Ž. Vlci Brno – Gamaspol Jeseník 3:3 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
3:3 (1:3)
AC Gamaspol Jeseník
Sobota 14.02.2015, 19:15 • SH Brno, Bohunice • 2. Futsal liga východ
     
    To je pro dnešek z Bohunic vše. Přeji příjemný zbytek sobotního večera a ještě příjemnější prožití neděle. Budu se těšit někdy příště u onlajnů na shledanou! (21:01:13)
     
    Zápas s neskutečně hektickým závěrem je u konce. To, na co bylo po 1. poločase upozorňováno, se skutečně stalo. Vlci zabrali, vyrovnali hru, hosté znatelně oslabili a už nebyli tak jasně dominantní jako předtím. Zlepšení Vlkům přineslo obrovskou radost při srovnání v poslední minutě. Desetimetrový kop hostů o chvíli později mohl naděje na dělbu bodů naopak usmrtit, jenže tahle varianta konce utkání nenastala a spokojenost nyní panuje zejména na straně Vlků.
     
    Konec zápasu.
     
    39:42
    Oddechový čas pro Gamaspol Jeseník.
     
    39:27
    Pšurný vytáhl ruce nad hlavu a vytěsnil kulatý předmět z prostoru pod břevnem! Gamaspol snovou možnost k rozhodnutí nevyužívá a drama pokračuje!
     
    39:24
    Rozhodnutí o 6. akumulovaném faulu v brněnský neprospěch přináší vlnu emocí. Hráči Vlků s verdiktem nesouhlasí.
     
    39:24
    Hosté budou zahrávat desetimetrový kop. Mohou rozhodnout o osudu tohohle duelu.
     
    39:02
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    V Bohunicích propuká vlna euforie! Pšurný už čekal na střídačce, brána byla volná. Nakonec se brankář vrátil na své místo a v tu chvíli přišel daleký centr Svobody, jenž patičkou nasměroval do sítě PETR STARÝ. Asistence: Pavel Svoboda.
     
    38:26
    Oddechový čas pro Žabinské Vlky Brno.
     
    38:23
    Únik 2 na nikoho hostující tým neproměňuje. Oba se navzájem tak dlouho vybízeli, až celé snažení vyznělo naprázdno. Nepochopitelné přehrání situace nahrává v domácí prospěch.
     
    37:47
    Náznak žabinské šance důrazně zamítl futsalista hostů. Pšurný bere míč ze země.
     
    37:15
    Brňanům pomalu ubývá čas ke srovnání. Gamaspol je schopen vzdorovat a také on sám kouzlí s balonem.
     
    37:00
    Pšurný se roztáhl u tyče, zacpal všechny možné i nemožné mezírky a zástupci Jeseníku drží hlavu v dlaních! Rohový kop dopadl nápodobně.
     
    36:01
    Na pěkně situovaný pas nabíhal Pospíšil, jenž ze zajímavého postavení dal o sobě vědět maximálně divákům na tribuně v nejvyšší řadě.
     
    35:34
    Vladimír Novák ukázal rozběh, opřel se do míče, ovšem Pšurného reflex byl rychlejší a gólman dal do trajektorie střelby ruce!
     
    35:31
    Hosté budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    35:05
    Till vyslal pozdrav na pozorného brankáře na opačné straně, s klidem zasáhl a rozehrávají futsalisté Vlků.
     
    34:37
    Stoklásek naběhl včas na vysoký lob a pro jistotu jej poslal mimo hřiště. Po chvíli kryje předmět hry Pšurný hrudí.
     
    33:50
    A znovu v šanci stál Hansl! Sám, tváří v tvář Tillovi, avšak při otočení nejspíše nezpracoval ideálně balon a dává dělovku vedle tyčky!
     
    32:57
    Neuvěřitelný tlak předvedli domácí hráči! Po 5. akumulovaném faulu Jeseníku přišla rozehrávka Brna ze středu hrací plochy, hráči v zelenobílé kombinaci za pár sekund obléhali svatyni Gamaspolu a mohou pouze litovat, že neskórovali. Defenziva obětavě zastavila domácího, pak se míč ještě odrazil k jeho kolegovi z útoku, ale ani ten nevyzrál na Tilla a také další dorážka nabídla famózní zakročení obránců a brankáře!
     
    31:58
    Šanci založil Till a přenesl hru k Woitkovi, jehož rajonem byla pro tyhle okamžiky zóna u branky Vlků. Střela skáče pryč.
     
    31:31
    Ve vysoké rychlosti pádil vstříc Tillovi Hansl. Brněnský útočník kličku nedotáhl do konce a obrana zachraňuje.
     
    30:50
    Kratochvílovo prodrání likviduje bránící futsalista hostujícího mužstva. Dopředu kráčí členové sestavy Gamaspolu.
     
    29:05
    Jeseník měl výhodu volného kopu z krátké vzdálenosti od Pšurného. Hosté vymysleli fantastickou nahrávku, tu brankář v brněnských službách viděl a ránu zneškodnil!
     
    28:36
    Rohový kop domácím vyústil ve skvělou možnost, jež zmařila konstrukce jesenické klece! Till může nyní vděčit tyčce po jeho pravici!
     
    28:33
    Hansl moc dobře věděl, že za ním stojí nestřežený Kratochvíl. Střílející neuklidil kulatý předmět k tyči, kam původně mířil.
     
    27:49
    Pšurný šel bleskově k zemi a díky jeho charakteristickému rozkleku odrazil míč do bezpečnějších oblastí. Hru směrem vpřed tvoří Brno.
     
    27:16
    Gamaspol kombinoval téměř od Tilla. Pokračující ofenzivní akce se kýženého zakončení nedočkala.
     
    25:44
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Manko najednou nevypadá už tak nedostižitelně. Nekompromisní výpal Svobody se ještě několikrát od Tilla odrazil, až doputoval k LADISLAVU HANSLOVI, jehož přehled u brankové čáry připravuje hosty o slibný dvougólový náskok. Bez asistence.
     
    24:52
    Vyhození Tilla našlo akorát tělo domácího futsalisty, rychlý přechod znamenal přečíslení a výhodnější situaci pro Brňany při probíhajícím útoku. Svoboda nahrával spoluhráči do tutové pozice, ten místo balonu zasahuje úspěšně kryjícího gólmana!
     
    23:57
    Obránci Žabinských Vlků zkušeně mezi sebou vyměnili míč a pokoušeli se v podobném duchu pokračovat i kolem dalších překážek, což nezvládli.
     
    23:18
    Centr z rohu rozvířil vzduch nad hlavami všech účastníků zápasového dění. Vysoký výskok Kozelského málem postačoval k zvýšení rozdílu, odkryté místo netrefuje!
     
    22:33
    Zajímavý individuální průnik zakládal zelenobílý střelec, početní převaze obránců nestačil konkurovat.
     
    21:58
    Nesmlouvavý hlavičkový boj o balon absolvoval Vala. Od jeho části těla putuje předmět hry do zámezí.
     
    21:34
    Brněnský útočník měl dostatek prostoru i času, i přes tyhle fakty neseřídil vlastní mířidla tak, jak původně chtěl. Míč letí takřka na tribunu.
     
    20:55
    Protiútok Brna s přehledem ukončili červení a Gamaspol ihned vyrazil blíže k Pšurnému. Nepřesný kop znamená rozehrávku Žabinských.
     
    20:32
    Hansl se postavil k trestnému kopu z velké vzdálenosti, zavlnila se pouze ochranná síť nad hlavou Tilla.
     
    20:22
    Postup domácích skrz defenzivní val Jeseníku překazili soupeři až faulem. Po nedovoleném zákroku budou zahrávat Vlci standardní situaci.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Po 1. poločase se dá bez výčitek povědět, že hosté měli v podstatě po celých 20 minut dominantní postavení a Vlci jen málokdy dokázali zatlačit soky do úzkých. Některé útočné situace Brňanů se daly zařadit k těm pohlednějším, jenže při srovnání s jesenickou sehraností šlo o slabý odvar. Přesto rozdíl není nijak velký a Žabinští patří doma k silným celkům, a tak ještě není nic rozhodnuté.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:57
    Ještě v závěru 1. poločasu chtěl překvapit Tilla Ladislav Hansl. Míč zastavila až stěna za kasou.
     
    19:17
    Z otočky zkoušel štěstí Vavrač, tentokrát se jeho dělo mezi gólové akce nezařadilo. I nadále drží balon červení.
     
    19:08
    Oddechový čas pro Gamaspol Jeseník.
     
    19:03
    Pšurný zvládl vyrazit a bezprostředně poté i schovat balon v bezpečí jeho rukavic. Následuje zdlouhavá rozehrávka domácích.
     
    18:30
    Obětavá obrana Jeseníku odvrací veškeré potenciální nebezpečí vyplývající z mírného náporu Vlků.
     
    17:55
    Žabinský vypíchl přihrávku, jenž mířila skrz brněnské brankoviště. Pšurný zůstává v klidu a stojí nečinně na čáře.
     
    16:49
    Gamaspol právě vstřelil branku!
    Obrana nebyla vůbec zkonsolidovaná, nikdo z domácích nenapadal futsalisty rivala a červení tak měli poměrně jednoduchou povinnost. Pšurný držel nejlíp, jak mohl, ovšem poslední dorážka JANA NĚMCE z početné sady jedovek už nepatřila do kategorie chytatelných. Bez asistence.
     
    16:08
    Tvrdý osobní souboj na hranici hrací plochy dopadl o něco lépe pro Jeseník. Hru tvoří právě hosté, Brno má potíže s defenzivou.
     
    15:40
    Woitek byl nejdříve ze všech aktérů dění u míče, zpracoval jej a vysokým obloučkem uklidňuje Tilla, jemuž končí ta nejtěžší práce, neboť Gamaspol hraje znovu v plném počtu.
     
    15:01
    Na ose hřiště se dostal střílející Vlk do nadějné situace. Po mocné ráně Hansla naplnilo relativní ticho v hale silné dunění břevna!
     
    14:18
    Oslabení hosté nestíhají nic dělat proti trpělivé sérii žabinských nahrávek. Na druhou stranu, finální pas nepobral zrovna dvakrát mnoho přesnosti.
     
    13:43
    Jakub Řezníček (Jeseník) zlikvidoval nečistým způsobem hráče vlků, který mířil do samostatného úniku. Rozhodčí nemohl udělat jinak, než vytáhnout kartu značící trest nejvyšší.
     
    13:07
    Vala aktivním pojetím hry dokázal získat balon pod svá ochranná křídla a přenechal jej spoluhráči, ten se však příliš daleko nedostal.
     
    11:41
    Gamaspol právě vstřelil branku!
    Skóre se znovu přelévá na stranu hostujícího celku. Po vyrovnání Brna předvedli útočníci na obou koncích palubovky dobrou práci, ale jediný, kdo z nich má nárok na oslavu, je důrazný DAVID MACURA. Futsalista nejdříve netrefil poloprázdnou bránu, napodruhé už po zemi skóruje. Bez asistence.
     
    09:23
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Povedená akce Žabinských Vlků přináší bleskurychlé vyrovnání gólových poměrů. Tomáš Pospíšil z jednoho křídla našel správně čekajícího PETRA STARÉHO, jenž ze vzduchu krásně zasáhl míč. Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    09:03
    Gamaspol právě vstřelil branku!
    Hosté získali míč a beze strachu a problémů prošli přes bránící hráče. JAN VAVRAČ dlouho procházel s kulatým předmětem u nohy, až se rozhodl vyslat dělovku a po nechtěné teči protivníka může slavit. Asistence: Lukáš Woitek.
     
    08:03
    Obranná dvojice chtěla rozpohybovat dotírající útočníky Jeseníku a dostat se blíže k Tillovi, snažení zastavuje nepodařený daleký kop.
     
    07:29
    Brňané sice procpali balon na půlku soupeře, jenže zde nebyl nikdo, kdo by v akci mohl pokračovat.
     
    07:11
    Standardní situaci zahrávali futsalisté Jeseníku. Tvrdou ránu vyzkoušel Plhák, narazil na zeď v podobě hlídače kasy.
     
    06:26
    Obléhání domácí pevnosti znovu nezaznamenalo úspěch jenom díky pozornému brankáři zelenobílých. Hosté mají i trochu pověstné smůly v zakončení.
     
    06:08
    Dalekonosná palba z nohou Vavrače se mohla zdát jako velice nebezpečná, avšak Pšurný s chladnou hlavou vytěsnil projektil mimo.
     
    05:44
    Macura stál na levé straně a gólman nepůsobil úplně nejjistějším dojmem, ránu mu ale zkazil hbitý blokující Vlk.
     
    05:18
    Kvalitně vypracovaná příležitost Gamaspolu zaměstnala brankáře domácích. Ten neváhal a nekompromisně pálí míč mimo vymezené území hřiště.
     
    04:29
    Hansl se musel hodně rychle vracet zpět, když po jedné z nepovedených střel Brna mohli jít do brejku Jeseničtí. Zasahuje Pšurný.
     
    03:58
    U autu ukázkově zabojovali hosté a dokázali přenést centrum dění až do zóny kolem Pšurného, zde ovšem Žabinští nedopouští komplikace.
     
    03:29
    Vypálení v podání střelce Jeseníku nepatřilo mezi tu nejlepší prezentaci ofenzivního umění. Míč šel o značný kus vedle.
     
    02:54
    Defenzivní futsalisté ukázali schopnost rozjet protiakci, jenže ta záhy končí několik metrů na domácí části hrací plochy.
     
    02:25
    Ani natřikrát nepřekonal Jeseník Pšurného! Brankář Brňanů vždy s úspěchem vyrazil a nakonec se míče ujal kolega z obranné formace.
     
    01:47
    Chroust vystihl rozehrávku protivníka a najednou běžel téměř osamocen vstříc Tillovi. Gólman hájící barvy Gamaspolu nezakročil, balon přeletěl vysoko jeho svatyni.
     
    01:27
    Obránci hostů uklidnili situaci v prostoru na jejich polovině těsně za půlicí čarou. Míč putuje mezi jejich kopačkami.
     
    00:47
    Vlčí snaha o založení útoku na pravém křídle neměla dlouhého trvání. Gamaspol se ujal kulatého předmětu a sám zahrozil, i když neúspěšně.
     
    00:09
    Úvodní výkop provedli hráči Jeseníku, kteří se snaží o co nejrychlejší přechod k Pšurnému. Defenziva zelenobílých reaguje včas.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Žabinští Vlci Brno: Pšurný – Stoklásek, Hansl, Kratochvíl, Chroust, Svoboda, Starý, Pospíšil, Vala

    AC Gamaspol Jeseník: Till – Macura, Němec, Novák, Řezníček, Daniel, Kozelský, Plhák, Woitek, Vavrač, Růžička

    Rozhodčí: Gasnárek, Štipčák.
     
    NEJLEPŠÍ STŘELCI – JESENÍK

    1. David Macura – 16 gólů
    2. Jan Vavrač – 15 gólů
    3. Patrik Plhák – 10 gólů
     
    NEJLEPŠÍ STŘELCI – BRNO

    1. Petr Starý – 8 gólů
    2. Pavel Svoboda – 8 gólů
    3. Ladislav Hansl – 7 gólů
     
    AC GAMASPOL JESENÍK

    Za favority budou považováni hosté. Gamaspol nevzdává tvrdý boj o postup mezi českou futsalovou elitu. Jesenický celek z 12 zápasů vytěžil 31 bodů, což je sice o 6 méně, než má vedoucí Agromeli Brno, jenže právě hosté mají 2 utkání k dobru. Z tohohle pohledu může jít o důležitý okamžik sezóny, neboť Gamaspol by v případě dnešního neúspěchu jen složitě doháněl svého soka. Pokud však předvede Jeseník podobný výkon jako v minulém kole doma proti Ostravě, kde zvítězil 7:1, pak pravděpodobně naplno obere Vlky.
     
    ŽABINŠTÍ VLCI BRNO

    Domácí díky výsledkům v dosavadním průběhu ročníku zastávají pozici uprostřed ligové tabulky. V 10členném konkurenčním prostředí získali Vlci na své konto plných 20 bodů, které s přehledem postačují na 6. místo a daleko není za momentálních podmínek ani 4. příčka (čtvrté jsou Vítkovice / 22 bodů). Důležité je ovšem dodat, že Brňané čekají už 2 utkání na bodový zisk. V předminulém kole potopili Žabinské hráči Agromeli a minulý duel ovládl doma Vyškov.
     
    Program 17. kola 2. futsalové ligy ve skupině Východ pokračuje dalším střetnutím. Souboj, na něž se zaměří tento online přenos, nabídne měření sil mezi Žabinskými Vlky a Jeseníkem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15.

    Tadeáš Mima

    Branky: 10. Starý (Pospíšil), 26. Hansl, 40. Starý (Svoboda) – 10. Vavrač (Woitek), 12. Macura, 17. Němec

    Karty:   14. Řezníček (JES)


    Žabinští Vlci Brno: Pšurný – Stoklásek, Hansl, Kratochvíl, Chroust, Svoboda, Starý, Pospíšil, Vala
    AC Gamaspol Jeseník: Till – Macura, Němec, Novák, Řezníček, Daniel, Kozelský, Plhák, Woitek, Vavrač, Růžička

    Rozhodčí: Michal Gasnárek, Martin Štipčák
    bahis siteleri