Česko – Švýcarsko 8:2 (kon.)
konec
Česko
8:2 (2:1, 4:0, 2:1)
Švýcarsko
Pondělí 26.01.2015, 15:00 • Schruns (Rakousko) • Evropská olympiáda mládeže
Partner:
     
    52:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí přichází odpověď českého týmu, který přidává už osmou trefu. Vojtěch Budík přihrál MATYÁŠI KANTNEROVI, který uklidil herní předmět do sítě. Asistence: Vojtěch Budík a Matouš Bělohorský.
     
    51:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři nezůstanou dnes u jediného gólu. Z pravého křídla se dokázal prosadit FABIAN BERNI. Asistence: Cyril Oehen.
     
    48:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Čechům to tam padá i nadále. Po přesunu českých hokejistů do útočné třetiny se přesně trefuje RADOVAN PAVLÍK. Asistence: Ondřej Najman a Ondřej Kachyňa.
     
    37:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je smršť. Dvě minuty před druhou sirénou přidává český tým šestou trefu. VOJTĚCHU BUDÍKOVI lehce napomohla horní tyč, od které zamířil puk rovnou do sítě Švýcarska. Asistence: Ondřej Vála.
     
    34:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pátá trefa českého týmu je na světě! z pravé strany si najel KRISTIAN REICHEL a přesně umístil kotouč do sítě Švýcarů. Bez asistence.
     
    33:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka českého týmu. Mezi kruhy si najel MATOUŠ BĚLOHORSKÝ a trefil celou odkrytou klec Švýcarska. Asistence: Jiří Karafiát a Matyáš Kantner.
     
    29:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do dvoubrankového vedení, skvěle! DAVID KOFROŇ se dostal až před gólmana, kterému nedal šanci střelou ke vzdálenější zadní tyči. Asistence: Kristian Reichel.
     
    13:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si berou vedení zpět na svoji stranu! Od modré nastřelený puk umístil za záda švýcarského gólmana MARTIN HAVELKA. Asistence: Jiří Karafiát a Vojtěch Budík.
     
    08:56
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zakrátko je vyrovnáno. LEE ROBERTS si sjel k pravé tyči české branky, kam se mu na hůl dostal odražený puk a Roberts přesně střílí. Asistence: David Zeitner a Fabian Steinmann.
     
    07:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým otevírá tento turnaj vstřelením prvního gólu! MATYÁŠ KANTNER šikovně tečoval jako poslední puk na jeho cestě do sítě Švýcarska. Asistence: Vojtěch Budík a Ondřej Vála.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 8. Kantner (Budík, Vála), 14. Havelka (Karafiát, Budík), 30. Kofroň (Reichel), 34. Bělohorský (Karafiát, Kantner), 35. Reichel, 38. Budík (Vála), 49. Pavlík (Najman, Kachyňa), 52. Kantner (Budík, Bělohorský) – 9. Rooberts (Zeitner, Steinmann), 52. Berni (Oehen)


    Česko: Brízgala (Kořenář) – Hrdinka, Doudera, Budík, Vála, Kachyňa, Novák – Zachar (C), Kačírek, Reichel – Pavlík, Kofroň, Najman – Bělohorský, Kantner, Kodýtek – Havelka, Karafiát, Šmerha
    Švýcarsko: Ritz (40. Seifert) – Brantschen, Stadler (C), Steinmann, Zeiter, Oejdemark, Riva – Hischier, Miranda, Volejnicek – Berni, Lerch, Roberts – Geisser, Kurashev, Zwissler – Leunberger, Oehen, Weder

    Rozhodčí: Berneker, Hofer – Feix, Kalb
    bahis siteleri