PZ Kladno – Č. Budějovice 0:6 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 7:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 6:0 (kon.)
Sparta – Slavia 4:3 (1:0 po s.n.) | HC Litvínov – Poruba 2011 6:4 (kon.) | Třinec – Pardubice 3:2 (kon.)
Letňany – Havířov 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 1:7 (kon.) | Kladno – Písek 4:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
IHC Králové Písek
Sobota 21.02.2015, 15:30 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    45:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tu další branku. Čermák nahrál na střed PAVLU ŘEPKOVI, který střelou do horní poloviny branky čistě prostřelil Hausera. Asistence: Jakub Čermák, Dominik Havelka.
     
    33:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři zvyšují svůj náskok! Bláha předal puk ADAMU KUBÍKOVI, který se nerozpakoval, jsem si na levý kruh a přesnou střelou propálil hostujícího brankáře. Asistence: Štěpán Bláha, Michal Šíma.
     
    17:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští hokejisté jdou opět do vedení! Patykův průnik tvrdě zastavil jeden z beků, ale k volnému kotouči se dostal VÁCLAV JANEČEK, který překonal Hausera střelou nad jeho vyrážečku. Bez Asistence.
     
    15:09
    Písek právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Stahl se sice proti první střele Bednaříka a dorážce Pecky prezentoval skvělými zákroky, jenže na třetí střelu JANA PIXY byl kladenský gólman krátký. Asistence: Dominik Pecka, Lukáš Bednařík.
     
    09:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tu první branku utkání! Patyk využil pasu Malého a ujel domácí obraně, ale jeden z beků ho ještě zezadu stihl srazit k ledu. Kotouč se odrazil od betonů hostujícího brankáře jen k VINCENTU KESZIMU, který prostřelil Hausera mezi betony. Asistence: Petr Patyk, Daniel Malý.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 10. Keszi (Patyk, Malý), 18. Janeček, 34. Kubík (Bláha, Šíma), 46. Řepka (Čermák, Havelka) – 16. Pixa (Pecka, Bednařík)


    Rytíři Kladno: Stahl (Roll) – Havelka, Malý, Šíma, Balcar, Veber – Řepka, Patyk, Schildhabel, Keszi, Čermák, Janeček, Bláha, Kubík, Pejchal
    IHC Králové Písek: Hauser (Kříž) – Hora, Turek, Novotný, Kozák, Radoš, Brabec – Marek, Schwamberger, Pokorný, Vostrarek, Hadrava, Torba, Pecka, Branský, Polanský, Klas, Bednařík, Pixa

    Rozhodčí: Chmel – Střelka, Zháňal
    bahis siteleri