Slalom - ženy, 1. kolo, Vail/Beaver Creek Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.) | Slalom - ženy, 2. kolo, Vail/Beaver Creek Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.)
Slalom - muži, 1. kolo, Vail/Beaver Creek Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.) | Slalom - muži, 2. kolo, Vail/Beaver Creek Vítez: J. B. Grange (FRA) (kon.)
konec
Slalom - muži, 2. kolo, Vail/Beaver Creek

Vítez: J. B. Grange (FRA)

Neděle 15.02.2015, 22:35MS v alpském lyžování
    Závěrečná jízda šestapadesátiletého šlechtice Hubertuse Von Hohenloheho.
     
    57
    Mexičan Hubertus Von Hohenlohe se vešel se ztrátou po minutu a na MS končí na 46. pozici! Opravdu úchvatný výkon tohoto šestapadesátiletého veterána!
    Nepochopitelná chyba největšího favorita Marcela Hirschera!
     
    1
    Obrovský šok! Hirscher v závěru zavlékl lyži a i přes náskok šesti setin sekundy končí! To snad není možné, vítězem slalomu na MS se stává Francouz Jean-Baptiste Grange! To je překvapení jako hrom!
    Nepovedená jízda ruského favorita Chorošilova
     
    2
    Bohužel Alexander Chorošilov pokazil 2. kolo a v cíli je až osmý s mankem 1,47! To je obrovská škoda, medaili tak má i Dopfer!
    Skvělá jízda zkušeného Francouze Grange.
     
    5
    Francouz Jean-Baptiste Grange jel skvěle a bojuje o medaili! Je první o 35 setin sekundy před Dopferem! Opravdu fantazie pro francouzského veterána.
    Jízda Němce Dopfera.
     
    6
    Další Němec Fritz Dopfer zvládl druhé kolo výborně a je první o dvě desetiny před kolegou Neureutherem!
    Jízda favorita Neureuthera!
     
    7
    Felix Neureuther udělal obrovskou chybu, i tak je v cíli o dvě setiny sekundy rychlejší! Nicméně Němec myslel na stupně vítězů a to asi neklapne!
    Skvělá jízda Nora Kristoffersena.
     
    9
    Nor Henrik Kristoffersen předvedl hodně solidní jízdu a tento mladý slalomář vede o 41 setin sekundy. Jasně tedy ukázal, že se s ním rozhodně musí počítat!
    Suverénní jízda Švéda Larssona.
     
    13
    Švéd Marcus Larsson jel druhé kolo zatím nejrychleji a to byla vskutku fantastická jízda. V cíli je první o 1,31 vteřiny! Tak to byla fantazie!
    Jízda domácího vítěze obřího slalomu Teda Ligetyho.
     
    15
    Američan Ted Ligety jel až na příliš velké riziko, hodně se zakláněl a v cíli je až na dvanáctém místě s mankem 1,53. Ligety s jízdou ve 2. kole slalomu rozhodně spokojen nebude.
     
    17
    Nor Sebastian Foss-Solevaag celou dobu ztrácel, v závěru ale zajel hodně dobře a nakonec vede o sedm setin sekundy!
    Dobrá jízda další legendy alpského lyžování, Rakušana Herbsta.
     
    19
    Další velezkušený závodník Reinfried Herbst dojíždí do cíle jako první s náskokem více jak čtyř desetin, Rakušan vypadá vcelku spokojeně.

    Viktor Sandev

    bahis siteleri