Liberec – Vítkovice 3:8 (kon.) | Ostrava – Bulldogs 8:4 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
8:4 (2:0, 3:1, 3:3)
Bulldogs Brno
Sobota 21.02.2015, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního ligového souboje vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos, pěkný zbytek večera a někdy příště u onlajnů na shledanou! (19:10:54)
     
    Bulldogs v závěrečné pasáží ještě zabrali a vyrovnali se Ostravě, ale bylo už pozdě a domácí dovedli zápas do vítězného konce. FBC se tak přiblížil sen o play-off, Brnu naopak pohasly naděje na umístění v elitní čtyřce.
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Ostrava: 7 (15)
    Brno: 18 (28)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Hosté hrají na útočné půlce. I když ukazují velkou touhu, pravděpodobně už k ničemu nedojde.
     
    58:39
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hra bez brankáře v podání Buldoků plní původní účel. MARTIN KOUTNÝ za výrazné podpory Jakuba Mendreka zaznamenal úspěšné obléhání domácí pevnosti a dostrkal míček těsně za čáru. Asistence: Jakub Mendrek.
     
    55:43
    Hostům se útočné výpady příliš nedaří. Ostrava v pohodě získává míčky pod svá křídla a je to ona, kdo může kombinovat.
     
    54:46
    Bulldogs už nemají moc na výběr, proto hrají se 6 hráči do pole a chtějí smazat minimálně gól z celkové ztráty.
     
    54:14
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Individuální situace vedená JIŘÍM JUHAŇÁKEM je naplněna do brankové podoby. Střelec nechal za sebou veškeré možné problémy a při samotné střelbě trefuje určené místečko. Bez asistence.
     
    50:45
    Petr Jeski (Brno) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    50:23
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Bratrská spolupráce nabídla aspoň snížení obrovského manka Brňanů. Martin Koutný na ofenzivní části palubovky vybídl ke skórování JIŘÍHO KOUTNÉHO, díky čemuž dochází ke zmírnění debaklu. Asistence: Martin Koutný.
     
    49:26
    Snaha a bojovnost se Brnu upřít nedají, avšak domácí tým je vždy ve správný čas na správném místě, aby zakročil proti potenciálním komplikacím.
     
    46:59
    Bekhendové zakončení Filipa Hrabala nesplnilo požadované podmínky, a tak projektil naráží jen do zadního mantinelu.
     
    44:44
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přechod družstva FBC vyšel na jedničku. Osamocený KAMIL PEŘKA zkušeně zapracoval v blízkosti brankoviště a nenechává defenzivním ani okamžik ke zmaření gólové akce. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    43:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po neproměněných nadějných šancích Brna přichází ostravská odplata. DAN KAŠOVSKÝ z protiakce skóruje a ještě vylepšuje už tak dost luxusní výchozí pozici domácích do závěrečné etapy utkání. Asistence: Kamil Peřka.
     
    42:44
    Laja dokázal zastavit rychle letící kulatý předmět, Jiří Koutný se musí smířit s tím, že maskovaný muž Ostravy byl o setinu rychlejší.
     
    41:43
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Akcie hostů letí závratnou rychlostí směrem dolů. DAN KAŠOVSKÝ se nejrychleji zorientoval v okolním prostoru, sebral míček a zvolil nízkou ránu, jejíž dráha nadělala Kuhnovi neřešitelné potíže. Asistence: Tomáš Svačinka.
     
    41:17
    Nadvakrát střílelo Brno na bleskurychle reagujícího Laju. Do brejku šli ve více lidech domácí, Kuhn zastavuje.
     
    40:50
    Dnešní utkání sleduje 130 diváků.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 16. Šimíček (Švajný), 17. Kašovský (Krzyžanek), 22. Lipový (Krzyžanek), 26. Svačinka (Komačka), 33. Peřka (Krzyžanek), 42. Kašovský (Svačinka), 44. Kašovský (Peřka), 45. Peřka (Vítovec) – 25. Coufal (Sládeček), 51. J. Koutný (M. Koutný), 55. Juhaňák, 59. M. Koutný (Mendrek)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Robenek) – Krzyžanek, Lipový, Komačka, Svačinka, Šimík, Trulík, Kašovský, Šimíček, Hrabal, Eichner, Kolajta, Kováč, Švajný, Peřka, Vítovec, Křiva, Ivan
    Bulldogs Brno: Kejík (26. Kuhn) – Brom, Jeski, Komenda, Jakůbek, Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, J. Koutný, M. Koutný, Mendrek, Sládeček, Veselý

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 130
    bahis siteleri