Třinec – Zlín 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 5:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (po pr.)
Litvínov – Sparta 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:4 (1:1, 3:2, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 27.02.2015, 18:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rudolf ČERVENÝ - 6:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zmýlená neplatí! Jak se dneska Olomouci v přesilovkách skvěle dařilo, tak teď během výhodné situace propadla na modré čáře a hradecké přečíslení ji ztrestalo důležitým gólem! Kukumberg vybídl ke skórování RUDOLFA ČERVENÉHO, jehož trefa znamená, že máme poprvé dvougólový rozdíl ve skóre – 6:4! Asistence: Roman Kukumberg.
    Bohumil JANK - 5:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    49:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Panečku, to byl vingl! Na trestnou lavici se dneska zkrátka nevyplatí chodit, přesilovou hru totiž pro změnu využívají domácí, kteří si berou zpátky několikrát ztracený náskok. Do zpětné příhry Červeného se fantasticky opřel BOHUMIL JANK a Vošvrda byl se zakrytým výhledem bez šance. Druhý gól hradeckého zadáka – 5:4! Asistence: Rudolf Červený, Roman Kukumberg.
    Jakub MATAI - 4:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    42:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    No vida, přesilovky jsou dnes výtečnou disciplínou Hanáků – využívají už třetí! Po krátké kombinaci měl na levé straně chvilku času a místa JAKUB MATAI. Natáhl ke střele, která s naprosto milimetrovou přesností trefila bližší růžek nad Kacetlovou vyrážečkou a máme znovu nerozhodný stav – 4:4! Asistence: Peter Zuzin, Tomáš Houdek.
    Tomáš KNOTEK - 4:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    39:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jako na divokém západě! Brankostroj druhé třetiny ještě nekončí, Hradec před přestávkou odpovídá čtvrtou trefou! Tomáš Pospíšil rozjel rychlý protiútok po levé straně a potom narýsoval ideální puk napříč pásmem na hokejku TOMÁŠE KNOTKA. Skvěle hrající domácí útočník přidává ke dvěma asistencím i gól, do kotouče se opřel z první a vrátil Mountfieldu náskok – 4:3! Asistence: Tomáš Pospíšil, Rastislav Dej.
    Radim KUCHARCZYK - 3:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    38:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vidíte to, po nezáživném startu nám dnešní zápas přináší hodně slušnou gólovou podívanou! Olomouc ujela do přečíslení dva na jednoho, Zuzin vybídl ke skórování RADIMA KUCHARCZYKA. Ten ještě napoprvé na Kacetla nevyzrál, ale potom se k němu puk odrazil před prázdnou bránu a už to měl snadné – 3:3! Asistence: Peter Zuzin.
    Bohumil JANK - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    36:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani ne za minutu stíhají Hradečtí otočit vývoj utkání zpátky na svou stranu! Po buly jim stačilo sedm sekund – Mertl vyhrál vhazování, Skokan posunul puk za modrou čáru BOHUMILU JANKOVI, a ten udělal s pukem pár temp do středu a blíž k brance. Jeho dělovka potom prosvištěla za záda Tomáš Vošvrdy – 3:2! Asistence: Dávid Skokan, Tomáš Mertl.
    Tomáš POSPÍŠIL - 2:2
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    35:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani domácí hokejisté si nemohli svou trefu nechat na klasický stav hráčů na ledě, vyrovnávají ve hře čtyř proti čtyřem! Odražený puk sebral za brankou Tomáš Knotek a pak vymyslel parádní zpětnou přihrávku na TOMÁŠE POSPÍŠILA. Ten si se svou střelou opravdu pospíšil, Vošvrda se nestihl přesunout a jedeme zase od nuly – 2:2! Asistence: Tomáš Knotek, Martin Pláněk.
    Tomáš HOUDEK - 1:2
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    28:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stačilo dvacet sekund a Mora podruhé v zápase využívá přesilovku, čímž obrací vývoj zápasu na svou stranu! Jakub Herman poslal napříč pásmem krásnou přihrávku TOMÁŠI HOUDKOVI, který se do puku opřel z první a procedil ho skrz výstroj nejistého Kacetla – 1:2! Asistence: Jakub Herman, Jakub Matai.
    Radek DLOUHÝ - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    19:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilové hry zatím udávají dnešnímu souboji stoprocentní ráz, také hosté dokázali jednu využít a máme vyrovnáno! Marosz chytře posunul puk mezi kruhy RADKU DLOUHÉMU, kterého nechali domácí trestuhodně nehlídaného. Zkušený forvard pak zvedl puk přesně do bližšího růžku nad Kacetlovu vyrážečku – 1:1! Asistence: Rostislav Marosz.
    Zdeněk ČÁP - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    13:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale teď už ne, domácí hokejisté využívají svou první přesilovku a ujímají se vedení! Jak je hokej jednoduchý, ukázal ZDENĚK ČÁP. Knotek mu vrátil puk na modrou čáru a hradecký bek využil mírně zakrytého výhledu Vošvrdy, kterého prostřelil parádní bombou do druhého růžku – 1:0! Asistence: Tomáš Knotek, Rastislav Dej.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 14. Čáp (T. Knotek, Dej), 36. Pospíšil (T. Knotek, Pláněk), 37. Jank (Skokan, Mertl), 40. T. Knotek (Pospíšil, Dej), 50. Jank (Červený, Kukumberg), 56. Červený (Kukumberg) – 20. Dlouhý (Marosz), 29. Houdek (Herman, Matai), 39. Kucharczyk (Zuzin), 43. Matai (Zuzin, Houdek)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Dietz, Jank, Čáp, Piegl, Pláněk, Vašíček – Kudrna, Mertl, Skokan – Dej, T. Knotek, Pospíšil – Valcourt, Kukumberg "C", Červený – Vantuch, Tvrdík, Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Škůrek, Ondrušek, Majeský, Rašner, Houdek, Jaroměřský, Skrbek – Buc, J. Knotek, Laš – Rachůnek, Herman, Matai – Zuzin, Patera "C", Řípa – Kucharczyk, Marosz, Dlouhý. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Gebauer, Lederer.

    Diváci: 3971
    bahis siteleri