Chomutov – Havířov 9:1 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 5:2 (kon.) | Most – Litoměřice 3:6 (kon.)
Kadaň – Jihlava 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 6:4 (kon.) | Kladno – Třebíč 4:2 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 5:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:4 (3:0, 1:1, 1:3)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pondělí 26.01.2015, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jakub BABKA - 5:4
     
    57:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A opět tu máme velké drama! JAKUB BABKA dokázal nadvakrát dostat puk za záda Miroslava Svobody a snižuje tak stav utkání na 5:4. Asistence: Antonín Melka, Tomáš Rousek.
    Tomáš DRTIL - 5:3
     
    55:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Souhra po ose TOMÁŠ DRTIL – Plášek – Sedlák kočí brankou na 5:3. Prvně jmenovaný dostal křižnou přihrávku a i když se mu následná střela příliš nepovedla, tak zapadla až za záda Čeňka Nováka. Asistence: Karel Plášek, Tomáš Sedlák.
    Martin PARÝZEK - 4:3
     
    46:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je zaděláno na velké drama! Od modré střílel Rousek a směr puku před domácí bránou dokázal změnit svou holí MARTIN PARÝZEK, který tak dokázal poslat kotouč až za záda Svobody. Asistence: Tomáš Rousek, Antonín Melka.
    Aleš PADĚLEK - 4:2
     
    44:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté snižují stav utkání na rozdíl dvou branek. Puk se volně pohyboval před domácí bránou, jako první si ho všiml ALEŠ PADĚLEK, který kus černé gumy dokázal protlačit za brankovou čáru mezi tyčí a Svobodovým betonem. Asistence: Roman Maliník.
    Jan MILFAIT - 4:1
     
    33:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali branky, která padla v přesilové hře. Melka poslal puk zpoza branky na JANA MILFAITA, který měl před sebou odkrytou branku, kterou dokázal trefit. Asistence: Antonín Melka, Jan Platil.
    Tomáš DRTIL - 4:0
     
    23:31
    Draci právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ DRTIL se zrovna vracel z trestné lavice, když mu na hůl přiletěl přesný pas od Patrika Moskala, který dokázal využít tvrdou střelou k pravé tyči Novákovy brány: Asistence: Patrik Moskal.
    Michal VELECKÝ - 3:0
     
    14:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí využívají i svoji druhou přesilovou hru. Karel Plášek viděl volného MICHALA VELECKÉHO, který následnou střelou k levé tyči posílá Šumperk do tříbrankového vedení: Asistence: Karel Plášek, Patrik Moskal.
    Karel PLÁŠEK - 2:0
     
    12:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Ke gólu v oslabení přibývá i gól v přesilové hře. KAREL PLÁŠEK se dokázal dobře zorientovat před bránou a poslal puk nad levý beton hostujícího gólmana. Asistence: Marek Haas, Marek Bail.
    Lukáš ŽÁLČÍK - 1:0
     
    11:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dokázal prosadit ve vlastním oslabení. LUKÁŠ ŽÁLČÍK s Michalem Veleckým ujížděli do přečíslení dva na jednoho, prvně jmenovaný pak bekhendovým blafákem dokázal překonat Čeňka Nováka. Asistence: Michal Velecký.
    Marken.cz

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 12. Žálčík (Velecký), 13. Plášek (Haas M., Bail), 15. Velecký (Plášek, Moskal), 24. Drtil (Moskal), 56. Drtil (Plášek, Sedlák) – 34. Milfait (Melka, Platil), 45. Padělek (Malník), 47. Parýzek (Rousek, Melka), 58. Babka (Melka, Rousek)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Koutský) – Bail, Holík, Gewiese, Sedlák T., Novotný, Slavík, Drtil – Haas M., Plášek, Velecký – Staněk, Moskal, Žálčík – Brunec, Bláha, Vachutka – Rimmel, Berger, Popelka
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Platil, Parýzek, Semrád, Kolář, Pavlíček, Sklenička, Sedlák J. – Tomek, Melka, Rousek – Maliník, Padělek, Babka – Milfait, Sedláček, Minárik – Chlubna, Klhůfek, Kozlík

    Rozhodčí: Kubičík – Barteček, Vengřín
    bahis siteleri