Praha – Jihočeský kraj 5:4 (3:2 po s.n.) | Ústecký kraj – Moravskoslezský kraj 2:4 (kon.)
konec
Ústecký kraj
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
Moravskoslezský kraj
Neděle 25.01.2015, 13:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Mládežnické MČR krajských výběrů
Partner:
     
    48:00
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté teď roztočili soupeřovu obranu jako na kolotoči. Domácí vůbec nevěděli kde kdo má svého hráče a byli stažení okolo branky. Když Havránek přihrával zpoza branky do mezikruží, byl JAN ŽÍDEK úplně volný a na svou střelu tahem měl mnoho času. Asistence: Marek Havránek, Jonáš Peterek
     
    36:22
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté rozložili soupeřovu obranu a z kruhu pálil Peterek, puk gólmanovy vypadl a Žídek ho přihrál volnému MICHALU KVASNICOVI, který neměl problém trefit odkrytou Skokanovu svatyni. Asistence: Jaromír Žídek, Jonáš Peterek.
     
    34:47
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté kombinovali za brankou a poté si JIŘÍ PLANDOR vyjel vedle brány a vyzkoušel Skokanovu pozornost z velkého úhlu. Ten tentokrát ve zkoušce neobstál a kotouč se mu prosmýkl mezi nohami. Asistence: Jiří Hudečka.
     
    31:09
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě v závěru své početní výhody prosazují. Poměrně z velkého úhlu se napřáhl kapitán JAKUB LAUKO a tvrdou ránou prostřelil Mrázka. Asistence: Jakub Štochl, Tomáš Koblížek
     
    27:15
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    A je tu vyrovnávací branka. Tohle už nemohl chytit ani Skokan, který předvedl několik zákroků, ale ležící na několikátou dorážku už do odkryté části své svatyně nedosáhl. Nedisciplinovanost domácích potrestal MICHAL KVASNICA. Asistence: Adam Raška, Vojtěch Střondala.
     
    15:37
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Hosté udělali chybu na modré čáře a do samostatného úniku se dostali hned dva Ústečtí hráči. LUKÁŠ VACÍN to vzal na sebe a střelou na bližší tyč otevírá skóre zápasu. Bez asistence.

    Daniel Kot

    Branky a nahrávky: 16. Vacín, 32. Lauko (Štochl, Koblížek) – 28. Kvasnica (Raška, Střondala), 35. Plandor (Hudečka), 37. Kvasnica (Žídek, Peterek), 48. Žídek (Havránek, Peterek)


    Ústecký kraj: Skokan (Běhula) – Štochl, Mareš, Štěpánek, Záruba, Zirtoni, Seeman, Jarý, Zeman, Svoboda, Vacín, Pech, Gunter, Koblížek, Veselý, Breczko, Jaroš, Lauko, Jindra, Čermák, Rubeš. Trenéři: Šíp, Štěpánek.
    Moravskoslezský kraj: Mrázek (Ochman) – Hadamczik, Kunc, Ševeček, Pliska, Adámek J., Malík, Adámek P., Michálek. – Kvasnica, Hudečka, Raška, Peterek, Žídek, Žemba, Urban, Havránek, Střondala, Plandor, Konečný, Indrst.

    Rozhodčí: Kostourek, Zubzanda – Belko, Červenka
    bahis siteleri