Zlín sledge – Karlovy Vary 4:3 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – SHK Mustangové 1:5 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 31.01.2015, 14:45 • PSG aréna, Zlín. Kapacita: 529 diváků. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    38:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak teď to byl opravdu krásný moment se šťastnou tečkou pro domácí! ERIK FOJTÍK se ocitl nehlídán po Machově levé ruce a zívala na něj odkrytá branka. Musel ale zpracovávat a brankář se rychle přesunoval, protože si byl vědom velkého nebezpečí. Zlínský centr se ale z otočky trefil přesně do skuliny mezi ramenem a tyčí a znovu strhl vedení na stranu svého týmu. Asistence: Martin Joppa.
     
    29:21
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Ale Karlovy Vary po nevyužitém brejku přece skórují a vyrovnávajícím střelcem je zblízka dorážející JIŘÍ FORGO! Asistence: Michal Geier.
     
    21:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí dokonávají obrat v utkání a po velmi povedené akci! Joppa zmátl za brankou Geiera a u tyčky našel zcela volného ERIKA FOJTÍKA, pro kterého nebyl problém doklepnout do prázdné branky za dezorientovaného Bohumíra Macha. Asistence: Martin Joppa.
     
    16:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Od mantinelu se odrazil puk přímo do jízdy Julinovi, který vystřelil a MARTIN JOPPA tečoval pod karlovarského brankáře. Ten kotouč zpomalil, ale nezastavil. Asistence: Pavel Julina.
     
    12:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hábl zachytil puk před modrou čárou, předal PAVLU JULINOVI a ten z levého kruhu a prostřelil Macha! Je sníženo na kontaktní rozdíl. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    07:27
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Zlín pyká za další nedůraz v obraně druhým gólem. U pravé Molkovy tyčky úspěšně dorážel MAREK SCHNEIDER. Asistence: Michal Geier.
     
    05:18
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Nakonec se hosté po obrovských šancích přece prosazují a MICHAL GEIER dělovkou z pravého kruhu otevírá skóre! Asistence: Jiří Forgo.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 13. Julina (Hábl), 17. Joppa (Julina), 22. Fojtík (Joppa), 39. Fojtík (Joppa) – 6. Geier (Forgo), 8. Schneider (Geier), 30. Forgo (Geier)


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Štít, Z. Hábl – Fojtík, Stodůlka, Palát, Ligda, Joppa, Kudrna, D. Hábl
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Hrbek, Nejedlý, Berger – Forgo, Geier, Wágner, Kovářík, Karafiát, Schneider

    Rozhodčí: Hradil, Mikeš

    Diváci: 60
    bahis siteleri