Irák – SAE 2:3 (kon.)
konec
Irák
2:3 (2:1)
Spojené Arabské Emiráty
Pátek 30.01.2015, 10:00 • Newcastle Stadium, Newcastle • Mistrovství Asie
    MABKHOUT - 2:3
     
    57
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    ALI MABKHOUT proměňuje penaltu a střílí svůj pátý gól na letošním Mistrovství Asie!! Mabkhout nabídnutou šancí nepohrdl a přízemní střelou uklidil míč přesně k levé tyči. Dobře zahraná penalta.
    Ahmed KHALIL - 2:2
     
    51
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    AHMED KHALIL střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a vyrovnává na 2:2!! Omar Abdulrahman našel uprostřed šestnáctky nádherným pasem Ahmeda Khalila, který si míč prvním dotykem zpracoval na pravačku a poté ho přízemní střelou uklidil podél padajícího brankáře Hameda do prázdné brány.
    Amjed KALAF - 2:1
     
    42
    Irák právě vstřelil branku!
    AMJED KALAF otáčí krátce před koncem prvního poločasu vývoj zápasu a střílí svůj první gól na mezinárodní scéně!! Brankář Eisa sice vytáhl po přízemní diagonální střele zpoza šestnáctky skvělý zákrok, jenže míč vyrazil pouze na kopačku Amjeda Kalafa, který ho dorazil přízemní střelou přesně k pravé tyči.
    Waleed SALIM - 1:1
     
    28
    Irák právě vstřelil branku!
    WALEED SALIM vyrovnává na 1:1!! Waleed Samil napřáhl z pravé strany šestnáctky ke střele, která po teči jednoho z obránců SAE zamířila přesně do levého horního rohu. Brankář Eisa byl tentokrát bezmocný a na změnu trajektorie míče neměl šanci zareagovat.
    Ahmed KHALIL - 0:1
     
    16
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    AHMED KHALIL posílá SAE do vedení po rychlém protiútoku!! Omar Abdulrahman si ve středu hřiště naběhl na volný míč a poté krásnou přihrávkou uvolnil v šestnáctce nabíhajícího Ahmeda Khalila, který míč přízemní střelou z první uklidil pod padajícím brankářem Hamedem do sítě.

    Tomáš Reiner

    Branky: 28. Salim (Kalaf), 42. Kalaf – 16. Khalil (O. Abdulrahman), 51. Khalil (O. Abdulrahman), 57. Mabkhout (pen.)

    Karty:   37. Ismael (IRK), 90+4. Salim (IRK) – 41. Omar Abdulrahman (SAE), 79. Haikal (SAE)   55. Ahmed Ibrahim (IRK)


    Irák: Hamed – Salim, A. Ibrahim, Shakir, Ismail – Kalaf (86. Meram), Kasim, Abdulameer, Kamil (62. Bahjat), Ahmed Yasin (80. Adnan) – Mahmood.
    Náhradníci: Ali Yasin, Bahjat, Faiz, Adnan, Meram, Tariq, Hassan, Rashid, Hussein, Zahra, Saeed, Husni.

    Spojené Arabské Emiráty: Eisa – Haikal, M. Ahmed, Enezi Salem, Sanqour (67. Abbas) – Fardan (53. Al Hammadi), Esmaeel – Hassan, O. Abdulrahman, Mabkhout – Khalil (76. A. Abdulrahman).
    Náhradníci: Naser, H. Ibrahim, Abbas, A. Abdulrahman, Al-Kamali, Al Hammadi, M. Abdulrahman, S. Saleh, I. Ahmed, Al Khatiri, H. Saleh, Yousuf.

    Rozhodčí: Nawaf Shukralla. Asistenti: Yaser Tulefat, Ebrahim Saleh. Čtvrtý rozhodčí: Ben Williams

    Diváci: 12829
    bahis siteleri