LA Stars – Znojmo 6:7 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Lower Austria Stars
6:7 (3:1, 1:3, 2:2 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 01.02.2015, 15:10Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:10 a budeme z něj přinášet změny stavu.
     
    Hezký den. Nabitý dvoudenní program znojemským juniorských hráčů v rámci Erste Bank Young Stars League vygraduje v neděli dalším ligovým duelem, tentokrát mladí Orli cestují na led St. Pöltenu.
     
    LA Stars jsou již téměř mimo hru o případné vyřazovací boje, jejich naděje se pohybují jen v teoretické rovině. Národnostně bohatý tým z hokejové akademie v St. Pöltenu tak může sedm kol přeš vyvrcholením základní části počítat s koncem sezóny.
    Navíc sobotní utkání se Stars příliš nevyvedlo a hokejisté na domácím ledě podlehli vedoucímu celku ligy z Fehérváru 0:4.
     
    Znojmo muselo v sobotu překousnout jednu z nejvyšších porážek letošního ročníku, navíc na domácím kluzišti, kde podlehlo MAC Budapešti 2:8! Orli jsou na třetí příčce soutěžní tabulky, momentálně se sedmibodovým náskokem na pátou pozici. Čtyři týmy postupují do play-off. Na onom pátém místě je nedaleká Vídeň, s níž ještě znojemští hráči hrají sedm kol před závěrem základní části hned tři utkání!
     
    Ve třech letošních zápasech Orlů se St. Pölten dokázali znojemští hokejisté vždy bodovat. Dvakrát zvítězili, jednou prohráli po samostatných nájezdech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    09:50
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Při signalizované výhodě poprvé překonává hostující obranu i gólmana Baču CEDRIC IRHUESOGIE. Asistence: Nikita Reyn.
     
    12:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští ale dokázali vzápětí najít odpověď a po kombinaci první útočné formace a přesné trefě DOMINIKA SYNKA je opět skóre vyrovnáno. Asistence: Tomáš Račický a Marc Zajíc.
     
    12:23
    LA Stars právě vstřelili branku!
    S góly se nám po polovině třetiny roztrhl pytel. Průběžné vedení opět převážil na stranu Stars MATHIAS KASTNER. Asistence: Marvin Alena a Paul Sztatecsny.
     
    12:58
    Navíc znojemský útočník Marc Zajíc (ZNO) si vykoledoval dvouminutový trest za faul loktem.
     
    14:13
    LA Stars právě vstřelili branku!
    A českému týmu začíná téct do bot. Domácí hráči využívají početní výhodu a SIMON WOLF nachází cestu za Bačova záda potřetí. Asistence: Paul Hochman.
     
    16:45
    Další trest pro hostující celek. Jiří Lander (ZNO) – podražení.
     
    18:45
    Hosté v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Druhá třetina odstartuje v 15:55. Úvodní dějství ovládli domácí hokejisté, kteří dokázali hned třikrát překonat gólmana Baču. Orli skórovali jen jednou zásluhou Synka, a pokud ještě chtějí myslet na body z dnešního duelu, musí pořádně zabrat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    22:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté snižují na rozdíl jediné trefy. Nejproduktivnější hráč týmu TOMÁŠ RAČICKÝ se nemýlil. Asistence: Marc Zajíc.
     
    24:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Jihomoravané těží z výborného vstupu do druhého dějství a vyrovnávají skóre! Do brány Stars posílá kotouč obránce KAREL NAHODIL. Bez asistence.
     
    25:02
    Dominik Synek (ZNO) si odnáší menší trest za držení.
     
    27:02
    Znojemští hokejisté se ubránili a již jsou na ledové ploše kompletní.
     
    31:13
    Trest i na druhé straně. Na lavičku hanby odchází Nikita Reyn (LAJ) – sekání.
     
    33:13
    Domácí v plném počtu.
     
    35:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně! Znojemští hráči se postarali o dokonalý obrat. JAKUB ŠVANDA posílá své barvy poprvé v utkání do vedení. Asistence: Josef Krcho.
     
    35:11
    Krasneho střídá v rakouské bráně Ryan Bontorin.
     
    39:44
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Šestnáct vteřin před druhou sirénou domácí srovnávají s Orly krok. NIKITA REYN se zapisuje do střelecké listiny. Asistence: Marvin Alena a Paul Sztatecsny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Třetí třetina odstartuje v 16:48. Prostřední část hry se nesla v duchu znojemského vzkříšení. Orli dokázali zvrátit průběžné vedení třemi rychlými góly na svou stranu. A už to vypadalo, že do kabin půjdou s náskokem v zádech, pár vteřin před druhým hvizdem však dokázali domácí vyrovnat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Úvodní vteřiny posledního dějství se lépe vyvedli domácím, kteří opět obracejí vývoj stavu. Přesnou trefu si připisuje CEDRIC IRHUESOGIE. Asistence: Marton Ladanyi a Marvin Alena.
     
    42:12
    Orli právě vstřelili branku!
    A abychom se nenudili, je tu další gól a další vyrovnání. Střídající Bontorin poprvé propouští puk za svá záda po zakončení JOSEFA KRCHA. Asistence: Jiří Lander a Jan Koňařík.
     
    58:33
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Tak to je těžký zásah pro znojemské naděje na body. Minutu a půl před vypršením základní hrací doby střílí rozdílový gól NIKITA REYN. Asistence: Marton Ladanyi.
     
    59:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak toto bylo opravdu o chlup! Jen sedm vteřinek před koncem vyrovnává při hře bez gólmana na 6:6 MARC ZAJÍC. Asistence: Jiří Lander.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Napínavý duel, v němž se oba týmy neustále přetahují o průběžné vedení, nepřinesl své rozuzlení ani po třetí části hry. Rozhodovat se tak bude v pětiminutovém prodloužení
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    65:00
    Konec prodloužení.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    MARC ZAJÍC rozhoduje zápas a zajišťuje Orlům dva body za vítězství.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Orli Znojmo.
    Autorem vítězné branky je MARC ZAJÍC.
     
    Konec zápasu. (19:19:21)

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 10. Irhuesogie (Reyn), 13. Kastner (Alena, Sztatecsny), 15. Wolf (Hochman), 40. Reyn (Alena, Sztatecsny), 41. Irhuesogie (Ladanyi, Alena), 59. Reyn (Ladanyi) – 13. Synek (Račický, Zajíc), 23. Račický (Zajíc), 25. Nahodil, 36. Švanda (Krcho), 43. Krcho (Lander, Koňařík), 60. Zajíc (Lander), rozh. náj. Zajíc

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Zajíc (ZNO)


    Lower Austria Stars: Krasny (Bontorin) – Blüml, Sztatecsny, Wolf, Alena, Hube – Irhuesogie, Reyn, Ladanyi – Hochman, Kastner, Habernig – Rodnov, Sten, Hauer – Stummer, Seliga.
    HC LERAM Orli Znojmo: Bača – Křípal, Mandát, Koňařík, Švanda, Nahodil, Forman – Račický, Zajíc, Synek – Horák, Lander, Krcho – Hačecký, Fruhwirt, Toman.
    bahis siteleri