Bayern – Hamburg 8:0 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 4:5 (kon.) | Mönchengladbach – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.)
Hoffenheim – Stuttgart 2:1 (kon.) | W. Brémy – Augsburg 3:2 (kon.) | Frankfurt – Schalke 1:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
8:0 (3:0)
Hamburger SV
Sobota 14.02.2015, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Mario GÖTZE - 8:0
     
    88
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v ofenzivní smršti. MARIO GÖTZE dostal přihrávku na levou stranu velkého vápna, odkud se následně prosadil dělovou ranou ke vzdálenější tyči. Drobný poté jen nevěřícně kroutil hlavou, hostující lodivod sedí v těžkém zadumání.
    Franck RIBÉRY - 7:0
     
    69
    Bayern právě vstřelil branku!
    Debakl pokračuje. První střelecký pokus ještě Drobný vytěsnil, avšak na pohotovou dorážku FRANCKA RIBÉRYHO již neměl nárok. Hamburger by se již nejraději viděl v kabině.
    Robert LEWANDOWSKI - 6:0
     
    56
    Bayern právě vstřelil branku!
    Průběh utkání by se dal nazvat řízenou demolicí. Thomas Müller se ve velkém vápně výborně zorientoval, načež našel přesnou přihrávkou zcela volného ROBERTA LEWANDOWSKÉHO. Hrotový útočník poté neměl problém doklepnout balon do odkryté branky.
    Thomas MÜLLER - 5:0
     
    55
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí opět skórují, ze svého soka si dělají trhací kalendář. Bastian Schweinsteiger byl o balon obrán, avšak míč se dostal k THOMASI MÜLLEROVI, který přesnou ranou k pravé tyči završil nepopulárního "bůra."
    Arjen ROBBEN - 4:0
     
    47
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté pokračují v krasojízdě. ARJEN ROBBEN se protáhl do velkého vápna, kde poté dobře viděl skulinu mezi Drobným a pravou tyčí. Hostující brankář si sice na balon sáhl, avšak zabránit čtvrtému gólu nedokázal.
    Arjen ROBBEN - 3:0
     
    36
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to byla fotbalová nádhera. ARJEN ROBBEN se na prové straně uvolnil, přehodil si míč na levou nohu a poté tvrdou ranou s pomocí odrazu od levé tyče překonal Drobného. Hostující brankář neměl nárkok zasáhnout.
    Mario GÖTZE - 2:0
     
    23
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to je smršť v podání domácí celku. Thomas Müller natáhl ke střele z velké vzdálenosti, kterou Drobný vytěsnil jen s vypětím všech sil. K volnému balonu se následně dostal jako první MARIO GÖTZE, který navzdory snaze hostujícího brankáře dorazil kulatý nesmysl do branky.
    Thomas MÜLLER - 1:0
     
    21
    Bayern právě vstřelil branku!
    THOMAS MÜLLER se postavil k balonu, udělal první krok a následně umístil svou střelu přesně k levé tyči. Drobný reagoval na prvotní naznačení, a tak zamířil na opačnou stranu.

    Libor Kucza

    Branky: 21. T. Müller (pen.), 23. Götze, 36. Robben (Götze), 47. Robben, 55. T. Müller (Schweinsteiger), 56. Lewandowski (T. Müller), 69. Ribéry, 88. Götze (C. Pizarro)

    Karty:   29. van der Vaart (HAM)


    Bayern Mnichov: Neuer – Alaba, Badstuber, Benatia (58. Ribéry), Rafinha – Bernat, Götze, Schweinsteiger (C), T. Müller (66. Gaudino), Robben (70. C. Pizarro) – Lewandowski.
    Náhradníci: Reina – Dante, Ribéry, Gaudino, Rode, C. Pizarro, Weiser.

    Hamburger SV: Drobný – Götz, Djourou, Westermann, Marcos – Stieber, Diaz Rojas, van der Vaart (C) (57. Jiráček), Jansen – Rudņevs, Olić (24. N. Müller).
    Náhradníci: Adler – Ostrzolek, Rajković, Jiráček, N. Müller, Kačar, Gouaida.

    Rozhodčí: Weiner – Aarnik, Henschel

    Diváci: 75000
    bahis siteleri