Havlíčkův Brod – Kadaň 8:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:1 (3:0, 2:1, 3:0)
Sportovní klub Kadaň
Pátek 06.02.2015, 19:15 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod si nakonec naprosto zaslouženě připsal všechny tři body za přesvědčivé vítězství 8:1 nad Kadaní, když ho soupeř ze severu Čech zlobil hlavně na úplném začátku zápasu. Ode mě je to pro dnešek z kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný víkend. Na shledanou. (21:17:27)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    A pozor, další divoká rvačka za brodskou bránou! Jiří Kopic (HBR) se pustil do svého soka (KAD) a nakonec bitku vyhrál, když svého soupeře skolil na led. Hlavní trenér domácích Václav Adam na střídačce po skončení zápasu neskrýval spokojenost.
     
    59:02
    Rebelové si nechtějí komplikovat situaci a místo složité rozehrávky ve svém pásmu poslali puk do neutrální zóny.
     
    58:26
    Utkání už se jen dohrává.
     
    57:54
    Po přerušení hry pořádně zaplály na ledě vášně a byla z toho mezi kruhy bitka jako hrom. Marek Bancíř (HBR) vyprovokoval divokou potyčku s Markem Berkym (KAD), který nakonec svého brodského soka povalil na led. Prvně jmenovaný dostal 2 plus 2 minuty za hrubost a navrch trest za hákování, jeho severočeský sok jen 2 plus 2 minuty za hrubost.
     
    57:11
    Hraje se v brodském pásmu.
     
    56:41
    Kadaň to ještě sympaticky nezabalila a i nadále se pere s nepřízní hokejového osudu, což je moc dobře.
     
    56:02
    Brankář Hanák ještě musí být ve střehu, i když jeho obránci se snaží, co jim síly stačí.
     
    55:37
    Jiří Kopic jen pohlídal puk, který doklouzal na zakázané uvolnění. Rozjetý Vlastimil Špiegl nemohl na nahozený puk dosáhnout včas.
     
    55:09
    Severočeši by ještě rádi vstřelili alespoň druhý gól, jenže k němu mají v těchto chvílích hodně daleko, Rebelové si po nevyužitém trestném střílení dávají na svého soupeře vzadu dobrý pozor.
     
    54:40
    Obrovskou příležitost, jež hlasitě volala po gólu, měl na holi Vojtěch Veverka, ale zblízka nedokázal procpat puk přes betony ležícího brankáře Bárty!
     
    54:11
    Už je to obehraná písnička, znovu tady máme drtivý havlíčkobrodský tlak.
     
    53:49
    Tak přeci jen hráči oděni v černožlutých dresech odvezli puk do bezpečí a teď bojují o to, aby se procpali přes modrou čáru do Hanákovy blízkosti.
     
    53:15
    Kadaň pod velkým tlakem vůbec neví, kam dřív skočit. Brankář Matěj Bárta si nemůže ani na chvilku odpočinout, stále na něj létá spousta nepříjemných projektilů.
     
    52:54
    Domácí hokejisté se rychle snaží uklidnit hru a kombinují v útočném pásmu. Zatím bez častější střelby.
     
    52:28
    Sám faulovaný to udělal parádně, ale nebylo mu přáno! Štěstí se k němu otočilo zády, když si položil hezkým blafákem gólmana Hanáka na led, ale vzápětí trefil jen tyčku, po čemž se smutně chytil za hlavu!
     
    52:28
    Marek Berky sice ztroskotal v úniku na brankáři Hanákovi, ale je nařízeno trestné střílení!
     
    51:45
    Hra se nám teď znovu vyrovnala, Rebelové sice hýří aktivitou a na ledě dominují, ale Kadaň alespoň vyváží puky pryč.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Abbrent (Suchý, Veverka), 12. Veverka (Suchý), 17. Kraučuk (Suchý, Jelínek), 26. Beran (Kopic, Michálek), 39. Michálek (Bancíř, Lacina), 42. Králíček (Vlach, Křížek), 44. Lacina (Michálek), 49. Abbrent (Beran, Michálek) – 21. Bláha (Kopka, Šmejc)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 32. Hanák) – Suchý "C" Vacek, Lacina, Hrabaň, Bancíř, Benák, Kopic, Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Abbrent, Beran, Králíček, Vlach, Křížek.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Sportovní klub Kadaň: Neméth (44. Bárta) – Bláha, Šmejc, Novák, Pešek, Berky, Kšíkal, Maluška, Videv, Bednařík, Petržílka "A", Pipota, Špiegl, Georgev, Kopka "C", Möll.
    Trenér: František Wágner.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri