Třinec – Zlín 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 5:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (po pr.)
Litvínov – Sparta 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Berani Zlín
Pátek 27.02.2015, 18:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pavel KUBIŠ - 1:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Definitivní hřebíček do třinecké rakve zřejmě zatlouká PAVEL KUBIŠ! Ten se dostal k puku po přihrávce Okála, vlétl do útočné třetiny a přesnou střelou okolo bránícího Galvase překonal Hamerlíka! Zlín vede už o tři góly – 1:4! Asistence: Zdeněk Okál, Dalibor Řezníček.
    Bedřich KÖHLER - 1:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    43:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kreps střílel od mantinelu hodně nepřesně, a založil tím zlínskou gólovou akci! BEDŘICH KÖHLER si ve středním pásmu zpracoval Ondráčkův pas a ujížděl sám na Hamerlíka! Slovenského brankáře vymíchal zlínský čahoun ukázkově a forhendem zasouval do prázdné brány – 1:3! Asistence: Jiří Ondráček.
    Tomáš VALENTA - 1:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    37:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenomže ševci pokračovali v útočném pásmu v drtivém tlaku a dočkali se vedoucího zásahu! Další Marušákova dělovka se odrazila od tvrzeného skla za brankou přímo k najíždějícímu TOMÁŠI VALENTOVI, jenž poslal kotouč do prázdné branky – 1:2! Asistence: Jiří Marušák, Petr Leška.
    Pavel KUBIŠ - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    20:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín šťastným gólem vyrovnává stav utkání hned na začátku druhé části! Berani zavezli puk do útočné třetiny, tam se kotouč po odrazech od Klesly a Krepse dostal na hůl PAVLU KUBIŠOVI a ten ho okamžitě bez rozpaků poslal přesně k tyči – 1:1! Bez asistence.
    Štefan RUŽIČKA - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    18:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tuto přesilovou hru už Oceláři využívají a jdou do vedení! Klepiš předal v útočném pásmu puk ŠTEFANU RUŽIČKOVI, ten si zkušeně vybruslil od bočního hrazení přímo před Štůralu a překonal ho přesnou střelou po ledu k tyči – 1:0! Asistence: Jakub Klepiš, Vladimír Roth.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 19. Ružička (Klepiš, Roth) – 21. Kubiš, 38. Valenta (Marušák, Leška), 44. Köhler (Ondráček), 53. Kubiš (Okál, Řezníček)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla (C), Roth, Linhart, Galvas (A), M. Doudera, Hrabal, Foltýn, Trončinský – Orsava, Kreps, Hrňa – Ružička, Plíhal, Klepiš – Cienciala, Žejdl, Dravecký – Rákos, Růžička, Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    Berani Zlín: Štůrala (Horčička) – Valenta, Marušák (A), Žižka, Matějíček, Řezníček, Kotvan, Stuchlík – Veselý, Čajánek (C), Svoboda – Říčka, Vlach, P. Holík – Kubiš, Leška (A), Okál – Köhler, Sedláček, Ondráček. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Martin Homola, Štěpán Souček – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri