PZ Kladno – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 6:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:4 (2:1, 1:2, 3:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 25.01.2015, 13:30 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    59:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovský Michal Vyčesaný zblokoval střelu hostů a vyslal do brejku na prázdnou branku JANA KŘIBÍKA, který dokázal ujet všem protihráčům a trefil prázdnou branku.
    Asistence: Michal Vyčesaný.
     
    58:49
    Poruba bude hrát se šesti hráči bez brankáře!
     
    58:49
    Bude se vhazovat po levici Kostky. Oddechový čas pro hosty.
     
    56:07
    Vyčesaný to zkusil střelou z pravého kruhu, ale Mizera jeho dobře mířenou střelu vyrazil pravým ramenem! A drží tak hosty ve hře.
     
    55:20
    Bahounek zastavil nebezpečnou přihrávku Goly před branku, to byl důležitý moment.
     
    50:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se dnes dokázal opět prosadit v početní výhodě a znovu vede! Havířov dobře rotoval v útočném pásmu, až se útočný obrazec posunul natolik, že se ke střele od modré dostal KRYŠTOF FEJKO, který propálil tvrdou bombou bezmocného Mizeru, který puk možná ani neviděl.
    Asistence: Jakub Hendrych, Jan Šmíd.
     
    49:23
    Josef Fibrich (POR), dvě minuty za sekání.
     
    49:23
    Churý se dral do dobré šance, jeho střela šla jen těsně kolem pravé tyčky, tam by Mizera nebyl. A byl také faulován.
     
    43:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí byli poprvé v situaci, kdy museli srovnat, a to se jim také daří. Radomír Churý si dobře všimnul volného MICHALA VYČESANÉHO na útočné modré čáře a taky mu rychle poslal puk. Vyčesaný se musel otáčet, neměl rychlost, ale krkolomně se dokázal dostat přes obránce, který stihl dojet a vystřelil přesně pod ruku Mizery.
    Asistence: Radomír Churý, Jan Křibík.
     
    41:10
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pro Porubu je toto asi nejlepší možný začátek třetí třetiny, jaký mohl být. Využitá početní výhoda znamená to, že se Poruba poprvé dostává do vedení. Po ose Gálik – Kropka se dostal puk k MARKU SMRČKOVI, který vystřelil po ledě z pravého kruhu ke vzdálenější tyčce a propálil takto Kostku. Havířov se bránil ve čtyřech, ale jeden z hráčů neměl hokejku.
    Asistence: Adam Kropka, Matúš Gálik.
     
    40:16
    Třetí třetina začala faulem domácího týmu. Radomír Churý (HAV), dvě minuty za sekání.
     
    37:55
    Obrovský závar před brankou Mizery! Brankář Mizera už ležel na ledě a několik hráčů Havířova se pokoušelo dorážet. Celá situace nakonec branku nepřinesla.
     
    36:35
    Po této akci ihned následoval faul. Denis Brnčál (POR), dvě minuty za hákování.
     
    36:35
    Churý naservíroval puk před branku Fejkovi, který se z dorážky neprosadil je kvůli výbornému zásahu Mizery!
     
    35:30
    Tak tato pasáž utkání je asi nejvíce zajímavá a nabízí řadu šancí na obou stranách. Sledujeme opravdu svižný hokej.
     
    34:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba ale na toto srovnání dlouho čekat nemusela. Velmi rychle se po vyhraném vhazování na středu dostal puk k DENISU BRNČÁLOVI, který využil svou šanci dokonale a prostřelil Kostku z pravého kruhu.
    Asistence: Antonín Kurnik.
     
    34:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí AZ dokázal nabídnutou početní výhodu poměrně rychle využít a opět vede o jednu branku! Chroboček vypálil z prostoru mezi kruhy, puk Mizera vyrazil k JAKUBU HENDRYCHOVI, který jej dokázal dorazit.
    Asistence: David Chroboček, Jan Šmíd.
     
    33:46
    Následně na to byl v této situaci faulován Polak. Tomáš Síkora (POR), dvě minuty za hrubost.
     
    33:46
    Obrovská šance Havířova, kdy puk dokázal Mizery nějakým zázrakem udržet před brankovou čarou!
     
    32:40
    Křibík si nejprve chytře vypíchnul puk přes obránce, následně adresoval dobrou přihrávku Vyčesanému, ale ten v dobré příležitosti puk promáchnul!
     
    27:29
    Jan Šmíd (HAV), dvě minuty za podražení.
     
    25:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    To Poruba to za malou chvíli potom dokázala. Puk se dostal po přihrávce Holáně na hokejku MARKA SMRČKY, který zamířil svou střelu k levé tyčce nad beton Kostky. Máme tak opět vyrovnáno!
    Asistence: Vojtěch Holáň, Matúš Gálik.
     
    24:22
    Velký závar v brankovišti Mizery! Puk se po střele Sapa dostal někde do chumlu hráčů, kteří byli před brankářem Poruby, ale ani následnou dorážkou se Sap neprosadil.
     
    19:39
    O chvíli později se na brankovišti AZetu dostal do dobré šance Denis Brnčál, ale ani tak se hosté nedokázali prosadit.
     
    19:30
    A další šance hostů byla ještě více nebezpečná. Před brankáře Kostku dokázal projet Kurnik, kterého ale dokázal havířovský brankář vychytat levým betonem.
     
    17:54
    Poruba si vytvořila v přesilovce velký tlak a vyvrcholením byla obrovská šance Soukala, který dorážel puk z bezprostřední blízkosti, ale Kostka puk nějak dokázal vytěsnit mimo branku! To byla velmi rychlá kombinace hostů.
     
    16:33
    Poruba velmi rychle získala postavení v přesilovce, ale Jan Šmíd se dostal záhy k puku a rychlou dlouhou přihrávkou chtěl vyslat do úniku Fejka, ale ten puk nemohl zachytit!
     
    16:11
    Robin Regoš (HAV), dvě minuty za zdržování hry.
     
    11:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov si bere ztracené vedení zpět. Jan Křibík vyslal přihrávku RADOMÍRU CHURÉMU, který projel do útočného pásma, prošel mezi dvěma obránci a zakončil střelou bekhendem pod horní tyčku.
    Asistence: Jan Křibík, Michal Vyčesaný.
     
    07:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po hrubé chybě obránce, který vyvážel puk kousek kolem brankoviště se dostal k puku Antonín Kurnik, ten posunul puk k Havránkovi, který vystřelil, ale puk se ještě odrazil na hůl DENISE BRNČÁLA, ten si se situací poradil a tvrdě tak potrestal chybu AZetu.
    Asistence: Martin Havránek, Antonín Kurnik.
     
    03:13
    Poruba ve velké šanci! Antonín Kurnik trefil pravou tyčku Kostkovy branky! A v další šanci se po něm objevil od modré Štěpán, ale jeho střelu i případnou dorážku si Kostka pohlídal.
     
    00:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod z říše snů! Havířov se dokázal prosadit z první větší šance už po 54 vteřinách zápasu. Po vhazování se dostal puk k Dudkovi, který našel před brankou zcela volného KRYŠTOFA FEJKA, který měl čas vymyslet co s pukem a udělal to parádně. Brankáře Mizeru překonal po parádním bekhendovém blafáku.
    Asistence: Jakub Dudek.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 1. Fejko (Dudek), 12. Churý (Křibík, Vyčesaný), 35. Hendrych (Chroboček, Šmíd), 44. Vyčesaný (Churý, Křibík), 51. Fejko (Hendrych, Šmíd), 60. Křibík (Vyčesaný) – 8. Brnčál (Havránek, Kurnik), 26. Smrčka (Holáň, Gálik), 35. Brnčál (Kurnik), 42. Smrčka (Kropka, Gálik)


    AZ Havířov: Kostka (Turšner) – Bahounek, Chroboček, Gawlas, Regoš, Dudek, Hendrych, Potočný J. – Křibík "A", Vyčesaný "C", Churý, Fejko, Caruk "A", Šmíd, Sap, Taras, Heinzl, Polak R., Wróbel, Macuh
    HC RT TORAX Poruba 2011: Mizera (Dobečka) – Síkora, Ščurek, Gálik, Štěpán, Kropka, Ryška "C", Soukal – Gola "A", Kurnik, Rataj, Mládek, Brnčál, Fibrich, Smrčka, Holaň, Havránek

    Rozhodčí: Mikula – Adamec, Rožánek
    bahis siteleri