Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.) | Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.)
konec
Tisková konference FC Fastav Zlín

Pondělí 16.02.2015, 09:30 • Letná • Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. FC Fastav Zlín představil posilu do managementu Zdeňka Grygeru, který bude vykonávat pozici manažera pro mezinárodní vztahy a rozvoj klubu. Novým předsedou představenstva a generálním manažerem je Milan Plesar. To je ze Zlína již vše, děkuji za pozornost. (09:56:08)
     
    Milan Plesar (Generální ředitel a předseda představenstva): "Nejen my, ale i hráči by se chtěli Zdeňkem Grygerou inspirovat. Čeká nás soustředění, kde bychom se s hráči chtěli nějak pobavit."
     
    Zdeněk Grygera (Manažer pro mezinárodní vztahy a rozvoj klubu): "Intenzivně jsem sledoval přípravu. Pocit je z toho dobrý a i výsledky jsou slušné. Čeká nás těžký start na Žižkově, kde se příprava smaže a půjdeme do toho naostro. Kluci mají chuť pracovat a nám i hráčům přeji do jarních bojů hodně úspěchů."
     
    Zdeněk Grygera (Manažer pro mezinárodní vztahy a rozvoj klubu): "Pan Plesar mě oslovil, což mě velice potěšilo. Měli jsme ještě jednu schůzku a poté jsme se domluvili na spolupráci. S fotbalem jsem neustále v kontaktu i po skončení kariéry. Chtěl bych dokázat určité výsledky, což je pro mě cíl a motivace."
     
    Milan Plesar (Generální ředitel a předseda představenstva): "O Zlínu je vědět i v zahraničí, protože mladý Nečas momentálně bojuje ve Walesu. Rádi bychom i nadále vychovávali mladé a nadějné hráče."
     
    Zdeněk Grygera (Manažer pro mezinárodní vztahy a rozvoj klubu): "Mám volnou ruku, takže budu mapovat situaci od mládeže až po áčko. Mám zkušenosti ze světových velkoklubů, což bych rád využil pro naše mladé hráče i trenéry. Rád bych trenérům například domluvil stáže pro trenéry v Juventusu či Ajaxu."
     
    Zdeněk Grygera (Manažer pro mezinárodní vztahy a rozvoj klubu): "Mám vztah ke zlínskému fotbalu a zde jsem vstoupil do velkého fotbalu. V Česku by mě ke spolupráci zajímala pouze Sparta, ale jsem ze Zlína, takže jsem rád tady."
     
    Zdeněk Grygera (Manažer pro mezinárodní vztahy a rozvoj klubu): "Nebylo to dlouhé rozhodování, protože jsem viděl, že to je ideální moment, když se tady změnilo představenstvo a v podstatě začínáme od začátku."
     
    Zdeněk Grygera (Manažer pro mezinárodní vztahy a rozvoj klubu): "Strávil jsem tady svá mládežnická léta. Přes béčko jsem tady přešel až do áčka, až jsem se dostal do zahraničí. Ke klubu mám stále osobní vztah a proto jsem se rozhodl, že se sem vrátím. Chtěl bych ty své zkušenosti nějak zúročit ve Zlíně i v těchto sférách. Chceme klub posunout po stránce fotbalové i marketingové."
     
    Milan Plesar (Generální ředitel a předseda představenstva): "Jediný akcionář, pan Červenka provedl změnu v představenstvu. Změny probíhají také v každodenním vedení klubu. Spolu se mnou nastupují lidé, o kterých jsem přesvědčen, že nám mohou pomoci. Zasedá se mnou Zdeněk Grygera, Bohumil Páník jako trenér a taky nově Zdeněk Dvořák, který bude PR manažer."

    "Chceme každodenní prací posouvat klubu správným směrem. Naším cílem je, posunout klub vpřed."
     
    Tiskové konference se zúčastní sekretář Robert Štach, generální ředitel Milan Plesar a manažer pro mezinárodní vztahy a rozvoj klubu Zdeněk Grygera.
     
    Vítejte u sledování tiskové konference, kterou pořádá FC Fastav Zlín. Hlavním tématem tiskové konference bude rozvoj klubu a taky budou představeni noví členové klubového managementu a jejich rozsah a náplň zodpovědnosti. Akce se uskuteční v tiskovém centru zlínského stadionu Letná a začíná v 9:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:30.

    David Šimon

    bahis siteleri