Havlíčkův Brod – Kadaň 8:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:1 (3:0, 2:1, 3:0)
Sportovní klub Kadaň
Pátek 06.02.2015, 19:15 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod si nakonec naprosto zaslouženě připsal všechny tři body za přesvědčivé vítězství 8:1 nad Kadaní, když ho soupeř ze severu Čech zlobil hlavně na úplném začátku zápasu. Ode mě je to pro dnešek z kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný víkend. Na shledanou. (21:17:27)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    A pozor, další divoká rvačka za brodskou bránou! Jiří Kopic (HBR) se pustil do svého soka (KAD) a nakonec bitku vyhrál, když svého soupeře skolil na led. Hlavní trenér domácích Václav Adam na střídačce po skončení zápasu neskrýval spokojenost.
     
    59:02
    Rebelové si nechtějí komplikovat situaci a místo složité rozehrávky ve svém pásmu poslali puk do neutrální zóny.
     
    58:26
    Utkání už se jen dohrává.
     
    57:54
    Po přerušení hry pořádně zaplály na ledě vášně a byla z toho mezi kruhy bitka jako hrom. Marek Bancíř (HBR) vyprovokoval divokou potyčku s Markem Berkym (KAD), který nakonec svého brodského soka povalil na led. Prvně jmenovaný dostal 2 plus 2 minuty za hrubost a navrch trest za hákování, jeho severočeský sok jen 2 plus 2 minuty za hrubost.
     
    57:11
    Hraje se v brodském pásmu.
     
    56:41
    Kadaň to ještě sympaticky nezabalila a i nadále se pere s nepřízní hokejového osudu, což je moc dobře.
     
    56:02
    Brankář Hanák ještě musí být ve střehu, i když jeho obránci se snaží, co jim síly stačí.
     
    55:37
    Jiří Kopic jen pohlídal puk, který doklouzal na zakázané uvolnění. Rozjetý Vlastimil Špiegl nemohl na nahozený puk dosáhnout včas.
     
    55:09
    Severočeši by ještě rádi vstřelili alespoň druhý gól, jenže k němu mají v těchto chvílích hodně daleko, Rebelové si po nevyužitém trestném střílení dávají na svého soupeře vzadu dobrý pozor.
     
    54:40
    Obrovskou příležitost, jež hlasitě volala po gólu, měl na holi Vojtěch Veverka, ale zblízka nedokázal procpat puk přes betony ležícího brankáře Bárty!
     
    54:11
    Už je to obehraná písnička, znovu tady máme drtivý havlíčkobrodský tlak.
     
    53:49
    Tak přeci jen hráči oděni v černožlutých dresech odvezli puk do bezpečí a teď bojují o to, aby se procpali přes modrou čáru do Hanákovy blízkosti.
     
    53:15
    Kadaň pod velkým tlakem vůbec neví, kam dřív skočit. Brankář Matěj Bárta si nemůže ani na chvilku odpočinout, stále na něj létá spousta nepříjemných projektilů.
     
    52:54
    Domácí hokejisté se rychle snaží uklidnit hru a kombinují v útočném pásmu. Zatím bez častější střelby.
     
    52:28
    Sám faulovaný to udělal parádně, ale nebylo mu přáno! Štěstí se k němu otočilo zády, když si položil hezkým blafákem gólmana Hanáka na led, ale vzápětí trefil jen tyčku, po čemž se smutně chytil za hlavu!
     
    52:28
    Marek Berky sice ztroskotal v úniku na brankáři Hanákovi, ale je nařízeno trestné střílení!
     
    51:45
    Hra se nám teď znovu vyrovnala, Rebelové sice hýří aktivitou a na ledě dominují, ale Kadaň alespoň vyváží puky pryč.
     
    51:14
    Jiří Kopic nevymýšlel nic složitého a na modré čáře vypálil. Jeho projektil proletěl hodně vedle brány gólmana Bárty, který jen kontroloval letící kotouč.
     
    50:52
    SK se nemůže vymanit z velkého tlaku, stále se musí jen bránit.
     
    50:15
    Kotouč už se však znovu zdržuje hlavně v území Severočechů, kde si Rebelové vynucují aktivním pohybem a častou střelbou respekt.
     
    49:36
    Kadaň však ještě nehodlá složit zbraně a stále se pere o to, aby alespoň trochu zmírnila svůj nepříjemný výprask.
     
    49:07
    Rebelové už si jdou pevným krokem za vysokým a důležitým vítězstvím, utkání už se jen dohrává, protože o vítězi je dávno rozhodnuto.
     
    48:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To už je ale minulostí, i nový muž v kadaňském brankovišti lovil smutně puk ze své brány! Po Davidu Michálkovi se opřel do puku z prostoru kruhů Lukáš Beran, který tvrdou ranou ještě nevyzrál na připravené Bártovy betony, ale z dorážky už se pohotový Jakub Abbrent prosadil! Asistence: Lukáš Beran, David Michálek.
     
    47:24
    Jedna rána za druhou, ale brankář Matěj Bárta zatím drží svůj tým. Ještě neinkasoval.
     
    46:31
    Rebelové i nadále diktují tempo hry, Kadaň se horko těžko dostává ven ze svého území.
     
    45:55
    Hosté se horko těžko prosazují, domácí hrají velmi dobře střední´pásmo, kudy by neproklouzla ani myš.
     
    45:15
    Už je tady znovu stejný obrázek hry. Havlíčkův Brod svírá soupeře v pevném objetí u jeho brány.
     
    44:47
    Jiří Maluška se s tím vůbec nepáral. Po levé straně se protáhl až do slibné střelecké pozice, ale z kruhu jen vypálil do hbité Hanákovy lapačky.
     
    44:16
    Teď už ukořistili hrací předmět hosté a podél levého mantinelu se tlačí do ofenzivního postavení.
     
    43:59
    Puk se stále zdržuje v hostujícím pásmu.
     
    43:40
    A sedmý gól je konečná pro Tomáše Nemétha, kterého mezi tyčemi vystřídal Tomáš Bárta.
     
    43:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je z toho sedmička, utkání je i ve své třetí třetině jednoznačnou záležitostí! David Michálek předložil puk na modrou čáru JAKUBU LACINOVI, který potvrdil svou skvělou střeleckou formu, když prostřelil gólmana Németha, jenž vůbec nestihl, i kvůli zakrytému výhledu, zareagovat! Asistence: David Michálek.
     
    43:12
    Severočeši mají u své brány stále obrovské problémy a i když byli na začátku zápasu pro svého favorizovaného soka hodně nepříjemní, zavání to debaklem.
     
    42:43
    Kadaň se horko těžko probíjí na delší dobu k puku, Rebelové skvěle napadají a i nadále diktují tempo hry.
     
    42:15
    V tutovce se ocitl Jan Jelínek, jenž mohl posedmé zblízka rozjásat svůj tým, ale hned dvakrát si vylámal zblízka zuby na připravených Némethových betonech!
     
    42:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovský zmatek se povedlo vytvořit mladým Rebelům kolem kadaňské brány a je z toho šestý puk za Némethovými zády! Po Lukáši Křížkovi tvrdě vypálil z prostoru kruhů Jiří Vlach, jehož ránu sice brankář Németh vyrazil betony, ale puk zůstal ležet před jeho brankovištěm, odkud ho zvedl pod horní tyč dorážející DANIEL KRÁLÍČEK! Asistence: Jiří Vlach, Lukáš Křížek.
     
    41:49
    SK už čelí znovu mohutnému tlaku, Rebelové nehodlají nic ponechat náhodě a dobře vědí, že cesta ke třem bodům povede jen přes stoprocentní výkon.
     
    41:23
    Domácí mladíci si několikrát dobře přihráli u brankáře Németha, ale k jeho ohrožení se přes důrazné protihráče neprotlačili.
     
    41:02
    Zatím sledujeme hodně plynulý, ale zároveň také hodně neurovnaný hokej. Ani jednomu ze soupeřů se nedaří na delší dobu získat postavení v útočném pásmu.
     
    40:46
    Hosté kroužili s pukem kolem brodské brány, ale než stihli zakončit, byli Adamovými svěřenci odzbrojeni. Už se hraje v neutrální zóně.
     
    40:20
    Rebelové si pomohli nahozením do útočného pásma, jenže kadaňská obrana brzy učinila jejich ofenzivnímu snažení ráznou přítrž.
     
    40:05
    Kadaň sice uspěla na vhazování, ale její kombinace byla vzápětí nepřesná a do útočného pásma se tak neprobila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vše je připraveno na začátek třetí periody, nechybí hráči ani trio rozhodčích.
     
    Také v prostřední části se urodily tři přesné zásahy, přičemž tentokrát si užili gólovou radost i hosté z Kadaně. Hned v 1. minutě druhé třetiny snížil na dvoubrankový rozdíl Ondřej Bláha, ale mladí Rebelové odpověděli zásluhou Lukáše Berana a Davida Michálka. Před třetí třetinou, jež začne přibližně ve 20:46, vede Havlíčkův Brod nad Kadaní přesvědčivě 5:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Hosté ze severních Čech si ještě hledají cestu k ohrožení brankáře Hanáka.
     
    39:11
    Domácí se snaží vycházet z poctivé obrany a nedopustit se zbytečné chyby, jež by je v závěru prostřední části připravila o komfortní náskok.
     
    38:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A potupná pětka je tady! Jakub Lacina předložil dobrý pas Marku Bancířovi, jenž přihrál do jízdy DAVIDU MICHÁLKOVI. Brodský ostrostřelec se natlačil před obránce, z levé strany si sjel až k brance a z mírného úhlu skóroval nechytatelně k přední tyčce nad pravé Némethovo rameno! Asistence: Marek Bancíř, Jakub Lacina.
     
    38:11
    Nepříjemná rána vylétla z prostoru levého kruhu ihned po vhazování, ale kadaňský maskovaný fantom si parádně poradil, když schoval puk v lapačce.
     
    38:03
    Jan Vacek se opřel do puku v blízkosti levého mantinelu, ale s jeho projektilem neměl brankář Németh vůbec žádné problémy.
     
    37:55
    Havlíčkův Brod teď získal na delší dobu útočné pásmo a pokouší se prověřovat brankáře Németha ze všech možných palebných pozic.
     
    37:28
    Brankář Hanák nepolevil ze své koncentrace a zneškodnil další střelu z uctivé vzdálenosti, jíž vyslal aktivní Vladimír Kopka. Potom přerušil hru.
     
    37:12
    Havlíčkův Brod se teď začíná osmělovat, vypadá to, že více prostoru při hře 4 na 4 mu na ledě nahrává do karet. Kadaňská defenziva zatím náporu dobře odolává.
     
    37:00
    Domácí teď předvedli velký důraz u kadaňské brány, ale gólman Németh nakonec za vydatné pomoci svých spoluhráčů v poli svou svatyni uhájil.
     
    36:35
    Menší pošťuchovaná se teď odehrála v pásmu Rebelů a bude se vylučovat. Jiří Maluška (KAD) a Jiří Kopic (HBR) obdrželi dvouminutové tresty za hrubost, hraje se 4 na 4.
     
    36:09
    Rebelové se usadili v útočném území, kde po několika nahrávkách procpali puk za bránu soupeře. Odtud ale cesta k ohrožení brankáře Németha nevedla.
     
    35:49
    Stále přihlížíme hlavně ofenzivnímu snažení neúnavných a bojovných Severočechů, kteří jsou odhodláni udělat něco s nepříznivým stavem.
     
    35:13
    Až teď se musel mít na pozoru gólman Németh, který v posledních minutách nemá takřka vůbec žádné zákroky. Rebelové v útoku hodně polevili.
     
    34:55
    Hra se nám hodně vyrovnala, na Rebelech je vidět, že hrají s tříbrankovým náskokem v zádech. Nikam se neženou a soustředí se hlavně na obranu.
     
    34:21
    David Michálek na levém křídle rozkmital své rychlé nohy a z mírného úhlu na straně to zkusil. Jeho rána jen o kousek minula vzdálenější tyč!
     
    34:00
    Havlíčkův Brod drží svého soupeře alespoň za svou bránou a dobře si hlídá ošemetný prostor před svým gólmanem Hanákem.
     
    33:39
    Obrázek hry se nemění, Severočeši se zabydleli na dostřel brankáře Hanáka, ale ten má minimum práce, protože kolem něj létají nepřesné projektily.
     
    33:12
    Havlíčkův Brod sice dokázal přesunout děj hry do útočného území, ale už je to Kadaň, kdo má v útočném pásmu choutky.
     
    32:40
    Hraje se teď hlavně ve středním pásmu, kde oba týmy urputně bojují o hrací předmět. Oba brankáři jsou v těchto chvílích bez práce.
     
    32:11
    Kadani teď nevyšel přechod do útočného pásma, provinila se proti hokejovým regulím icingem.
     
    31:55
    Kadaň se drží u brankáře Hanáka, ale Rebelové ji nepouštějí k jeho ohrožení. Obětavě padají i do střel.
     
    31:28
    A tohle určitě nový muž v brodském brankovišti uvítá s otevřenou náručí, hned se dostává do tempa, když schoval do lapačky nahození až ze středního pásma.
     
    31:17
    Rebely zastavil při přechodu do útočného území ofsajd, vhazovat se bude za pár okamžiků ve středním pásmu. Rebelové střídají gólmany, Víta Kekulu nahradil jeho kolega Miroslav Hanák.
     
    31:04
    Brod je i nadále pod velkým tlakem, Severočeši jsou neskutečně dotěrní a nepříjemní.
     
    30:40
    Havlíčkobrodský muž s maskou to má teď hodně těžké, jeho přetížená obrana vůbec nestíhá pokrývat kadaňské střelce, ale zatím si vede znamenitě.
     
    30:17
    Brodská obranná čtveřice toho už má, lidově řečeno, plné brýle. Hosté hrají přesilovku velmi dobře a zasypávají brankáře Kekulu sprškou střel.
     
    29:59
    Rána střídá ránu a Broďáci se stále nemohou dostat k puku.
     
    29:33
    Hosté teď pořádně zmáčkli Rebely u brankáře Kekuly, který si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.
     
    29:00
    Kapitán Vladimír Kopka vypálil od modré čáry, ale brankář Kekula si dobře našel puk mezi skrumáží těl a schoval ho ve své výstroji až do přerušení hry.
     
    28:42
    SK kombinuje v útočném pásmu a snaží se o častou střelbu. Rebelové ale velmi dobře bruslí a Severočechům jejich snahu hodně znepříjemňují.
     
    28:28
    Hosté nyní hodně důrazně dotírali na brankáře Kekulu, kterého jeho spoluhráči pochopitelně bránili. Vojtěch Veverka (HBR) to ale s důrazem přehnal a provinil se krosčekem.
     
    28:15
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Za rozhozenou obranou Rebelů se probil k puku Marek Berky, kterého vůbec nikdo neatakoval. Sjel si tak až před bránu, ale brankář Kekula skvěle zasáhl betony!
     
    27:38
    Teď už se povedlo Kadani otupit soupeřův tlak, dvakrát v krátkém časovém sledu vyvezla puk do bezpečí a nechala vydechnout své přetížené zadní řady.
     
    27:17
    Dobře zabojoval i Jiří Vlach, který se tlačil k puku proti přesile protihráčů mezi kruhy, ale nakonec neuspěl. Puk však posunul alespoň do rohu pásma.
     
    26:58
    Lukáš Křížek se dobře tlačil před branku, ale nakonec mu střela úplně nesedla a kus černé gumy poslal ze svého nástroje jen vedle pravé Némethovy tyče.
     
    26:34
    Rebelové drží svého soka pod velkým tlakem, ale nedaří se jim ze své aktivity vytěžit častější a nebezpečnější střelbu.
     
    26:12
    Teď už jsou tady ale se svým útokem natěšení domácí, kteří si nahrávají na dostřel gólmana Németha.
     
    25:53
    Od modré čáry zkusil štěstí Matěj Bárta, ale brankář Kekula měl na puk dobrý výhled. Projektil zmařil betony a vzápětí raději rychle přikryl puk pod rukavicí.
     
    25:31
    Severočeši se snaží o rychlou odpověď, hodně rychle a ve velkém počtu se teď nahrnuli do útočného pásma.
     
    25:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodská skvadra ale sehrála přesilovku parádně a znovu se ujímá tříbrankového vedení! David Michálek našel na modré čáře Jiřího Kopice, který se opřel do puku a krásnou tečí před brankovištěm skóroval přesně pod horní tyčku LUKÁŠ BERAN! Asistence: Jiří Kopic, David Michálek.
     
    24:42
    Hosté se zatím účinně brání, daří se jim vyhazovat puky ze svého pásma pryč.
     
    24:09
    Nápor domácích mladíků nakonec vyústil v přesilovou hru. Vlastimil Špiegl (KAD) se dopustil faulu kolenem.
     
    23:58
    A znovu nebezpečí! Jan Vacek servíroval před brankoviště dobrý pas na najíždějícího Vojtěcha Veverku, jenž však netrefil prudký pas!
     
    23:36
    Havlíčkův Brod v plném počtu na nic nečekal a ihned zahrozil. Vojtěch Veverka se prohnal po pravém křídle a z rohu pásma hledal před brankovištěm Jakuba Abbrenta, jenž prudký puk trefil těsně vedle pravé Némethovy tyče!
     
    23:06
    Kadaň se nadále hodně trápí, s pevnou defenzivou svého soupeře si vůbec neví rady.
     
    22:39
    Maskovaná opora rebelů nakonec musela zasahovat, ale na střele z pravého kruhu, jež klouzala po ledě, si svými betony doslova pochutnal.
     
    22:07
    Severočeši už jsou zabydleni zpět u brankáře Kekuly a postupnou kombinací se snaží vyšachovat jeho čtyřčlennou obranu.
     
    21:40
    Havlíčkův Brod se probil ke kotouči a bleskově ho vyhodil až do Némethova hájemství.
     
    21:15
    A pozor, další nepříjemnost pro havlíčkobrodské barvy. Vyloučen je za hákování Marek Bancíř (HBR).
     
    21:07
    Domácí jsou i nadále pod tlakem, Kadaň začala prostřední část přímo pohádkově.
     
    20:43
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Severočeši se přeci jen dočkali a máme tady zajímavou zápletku! Od Filipa Šmejce putoval puk k Vladimíru Kopkovi, který sice zblízka ještě neuspěl proti Kekulovým betonům, ale ONDŘEJ BLÁHA chladnokrevně skóroval z bleskové dorážky! Asistence: Vladimír Kopka, Filip Šmejc.
     
    20:26
    Kadaň už je zpět v útočném pásmu, kde kombinuje prostřednictvím krátkých nahrávek.
     
    20:15
    Rebelové ještě dohrávají zbytek svého oslabení, hned se jim povedlo vyhodit přes celou délku ledové plochy.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Uvidíme, s čím vyrukuje Kadaň, jež ztrácí tři góly.
     
    Hráči už jsou zpět na ledové ploše, začátku prostřední části nic nebrání.
     
    Úvodní dvacetiminutovka hlavně ve svém úvodu moc hokejové krásy nenabídla, ale Rebelové se potom rozjeli a svému soupeři postupně zasadili hned tři nepříjemné údery. V 9. minutě se po nepřehledné situaci zblízka prosadil Jakub Abbrent, ve 12. minutě zvýšil z mezikruží Vojtěch Veverka a zblízka se před sirénou ještě trefil Jakub Kraučuk. Před prostřední částí, jež začne přibližně v 19:58, vede Havlíčkův Brod nad Kadaní 3:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Severočeši sice několikrát ohrozili bránu, jenže jejich projektily postrádaly mnohem větší přesnost. Brankář Kekula zůstal nakonec v klidu.
     
    19:28
    Hosté se ještě drží na dostřel brankáře Kekuly, jenže jejich rozjetý soupeř jim nedává ani píď prostoru bez boje.
     
    19:07
    Domácí přetlačili svého soka na vhazování a rychle vyhodili.
     
    18:58
    Matěj Bednařík se po několika nahrávkách dostal k puku a vypálil tvrdě od modré čáry. Jeho rána mířila přesně nad beton, ale brankář Kekula parádně zasáhl lapačkou!
     
    18:40
    David Michálek (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    18:03
    Rebelové už znovu tlačí na ofenzivní pilku a brankář Németh toho má hodně na starosti.
     
    17:42
    Kadaň sice ukořistila puk do své moci a probila se do útočného pásma, jenže než stihla něco nebezpečnějšího vymyslet, byla odzbrojena.
     
    17:15
    Vypadá to, jako kdyby na ledě existovalo už jen jedno mužstvo, a to mladí Rebelové, kteří hýří pohybem a se tříbrankovým náskokem se jim bude hrát ještě lépe.
     
    16:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Adamův soubor to ale nemusí vůbec mrzet, protože svému soupeři odskakuje už do třígólového trháku! Kotouč putoval v útočném pásmu po destinacích Jan Jelínek – Dominik Suchý – JAKUB KRAUČUK, přičemž posledně jmenovaný se bleskově zorientoval přímo před brankovištěm a z bezprostřední blízkosti se nemýlil! Asistence: Dominik Suchý a Jan Jelínek.
     
    16:39
    Brodský dlouhán se rozjel a před gólmanem Némethem několikrát zamíchal s pukem na holi, ale vzápětí vyslal hodně nepovedenou ránu, jež nemohla mít šanci na úspěch!
     
    16:39
    Lukáš Křížek byl v samostatném úniku faulován a hlavní rozhodčí ukazuje trestné střílení!
     
    15:44
    Kadaň už je kompletní, ale i nadále se musí bránit svému aktivnímu soupeři, kterému chuť do hry rozhodně nechybí.
     
    15:28
    Od modré čáry to zkusil Jakub Lacina, jehož tvrdá rána proletěla po ose hřiště a skončila na betonech pozorného gólmana Németha.
     
    15:03
    Na kadaňskou bránu létá jedna rána za druhou, ale chybí větší přesnost.
     
    14:44
    Až teď se hosté dostali pod velký tlak, Rebelové si v přesilovkovém postavení vyměňují puk.
     
    14:22
    Kotouč opustil po boji ve středním pásmu hrací plochu, bude se vhazovat v neutrální zóně.
     
    14:06
    Rebelové se zatím při hře v početní převaze trápí a jen stěží si hledají cestu k ohrožení brankáře Németha, jehož obrana odvádí skvělou práci.
     
    13:52
    Hosté rychle po vhazování získali kus černé gumy do své moci a dokázali se osvobodit dlouhým vyhozením.
     
    13:44
    David Kšíkal (KAD) – 2 minuty – hákování.
     
    12:42
    Kadaňská defenziva toho má teď plné zuby, protože na ni soupeř z Vysočiny vytváří mohutný a permanentní tlak. Gólman Németh musí být neustále ve střehu.
     
    12:10
    Havlíčkův Brod se po dvou vstřelených brankách hodně uklidnil a na jeho hře je to hodně vidět. Diktuje tempo hry a je nebezpečnější.
     
    11:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parta z Kotliny se rychle nastěhovala do útočného pásma a nakonec se raduje z dvoubrankového vedení! Po nahrávce Dominika Suchého se dostal do samostatného úniku VOJTĚCH VEVERKA, který sice neuspěl, ale vzápětí vybruslil z rohu pásma a z mezikruží se trefil přesně k Némethově pravé tyči! Asistence: Dominik Suchý.
     
    11:35
    Ani při hře 5 na 5 to mladým Severočechům nevyšlo, tentokrát se provinili proti hokejovým pravidlům icingem.
     
    11:07
    Tohle se Severočechům vůbec nepovedlo, dlouhá a nepřesná nahrávka nenašla svého adresáta, po čemž se píská zakázané uvolnění.
     
    10:53
    Domácí soubor se zatím brání velmi účinně. Dobře střeží nebezpečný prostor kolem svého brankáře Kekuly a pravidelně vyhazuje puky na druhou stranu hřiště.
     
    10:28
    Jiří Šmejc vystřelil z prostoru mezi kruhy, ale jeho rána byla za letu tečována jedním z protihráčů a skončila jen v ochranné síti za brankářem Kekulou.
     
    10:03
    Havlíčkobrodská družina získala kotouč a rychle ho podél pravého mantinelu vyhodila do bezpečí.
     
    09:57
    Hosté i nadále drží útočné pásmo, ale s napadající obranou Rebelů to mají hodně těžké.
     
    09:44
    Hosté vůbec nelenili a chviličku po vhazování si vytvořili slušnou palebnou pozici. Z okraje pravého kruhu to rychle zkusil Jiří Maluška, ale našel jen náruč gólmana Kekuly u první tyče.
     
    09:32
    Jiří Vlach (HBR) to přehnal s důrazem a dostává trochu zbytečný trest za sekání.
     
    09:00
    SK sice vybojoval kus černé gumy do své moci, ale hru jen posunul do středového kruhu, kde o kotouč zase přišel.
     
    08:41
    Havlíčkův Brod je při chuti a opět svírá svého soka ze severu Čech v hloubi jeho obranného pásma. Brankář Németh je zatím pozorný.
     
    08:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové teď předvedli vzorný důraz na brankovišti a brankáře Németha zasypali zblízka nepříjemnou sprškou střel, z toho mráčku nakonec zapršelo! Vojtěch Veverka s Dominikem Suchým připravili ideální palebnou pozici pro JAKUBA ABBRENTA, jenž ze vzdálenosti několika kroků dotlačil puk za brankovou čáru! Asistence: Dominik Suchý, Vojtěch Veverka.
     
    07:25
    Severočeši se trápil v útočném pásmu, nakonec přišli o kus černé gumy a musí se hodně rychle vracet dozadu. Havlíčkův Brod se řítí do protiútoku. i
     
    06:55
    Mladí Broďáci si znovu poradili vzadu na jedničku a už přenášejí hru do útočného území, kde zatím nic nebezpečného nevymysleli.
     
    06:24
    K další střele už se parta z Kotliny tlačila marně, Kadaň ukořistila puk do své moci a už se s ním žene napříč středním pásmem vpřed.
     
    06:09
    Z velké dálky to zkusil Jiří Benák, ale jeho projektil od levého mantinelu byl hodně nepřesný a notný kus minul protější tyčku kadaňské brány.
     
    05:54
    Děj hry se odvíjí u gólmana Németha, nicméně Havlíčkův Brod se opět horko těžko prosazuje ke střelbě.
     
    05:25
    Zatím vidíme hodně málo střel, oba soupeři hrají hodně opatrně i nadále.
     
    05:03
    Havlíčkobrodská defenziva opět zapracovala velmi spolehlivě. Hosty brzy obrala o puk a nedovolila jim ohrozit brankáře Kekulu.
     
    04:35
    Havlíčkův Brod se sice po chvíli probil do útočného území, ale moc dlouho se zde s pukem neohřál. Hrát už mohou znovu hosté.
     
    04:02
    Zatím sledujeme hodně vyrovnanou a bojovnou partii. Kotouč se rychle stěhuje po hrací ploše, minimálně se přerušuje, ale střel je k vidění jako šafránu.
     
    03:40
    Maskovaná opora Severočechů si sice připsala dva úspěšné zákroky, ale jednalo se hlavně o střely ze stran, jež ho nemohly moc vylekat.
     
    03:13
    Rebelové už jsou na dostřel gólmana Németha.
     
    02:59
    Gólman Kekula skončil v bráně, když do něj nechtěně strčil jeden z jeho obránců. Severočeši toho však nedokázali využít, hrát mohou opět Adamovi svěřenci.
     
    02:35
    Nyní už jsou tady opět černožlutí se svou útočnou aktivitou, jež však zatím nedopadla na úrodnou půdu. Brankář Kekula nemusí zasahovat.
     
    02:14
    Domácí ostřelují brankáře Németha ze všech možných koutů útočného pásma, jenže zatím jim chybí větší přesnost a klid v zakončení.
     
    02:00
    SK čelí mohutnému tlaku, parta z Kotliny se po trochu vlažnějším úvodu rozehrála.
     
    01:37
    Havlíčkobrodští mladíci už jsou sice nastěhováni v útočném pásmu, ale hosté je nepouštějí od mantinelu, natož do blízkosti gólmana Németha.
     
    01:15
    Až teď se povedlo domácím na chvíli získat puk pod kontrolu a přesunout se s ním alespoň do neutrální zóny.
     
    01:00
    Kadaň je zatím překvapivě lepší. Havlíčkův Brod se horko těžko probíjí k puku, přičemž se hraje hlavně v blízkosti gólmana Kekuly.
     
    00:28
    Hosté začali aktivně a tlačí se do útočného pásma. Obrana Rebelů si dává dobrý pozor na to, aby neudělala zbytečnou chybu.
     
    00:10
    Mladí Rebelové sice vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu, jenže po nepřesné nahrávce se kotouče u své modré čáry ujala Kadaň.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů už jsou na ledové ploše, zápas každou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C" Vacek, Lacina, Hrabaň, Bancíř, Benák, Kopic, Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Abbrent, Beran, Králíček, Vlach, Křížek.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Sportovní klub Kadaň: Neméth (Bárta) – Bláha, Šmejc, Novák, Pešek, Berky, Kšíkal, Maluška, Videv, Bednařík, Petržílka "A", Pipota, Špiegl, Georgev, Kopka "C", Möll.
    Trenér: František Wágner.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Abbrent (Suchý, Veverka), 12. Veverka (Suchý), 17. Kraučuk (Suchý, Jelínek), 26. Beran (Kopic, Michálek), 39. Michálek (Bancíř, Lacina), 42. Králíček (Vlach, Křížek), 44. Lacina (Michálek), 49. Abbrent (Beran, Michálek) – 21. Bláha (Kopka, Šmejc)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 32. Hanák) – Suchý "C" Vacek, Lacina, Hrabaň, Bancíř, Benák, Kopic, Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Abbrent, Beran, Králíček, Vlach, Křížek.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Sportovní klub Kadaň: Neméth (44. Bárta) – Bláha, Šmejc, Novák, Pešek, Berky, Kšíkal, Maluška, Videv, Bednařík, Petržílka "A", Pipota, Špiegl, Georgev, Kopka "C", Möll.
    Trenér: František Wágner.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri