Olomouc – Uničov 5:1 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
5:1 (2:0)
SK Uničov
Čtvrtek 26.02.2015, 15:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Přípravný zápas
     
    83
    Po souhře na levé straně ve spolupráci Bystroň – Petr se k centru na malé vápno na přední tyči dostal VÁCLAV VAŠÍČEK, který přidává další branku.
     
    66
    Výborný Houska vyslal kolmicí dopředu JANA NAVRÁTILA, jenž byl u míče o chlup dříve než brankář Havlíček, a posílá míč obloučkem do sítě.
     
    59
    Akce Cany s Ordošem gólem neskončila. Poté však Kušnír poslal dlouhý míč na TOMÁŠE CHORÉHO, který se dnes prosadil už podruhé.
     
    46
    Olomoučtí se sice hned po úvodním hvizdu hnali do útoku, ale jejich snahu potrestal rychlým brejkem TOMÁŠ NUC, který si v situaci 2 na 1 poradil.
     
    24
    Navrátil na levé straně skvěle zabojoval o míč, stihl jej na hrací ploše a poslal před branku. Tam jej za sebe pustil Ordoš, Chorý sklepl za sebe na JAKUBA PETRA, který se nemýlil.
     
    22
    Rozehrávky rohového hopu se ujal Houska, jehož centr si na malém vápně našel TOMÁŠ CHORÝ, který neměl problém poslat jej do sítě.

    Michal Kvasnica

    Branky: 22. Chorý, 24. Petr, 59. Chorý, 66. Navrátil, 83. Vašíček – 46. Nuc


    SK Sigma Olomouc: Reichl – Kušnír (77. Hála), Rajnoch, Šindelář (74. Bystroň), Vepřek (77. Javůrek) – Petr, Cana (77. Plšek), Ordoš, Houska, Navrátil (77. Schulmeister) – Chorý (74. Vašíček)
    Náhradníci: Bárta – Javůrek, Plšek, Vašíček, Bystroň, Schulmeister

    SK Uničov: Uvízl (46. Havlíček) – Řehák, Vejvoda, Heinz, Vasiljev, Konečný, Jeřábek, Stříž, Koutek, Krč, Juřátek
    Náhradníci: Havlíček – Kasal, Muzikant, Kuba, Nuc, Schvarz
    bahis siteleri