Slavia – Chomutov 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 3:2 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 5:2 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 1:5 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 19.02.2015, 15:00 • Zimní stadion Eden • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se však přeci jen radují z branky! Hned po vhazování v útočném pásmu dostal puk ONDŘEJ BUCHTELA a propálil Pateru v brance. Asistence: Jan Svoboda, Petr Chlán.
     
    38:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté rychle využívají početní výhodu! PETR CHLÁN se uvolnil před brankou a krásnou střelou do horního rohu branky vyrovnává na 2:2. Asistence: Jakub Veselý, Richard Záruba.
     
    35:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zatímco první půlka přesilovky se domácím nepovedla, ta druhá jim vyšla výborně. STANISLAV HNÁT stál na konci přesilovkové akce a svým druhým gólem posílá sešívaný celek do vedení. Asistence: Jaroslav Brož, Ondřej Holý.
     
    29:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! STANISLAV HNÁT si počkal mezi kruhy na puk a rychlou střelou bez přípravy propálil Pavláta. Brankář Chomutova byl možná trochu překvapený, protože domácí útočník vystřelil z otočky. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    11:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Patera dělal, co mohl, první brance ve své síti ale nezabránil. Po několika dorážkách usměrnil puk do jeho klece JAKUB VESELÝ.

    Vojtěch Jurák

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 30. Hnát (Brož), 36. Hnát (Brož, Holý) – 12. Veselý, 39. Chlán (Veselý, Záruba), 57. Buchtela (Svoboda, Chlán)


    HC Slavia Praha: Patera – Török, Wünsch, Steinocher, Melovič, Štibingr, Vobořil, Zderadička, Holý, Šantrůček – Brož, Janča, Bajer, Kern, Mach, Koliš, Hnát, Marek, Havrda, Šilhan, Klapka.
    Piráti Chomutov: Pavlát – Buhtela, Bukáč, Seemann, Zeman, Jarý, Záruba – Mežnar, Zahrádka, Baier, Svoboda, Lauko, Chlán, Jaroš, Veselý, Stínil.

    Rozhodčí: Frodl – Ovsík, Zháňal
    bahis siteleri