Chodov – Mladá Boleslav 3:8 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
3:8 (0:3, 0:1, 3:4)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Úterý 17.02.2015, 18:10 • Jedenáctka VS • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    Středočeši vyhráli i třetí třetinu, i když v závěrečném dějství Chodov nejvíce vzdoroval. Zlepšený výkon domácím však k zisku bodu nepomohl a nakonec podlehli Boleslavi vysoko 3:8. Mladá Boleslav se tak zase o krok přiblížila prvnímu místu po základní části. Naopak Chodov s největší pravděpodobností může zapomenout na umístění v elitní čtyřce. Vše se ale rozhodne v posledním kole, kdy Chodov hraje s Otrokovicemi a Mladá Boleslav v souboji o 1. místo přivítá doma Vítkovice. (20:10:22)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Bouša (CHD) odsedí závěrečné vteřiny na trestné lavici, když nedovoleně bránil unikajícího hráče Mladé Boleslavi.
    Patrik DÓŽA - 3:8
     
    58:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    PATRIK DÓŽA v závěru utkání ještě kosmeticky upravuje skóre z pohledu domácích, když střelou na bližší tyč a přes nohu překonal Rytycha. Bez asistence.
     
    57:01
    Poslední tři minuty 3. třetiny.
     
    56:24
    Chodov se snaží o poslední naději v zápase. Kotlasovu ránu, ale vytěsnil do autu Tadeáš Chroust.
    Jiří CURNEY - 2:8
     
    53:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté opět rozebrali domácí obranu pohlednou kombinací a zakončující JIŘÍ CURNEY už neměl problém střelou po zemi tváří v tvář překonat Šrámka. Curney tak zkompletoval hattrick. Asistence: Tadeáš Chroust.
    Jiří BOUŠKA - 2:7
     
    51:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši zřejmě tímto gólem definitivně rozhodují o své výhře v dnešním utkání. JIŘÍ BOUŠKA nastartoval své nohy a sprintem přes celé hřiště se dostal až na závěr boleslavské kombinace, kterou zakončil do prázdné branky. Asistence: Radek Gwuźdź.
    Petr NOVOTNÝ - 2:6
     
    50:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jako první využívají početní výhodu zápase. Přesilovku v gól proměnil PETR NOVOTNÝ, který si vyběhl od mantinelu ke středu hřiště a střelou přes blokující obránce překonal Šrámka. Asistence: Jiří Curney.
     
    49:39
    Domácí špatně střídali a budou za to potrestáni dvěma minutami. Trest odpyká Fiala.
    Radim KŘENEK - 2:5
     
    47:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný gól nyní dávají chodovští florbalisté. Ačkoliv to dlouho vypadalo, že bude po přihrávce Ondruška zakončovat Mikeš, tak se děravý nesmysl otřel o koleno Křenka a poté doputoval za bezmocného Rytycha.
     
    45:54
    Gwuźdź se dostal do zakončení, ale napodruhé byl přitom faulován a tak mají Středočeši k dispozici standardní situaci.
     
    44:22
    Boleslav opět nikam nespěchá s rozehrávkou a hraje s míčkem okolo své svatyně.
    Jiří CURNEY - 1:5

    Branky a nahrávky: 43. Ondrušek, 48. Křenek (vla.), 59. Dóža – 7. Curney (Chroust), 15. Novotný (P. Bouška), 17. Chroust (Jelínek), 22. Jelínek, 43. Curney (Jelínek), 51. Novotný (Curney), 52. J. Bouška (Gwuźdź), 54. Curney (Ta. Chroust)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Šrámek (Zich) – Jelínek, Pražan, Flousek, Sýkora, Schubert, Jastřembský, Kotlas (C), Bouša – Fiala, Vávra, Klápa, Pražák, Ondrušek, Mikeš, Chmelíček, Vojtíšek, Dóža, Strachota.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Výtisk) – Novák, Rožnovjak, Gwuźdź, Kadlec, Křenek, Jelínek (C) – P. Bouška, Novotný, Ekl, Salát, To. Chroust, Ta. Chroust, J. Bouška, Baudisch, Ludvík, Kološ, Curney, Fojta.

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 462
    bahis siteleri