal hostujícího gólmana! Asistence: Jiří Vlach, Lukáš Beran.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Michálek (Vlach, Beran), 3. Hrabaň (Lacina), 36. Michálek (Vlach), 40. Abbrent (Jelínek, Michálek), 59. Bancíř (Králíček), 59. Michálek (Beran) – 59. Diviš (Valíček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák (Folvarský) – Suchý, Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák – Abbrent, Jelínek, Kraučuk, Michálek, Beran, Vlach, Hendrych, Králíček, Bancíř.
    Trenéři: Václav Adam, Jaroslav Benc.

    HC Hvězda Praha: Špírek – Grim, Hosták, Novák, Valíček, O. Veverka, Velas, Vidiy, Kozohorský, Čmejla, Piovarči "C", Diviš, Šiler, Hruška, Svoboda.
    Trenér: Daniel Fuks.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Lukáš Klouda, Robin Horký
    bahis siteleri