Kladno – Sparta 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:7 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 1:11 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Slavia 3:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:9 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:9 (0:3, 2:2, 1:4)
HC Plzeň 1929
Sobota 21.02.2015, 16:00 • Tipsport arena Pardubice. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po nevyužité šanci Plzně se do útoku vydali domácí, po levé straně projel ONDŘEJ VÁLA a přesnou trefou do horního rohu branky snížil na rozdíl šesti branek. Asistence: Jiří Kysela.
     
    59:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přece jen se hostům podařilo využít přesilovou hru, střelou z bezprostřední blízkosti se prosadil LUKÁŠ KAŇÁK. Asistence: Martin Beneš a Jan Holý.
     
    53:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ŠIMON PETRÁŠ si před bránou počkal, až Vejmelka proti němu vyjede, poté ho objel a zakončil do odkryté klece. Asistence: David Michel.
     
    50:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po rychlém protiútoku se puk dostal na modrou čáru k MATYÁŠI KUBÍKOVI, který tvrdou ranou překonal Vejmelku. Asistence: David Michel a Šimon Petráš.
     
    42:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po Marcelovi se puku ujal DAVID MICHEL, jenž si s pukem nabruslil až těsně před Vejmelku a poté ho poslal do horního rohu brány. Asistence: Patrik Marcel.
     
    37:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňanům se dlouho nedařilo překonat Vejmelku, ale po lehkém nahozením PATRIKA OPAVY mu přeskočil kotouč beton a puk skončil v síti. Bez asistence.
     
    36:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po přihrávce od Chvojky se ke střele od modré čáry odhodlal LUBOŠ ADAM, jehož střelu hostující gólman dobře neviděl a pustil ji za svá záda. Asistence: Radovan Chvojka.
     
    30:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po rychlé souhře hostů se puk dostal k v pravém kruhu pro vhazování stojícímu DOMINIKU KUBALÍKOVI, který tvrdou ranou nedal Vejmelkovi šanci. Asistence: Martin Beneš a Jan Walter.
     
    23:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Chvojka poslal přihrávku na modrou čáru na LUKÁŠE VÁCHU, který tvrdou ranou příklepem nad beton Štekra využívá přesilovou hru. Asistence: Radovan Chvojka a Miroslav Rohlík.
     
    13:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kubalík nahodil kotouč na bránu, ten se poté dostal k VÁCLAVU KRLIŠOVI, který ho z bezprostřední blízkosti poslal za brankovou čáru. Asistence: Dominik Kubalík a Patrik Marcel.
     
    09:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Michel našel přesnou přihrávkou v mezikruží volného ŠIMONA PETRÁŠE, jenž poslal kotouč za záda Vejmelky a navýšil vedení svého celku na dvě branky. Asistence: David Michel.
     
    07:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VÁCLAV KRLIŠ obral o kotouč Ondřeje Válu, poté ujel podél mantinelu domácím hráčům a střelou do horního rohu branky v oslabení otevírá skóre utkání. Bez asistence.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 24. Vácha (Chvojka, Rohlík), 37. Adam (Chvojka), 60. Vála (Kysela) – 8. Krliš, 10. Petráš (Michel), 14. Krliš (Kubalík, Marcel), 31. Kubalík (Beneš, Walter), 38. Opava, 43. Michel (Marcel), 51. Kubík (Michel, Petráš), 54. Petráš (Michel), 60. Kaňák (Beneš, Holý)


    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Vácha, Budík, Bažant, Adam, Nedbal, Vála – Ružička, Chvojka, Havrda, Barkóci, Hlaváček, Voženílek, Pipek, Kysela, Rohlík.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Pacl) – Marcel, Polívka, Kubík, Kaňák, Walter, Holý, Prokop – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Kubalík, Rajal, Polata, Michel, Opava, Suchý, Jakubec, Krliš, Kepka.

    Rozhodčí: Homola – Barvíř, Blümel
    bahis siteleri