West Coast – Skalica 5:2 (kon.) | Plzeň – Oberwil 3:2 (kon.) | Oberwil – West Coast 4:0 (kon.)
Plzeň – Skalica 1:2 (0:1 po s.s.)
konec
HBC Plzeň
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Oberwil Rebells
Sobota 07.02.2015, 13:30 • Hokejbalová hala • Pilsen Challenge
     
    40:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle by Plzni šlo. Další branku po vyhraném vhazování! Marek Švarc opět vyhrál buly na LUKÁŠE HANUŠE, jenž se trefuje pod horní tyč. Nadějný obránce tak svým druhým gólem v dnešním zápase vrací Západočechům vedení. Asistence: Marek Švarc.
     
    39:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácím podařilo vyrovnat. MARTIN KRCH si spravil náladu po předchozí neproměněné šanci. Po Švarcově vyhraném vhazování se opřel do balonku ohromou silou a vyrovnává stav dnešního utkání. Asistence: Marek Švarc.
     
    22:54
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Hosté obrací vývoj utkání. Plzeňané propadli na červené čáře a MARC AERGERTER proměnil samostatný únik, když se prosadil bekhendovým blafákem. Asistence: Severin Meier.
     
    13:31
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Faina vyhrál buly na MARCA MÜLLERA, který střelou z první našel místečko u Kukrálovy tyče. Stav je tedy vyrovnaný. Asistence: Alessio Faina.
     
    03:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu první gól. Jako blesk z čistého nebe se prosazuje LUKÁŠ HANUŠ. Mladý obránce domácího celku si vzal míček a po pravé straně straně se dostal na střed hřiště, odkud se prosadil střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Jaroslav Kejř.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 4. Hanuš (Kejř J.), 40. Krch (Švarc), 41. Hanuš (Švarc) – 14. Müller (Faina), 23. Aergerter (Meier)


    HBC Plzeň: Kukrál (Kráčina) – Hanuš, O. Benedikt, Kavalír, Slanec, Vodrážka, Edl – Krch, J. Kejř, Švarc, Malý, J. Benedikt, Pauer, Krpal, Kunzmann, Vít, Vlasák, Gřonka
    Oberwil Rebells: Mellinger P. (od 31. Weber) – Biersdörfer, Fuchs, Heyen, Mermoud, Bossard, Rindlisbacher, Dumas, Hess – Mert Faina, Henzi, Meier, R. Mellinger, Stucki, Müller, Döbeli, Röthlisberger, Lüthi, Aergerter, Steiner, Renfer

    Rozhodčí: Michailidis, Martis

    Diváci: 113
    bahis siteleri