Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.) | Prostějov – Most 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 21.02.2015, 17:00 • ZS Kotlina • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí pojišťují své vedení pouhou sekundu před koncem, když Roman Maliník nabídl puk TOMÁŠI ROUSKOVI, jenž zblízka nemohl minout prázdnou bránu! Asistence: Roman Maliník.
     
    59:24
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    58:35
    Do menší potyčky se pustili Ondřej Švaňhal (HBR) a Martin Novotný (SUM), oba dostávají shodně dvouminutový trest za hrubost. Viděli jsme tak souboj dvou hráčů s číslem 69 na zádech.
     
    Dnešní utkání sleduje 421 diváků!
     
    55:17
    Znovu se vylučuje, tentokrát si přesilovou hru zahrají domácí. Na trestné lavici mizí Tomáš Prokop (SUM) na 2 minuty za hákování.
     
    52:31
    Hostům se naskytla další přesilová hra poté, co Pavel Sedláček (HBR) dostává 2 minuty za faul loktem.
     
    51:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ohromná radost nyní propukla v havlíčkobrodské Kotlině, jelikož vedení se přiklání opět na domácí stranu! V nepřehledné situaci před brankovištěm se dobře zorientoval Václav Tomek, jenž posunul kotouč na DAVIDA MINÁRIKA, jenž zády k brance dokázal bekhendem propašovat puk za záda Daniela Zelenky kolem pravé tyče! Asistence: Václav Tomek, Roman Maliník.
     
    49:53
    Karel Plášek se dostal do úniku a jel sám na brankáře, byl však tísněn obráncem na hranici pravidel a Čeněk Novák tak jeho zakončení dokázal pokrýt!
     
    46:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté vsítili i svůj druhý gól v početní výhodě. LUKÁŠ ŽÁLČÍK se prohnal útočným pásmem po pravé straně a nekompromisní střelou zápěstím nad lapačku Čeňka Nováka srovnává stav utkání! Asistence: Karel Plášek, Tomáš Drtil.
     
    45:44
    Rovnovážný stav ovšem dlouho nevydržel, Aleš Padělek (HBR) obdržel dvouminutový trest za sekání.
     
    43:29
    Hostující útočník byl však při svém zakončení faulován a Daniel Kolář (HBR) dostává 2 minuty za sekání.
     
    41:57
    David Kozlík dostal parádní přihrávku přes brankoviště k levé tyči hostující klece, jeho střelu bez přípravy ale Daniel Zelenka dokázal vyrazit levým betonem, jenž předvedl bleskový přesun od tyče k tyči!
     
    40:23
    Karel Plášek (SUM) dostává 2 minuty za hákování, počet hráčů na ledě se tedy vyrovná.
     
    39:55
    Rebelové si počínali nedovoleně a na trestnou lavici usedá Daniel Kolář (HBR) na 2 minuty za podražení.
     
    36:01
    Lukáš Žálčík (SUM) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    36:01
    Jan Milfait z úhlu nepřekonal Daniela Zelenku, následně ale kolem bližší tyče dostal puk před bránu na Tomáše Rouska, který mohl zakončovat do prázdné brány, do jeho zakončení ovšem vložil hůl některý z hostujících obránců a zamezil jistému gólu!
     
    32:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové druhým gólem v krátkém časovém sledu otáčejí vývoj utkání a dostávají se do vedení. Daniel Kolář dopředu poslal DAVIDA MINÁRIKA, který pronikal hostujícím pásmem po pravé straně a výbornou střelou zápěstím překonal Daniela Zelenku! Asistence: Daniel Kolář, Roman Maliník.
     
    31:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tomáš Rousek se uvolnil kolem obránce na modré čáře a po pravé straně postupoval dopředu, na ose hřiště si najížděl JAN MILFAIT, který obdržel přesná pas, následně ještě provedl bekhendový blafák a puk zasunul do odkryté brány! Asistence: Tomáš Rousek, Martin Parýzek.
     
    20:33
    Rebelové se dostali do přečíslení 3 na 1, Jan Milfait se několikrát vyměnil kotouč s Pavlem Sedláčkem, u vzdálenější tyče číhal ještě Tomáš Rousek, jenže přehrávka na něj byla tečovaná a tak havlíčkobrodský útočník puk nedokázal trefit!
     
    16:03
    Hosté si zahrají další přesilovou hru, Tomáš Rousek (HBR) je potrestán 2 minutami za hru vysokou holí.
     
    12:37
    Tomáš Rousek (HRB) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    11:30
    Jan Milfait nabil na modrou čáru Martinu Parýzkovi, jehož dělovku vykopl hostující gólman levým betonem, následně se k dorážce dostal Jan Sedlák, jehož bekhendový pokus zazvonil na břevno! Následně ještě střílel Tomáš Rousek, ale Daniel Zelenka zůstává nepřekonán!
     
    09:46
    Domácí nevyužili nabídnutou výhodu a zahrají se tedy přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Tomáš Drtil (SUM) na 2 minuty za hákování.
     
    04:20
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají nabídnutou přesilovku a ujímají se vedení! Ránu Patrika Moskala vykopl Čeněk Novák levým betonem jenom před sebe, kde se pohotově dokázal prosadit TOMÁŠ BRUNEC, jemuž stačilo puk zasunout do odkryté části klece! Asistence: Patrik Moskal, Petr Gewiese.
     
    03:31
    Přesilovou hru si zahrají také hosté, David Kozlík (HBR) si odsedí 2 minuty za podražení.
     
    00:37
    Karel Plášek (SUM) dostává dvouminutový trest za hákování.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 32. Milfait (Rousek, Parýzek), 33. Minárik (Kolář, Maliník), 52. Minárik (Tomek, Maliník), 60. Rousek (Maliník) – 5. Brunec (Moskal, Gewiese), 47. Žálčík (Plášek, Drtil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Parýzek "A", J. Sedlák, Vala, Kolář, Pavlíček, Zítka – Milfait, Sedláček, Rousek – Maliník "C", Padělek, Babka – Kozlík, Tomek, Švaňhal – Minárik.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Zelenka (Svoboda) – Prokop, Novotný, Žáček, Gewiese, Slavík, Drtil – T. Sedlák "A", Moskal "C", Brunec – Žálčík, Berger, Vachutka – Plášek "A", M. Haas.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček – Jan Krátký, Milan Svoboda

    Diváci: 421
    bahis siteleri