Oberwil – West Coast 6:0 (kon.) | Plzeň – Skalica 3:2 (kon.)
konec
Oberwil Rebells
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
West Coast Express
Neděle 08.02.2015, 10:30 • Hokejbalová hala • Pilsen Challenge
     
    44:45
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Rebelové ještě přidávají další branku před koncem třetí třetiny! Pěknou kombinaci svého týmu zakončil přesnou střelou MANUEL RENFER. Asistence: Nicola Fuchs. Patrick Döbeli.
     
    31:14
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Oberwil navyšuje své již pohodlné vedení! MARTIN RENFER se vřítil do pásma, kde se zbavil svého strážce a následně přesnou ranou propálil nového muže v brance West Coastu – Jaroslava Brecku. Asistence: Patrik Mert.
     
    27:03
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Oberwil přidává čtvrtou branku. THOMAS BOSSARD napřáhl z velké dálky a propálil v přesilovce vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Alessio Faina.
     
    17:36
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Rebelové navyšují své vedení! NICOLA FUCHS se v přesilovce opřel do míčku na modré a jeho dělovka se zastavila až v horním růžku branky gólmana Toora. Asistence: Marc Müller
     
    07:43
    Oberwil právě vstřelil branku!
    A je to již 2:0 pro Rebely! Střelu od modré ještě gólman Toor zvládl vyrazit, na následnou dorážku MANUELA RENFERA z těsné blízkosti byl ale již krátký. Asistence: Alessio Faina.
     
    03:58
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Rebelové velmi rychle proměňují dvojnásobnou přesilovku. YVES STUCKI se opřel z levé strany do balonku a poslal ho přesně za záda gólmana Toora. Asistence: Patrick Döbeli.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 4. Stucki (Döbeli), 8. Renfer (Faina), 18. Fuchs (Müller.), 28. Bossard (Faina), 32. Renfer (Mert), 45. Renfer (Fuchs, Döbeli)


    Oberwil Rebells: Fankhanier (P. Mellinger, Weber) – Biersdörfer, Fuchs, Heyen, Mermound, Bossard, Rindlisbacher, Dumas, Hess – Mert, Faina, Henzi, Meier, R. Mellinger, Stucki, Müller, Döbeli, Röthlisberger, Lüthi, Aergerter, Steiner, Renfer
    West Coast Express: Toor (31. Brecka) – J. Sandhu, Kahlon, March, Z. Sandhu, D. Churchwell, J. Churchwell – Spitzer, Hansen, Scheffel, Bassi, Chima, Jackson, Kalla, Allen

    Rozhodčí: Michailidis, Martis
    bahis siteleri