Arsenal – Monaco 1:3 (kon.) | Leverkusen – Atlético 1:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
1:0 (0:0)
Atlético Madrid
Středa 25.02.2015, 20:45 • BayArena, Leverkusen • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Jubilejní desátá žlutá v dnešním zápase, adresátem je Jesús Gámez za faul na Bellarabiho.
     
    89
    Další žluté karty viděli střídající útočníci Kießling a Torres.
     
    88
    Zatímco sudí Královec ukázal žlutou kartu Castrovi, tak na hřišti se strhla velká mela a asi se bude trestat dál.
     
    87
    Za velkého potlesku je ze hry stažen střelec doposud jediné branky zápasu Hakan Çalhanoğlu, kterého na závěrečné minuty nahrazuje teprve osmnáctiletý Julian Brandt.
     
    80
    Trenér Bayeru Schmidt oživuje svoji ofenzivu, Dmiće nahrazuje Stefanem Kießlingem.
     
    78
    A po následném centru Çalhanoğla mohlo být s hosty ještě mnohem hůře, Papadopoulos si v pokutovém území našel odražený míč, ale brankáře Moyu pokořit nedokázal.
     
    77
    Naprostý zkrat předvedl Tiago! Se žlutou kartou hrající Portugalec nesmyslným skluzem u postranní čáry vletěl do Bellarabiho a naprosto bez diskuzí je po druhé žluté kartě vyloučen!
     
    75
    Po rohovém kopu Atlética míč propadl až k osamocenému Fernandu Torresovi, jenž hlavou snadno doklepl míč do sítě, ovšem rozhodčí Královec ve spolupráci s pomezním Slyškem viděli míč během cesty do pokutového území opustit hrací plochu a bude se jen kopat od domácí branky.
     
    67
    Při následném přerušení přichází prostor pro Rolfese, kterému přepouští místo na hřišti kapitán Bender.
     
    64
    Hosté střídají, dnes nepříliš výrazného Ardu Turana nahrazuje Fernando Torres.
     
    63
    V následné dohrávce akce byl odpískán sporný útočný faul Son Heung-mina a jelikož se rozhodování sudího Královce domácím začíná místy příčit, ten už udělil žlutou kartu Benderovi za jeho zlostné gesto vůči osobě arbitra.
     
    60
    Godín vysokou nohou zasáhl koleno Bendera a protože vidí už potřetí letošním ročníku Ligy mistrů žlutou kartu, podívá se velká opora zadních řad Atlética na odvetu z hlediště.
     
    58
    Wendell podkopl Turana a za své počínání vidí v ruce sudího Královce žlutou kartu.
    Hakan ÇALHANOĞLU - 1:0
     
    57
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    To byla paráda Karima Bellarabiho! Ten před pokutovým územím převzal pas Josipa Drmiće, obhozením soupeře se probil do pokutového území, když už se zdálo, že vystřelí, tak elegantní patičkou uvolnil prostor pro HAKANA ÇALHANOGLA, jenž ránou pod břevno rozpoutal radostné peklo v BayAreně!
    Fantastický reflexivní zákrok v podání Bernda Lena.
     
    45+3
    Následný rohový kop přinesl další obrovskou příležitost Atlética, když se po několika odrazech dostal k nebezpečnému zakončení Tiago a brankář Leno skvělým reflexivním zákrokem stačil jeho už téměř gólovou ránu vyrazit!
     
    42
    Hosté musí již podruhé střídat, kvůli zranění nedohraje zápas ani Saúl Ňíguez, kterého nahrazuje na pažitu Raúl García.
     
    40
    Hosté měli svoji první vážnou příležitost! Mandžukičův lobovaný pas na zcela osamoceného Griezmanna stačil v poslední možné chvíli vyrazit Leno, který Francouzovi sebral z hlavy vedoucí branku!
     
    38
    Hosté musí poprvé nuceně střídat, kvůli zranění je ze hry stažen Siqueira, kterého nahrazuje Jesus Gámez. Siqueira bude mít dostatek času své zranění dát do pořádku, neboť i v následném ligovém zápase bude určitě chybět kvůli vyloučení z posledního zápasu s Almerií.
     
    36
    Žlutou kartu si prohlédl Papadopoulos za svůj nedovolený atak na Mandžukiče. Domácí fotbalisté se ale velmi zle obořili na Královce za toto rozhodnutí a hned pět z nich si s českým sudím chtělo popovídat z těsné blízkosti.
    "Když nevíš, co s tím, vystřel!" Spahič tak učinil a podívejte se, jak to dopadlo. Úžasný fotbalový moment z obou stran.
     
    26
    Velkou parádu zrealizoval Emir Spahič, jehož dalekonosný projektil zastavila až spojnice břevna a tyče hostující branky!
     
    22
    Žlutou kartu vidí Tiago, karetně napomenut byl za faul v nepřerušené hře, kdy rozhodčí Královec poskytl domácím výhodu a portugalského středopolaře potrestal až při přerušení hry.
    Mario Mandžukič zachránil Atlético Madrid na brankové čáře.
     
    13
    Leverkusen neměl daleko k úvodní brance! Po Çalhanoğlově rohovém kopu Bender vrátil míč do pokutového území, kde bez přípravy pálil Emir Spahič a na brankové čáře hosty odkopem zachránil Mario Mandžukič!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 57. Çalhanoğlu (Bellarabi)

    Karty:   36. Papadopoulos (LEV), 58. Wendell (LEV), 63. L. Bender (LEV), 88. Castro (LEV), 89. Kießling (LEV) – 22. Tiago (ATM), 60. Godín (ATM), 89. F. Torres (ATM), 90+2. Gámez (ATM)   77. Tiago (ATM)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 10:9.
    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, Papadopoulos, Spahić, Wendell – L. Bender (C) (67. Rolfes), Castro – Bellarabi, Çalhanoğlu (87. Brandt), Son Heung-min – Drmić (80. Kießling).
    Náhradníci: Krešić – Donati, Boenisch, Reinartz, Rolfes, Brandt, Kießling.

    Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira (38. Gámez) – Gabi (C), Tiago – Griezmann, Turan (64. F. Torres), Ñíguez (42. Raúl García) – Mandžukić.
    Náhradníci: Oblak – Giménez, Gámez, Raúl García, M. Suárez, Cani, F. Torres.

    Rozhodčí: Královec – Slyško, Wilczek
    Úterý 17.03.2015
    Atlético - Leverkusen 2:0

    Branky: 27. M. Suárez, rozh. pen. F. Torres

    Karty:   30. Giménez (ATM), 72. Gámez (ATM), 77. M. Suárez (ATM), 89. F. Torres (ATM) – 26. Spahić (LEV), 65. Toprak (LEV), 102. Kießling (LEV), 112. Papadopoulos (LEV)


    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:0   Raúl García (ATM)
    0:0   Hakan Çalhanoğlu (LEV)
    2. série:
    1:0   Antoine Griezmann (ATM)
    1:1   Simon Rolfes (LEV)
    3. série:
    2:1   Mario Suárez (ATM)
    2:1   Ömer Toprak (LEV)
    4. série:
    2:1   Koke (ATM)
    2:2   Gonzalo Castro (LEV)
    5. série:
    3:2   Fernando Torres (ATM)
    3:2   Stefan Kießling (LEV)

    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:3.
    bahis siteleri