New Jersey – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Carolina – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – Nashville 3:0 (kon.)
Vancouver – Buffalo 5:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 1:4 (kon.) | Montreal – Washington 1:0 (po pr.)
Detroit – NY Islanders 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 7:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
New York Islanders
Sobota 31.01.2015, 20:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Gustav NYQUIST - 4:1
     
    53:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra a další gól a Detroit odskakují New Yorku na rozdíl tří branek. Tuto přesilovou hru zužitkoval svou přesnou střelou GUSTAV NYQUIST. Asistence: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.
    Jonathan ERIESSON - 3:1
     
    49:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují na dvě branky. Střelu od modré čáry JONATHANA ERIESSONA, před brankou tečoval jeden z obránců hostů a puk míří za záda Johnson.
    Ľubomír VIŠŇOVSKÝ - 2:1
     
    45:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Noc slovenský hráčů pokračuje. ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ snižuje na 1:2 pro Ostrovany, když svou střelou napodobil Tatara. Asistence: Frans Nielsen, Brock Nelson.
    Brend SMITH - 2:0
     
    39:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tomáš Jurčo poslal puk na zcela osamoceného BRENDNA SMITHA, který svou střelou napodobil Tatara v první třetině a posílá své mužstvo do dvoubrankového vedení. Asistence: Tomáš Jurčo a Riley Sheahan.
    Tomáš TATAR - 1:0
     
    05:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ TATAR si chvilku po vhazování sjel k bodu pro vhazování odkud vyslal střelu na branku Johnsona, kterému stínil Helm, takže brankář Ostrovanů toho moc neviděl. Střela Tatara skončila v horním horu Johnsonovi branky a Rudá křídla jdou do vedení. Asistence: Pavel Dacjuk a Danny DeKeyser.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 6. Tatar (Dacjuk, DeKeyser), 40. Smith (Jurčo, Sheahan), 50. Eriesson, 54. Nyquist (Zetterberg, Kronwall) – 46. Višňovský (Nielson, Nelson)


    Detroit Red Wings: Mrázek (McCollum) – Smith, Quincey, Marchenko, Ericsson, Kronwall, DeKeyser – Abdelkader, Dacjuk, Nyquist, Sheahan, Andersson, Miller, Tatar, Jurčo, Zetterberg, Glendening, Helm, Weiss.
    New York Islanders: Johnson (Halák) – de Haan, Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Višňovský – Grabovski, Tavares, Bailey – Lee, Nielsen, Strome – Grabner, Nelson, Kulemin – Martin, Cizikas, Clutterbuck.

    Rozhodčí: Rooney, Furlatt – Sericolo, Henderson
    bahis siteleri