Tatran – Bohemians - NE 1:9 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
1:9 (1:3, 0:2, 0:4)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Pátek 20.02.2015, 19:00 • SH TJ Taran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    57:33
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Po Bočanové kompletuje hattrick také HANA POLÁKOVÁ, která sice napoprvé byla neúspěšná, ale po přihrávce ŠMídové již její střela byla přesná.a skončila v brance. Asistence: Aneta Šmídová.
     
    55:51
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Z protíútoka tak Bohemka navyšuje své vedení. Po přihrávce Hyršlové se prosazuje z prostoru velkého brankoviště ADÉLA BOČANOVÁ, která tak zkompletovala hattrick v dnešním utkání. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    44:41
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Zelenobílí tak navyšují svůj náskok. Divišová našla přihrávkou krosem volnou ADÉLU BOČANOVOU, která se s míčkem nemazlila a z první přidává sedmou branku Bohemky. Asistence: Anna – Marie Divišová.
     
    41:19
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Chelstowská využila nepovedenou střelu Sedmíkové a ihned poslala míček nabíhající LUCII VESELÉ, která si sama tváří v tvář poradila s Blahutovou a poslala míček do branky. Asistence: Katarzyna Chelstowská.
     
    39:00
    Do samostatného úniku se dostala Vachušková, ale ani ona na gólmanků hostů nevyzrála. Navíc se při kličce zranila.
     
    30:51
    Blahutová chytila další gólovou šanci Bohemians. Veselá vybídla Hyršlovou, ta ale z otočky na brankovišti nasměrovala míček pouze do ležící brankářky.
     
    26:54
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Góly však padají na druhé straně a postarala se o něj opět HANA POLÁKOVÁ, která zužitkovala přihrávku Benešové v pátou branku hostujícího celku. Asistence: Iva Benešová.
     
    24:46
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Jako první se ale probudila Bohemka a to díky HANĚ POLÁKOVÁ, jež vzala vše na sebe a forhnedovou kličkou překonala dnes dobře chytající Blahutovou. Bez asistence.
     
    22:17
    Tak tohle je nepříjemné! Střešovice budou dohrávat zápas bez své kapitánky a hlavní tahounky týmu Beranové, která si zřejmě udělala něco s kolenem a velmi pravděpodobně skončil pro nejen dnešní zápas.
     
    17:49
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    K míčku se ale dostala Loudová, která ihned vypálila a její dorážku dostala za záda Blahutová pohotově dorážející ELIŠKA REISCHLOVÁ. Asistence: Eva Loudová.
     
    15:18
    Benešová dostala přihrávku na brankoviště a měl před sebou prázdnou klec, ale Blahutová stačila ještě vytáhnout svou nohu proti střele útočnice Bohemky a zachránila tak svůj tým od pohromy.
     
    07:59
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Další akcí v podání individálaní akce BARBORY BURDOVÉ, jež tak vrací zelenobílému celku vedení. Bez asistence.
     
    07:30
    Chelstowská vymyslela krásnou žabičkou výbornou pozici Hyršlové, ta ale z bezprostřední blízkosti trefila pouze masku Blahutové.
     
    06:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Míčku se ujala kapitánka Střešovic Beranová, jež na sebe natáhla dvě protihráčky a poté předložila míček LIANĚ MATĚVOSOVÉ, která zamířila perfektně přízemní střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Barbora Beranová.
     
    00:54
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Druhá akce hostujícího celku už však gólem končí. Šmídová unikla podél mantinelu a poté adresovala přihrávku vzduchem ADÉLE BOČANOVÉ, která umístila míček do branky. Asistence: Lucie Veselá.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 7. Matěvosová (Beranová) – 1. Bočanová (Veselá), 8. Burdová, 18. Reischlová (Loudová), 25. Poláková, 27. Poláková (Benešová), 42. Veselá (Chelstowská), 45. Bočanová (Divišová), 56. Bočanová (Hyršlová), 58. Poláková (Šmídová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová (Nováková) – Köhlerová, Nemravová, Čermáková, Brotánková – Vachušková, Zabavská, Kramperová – Sedmíková, Beranová (C), Matěvosová – Rybínová, Vlachová, Sequensová.
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Šindelářová, Burdová, Chelstowská, Jarešová, Hnátová – Benešová, Šmídová, Poláková – Hyršlová (C), Loudová, Svobodová – Šindelářová, Šmídová, Reischlová – Divišová, Veselá, Bočanová.

    Rozhodčí: Jiří Müller, Matouš Novosad

    Diváci: 42
    bahis siteleri