Třinec – Zlín 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 5:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (po pr.)
Litvínov – Sparta 5:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HC Kometa Brno
Pátek 27.02.2015, 18:20Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jaroslav BEDNÁŘ - 5:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí dávají pátou branku! JAROSLAV BEDNÁŘ dostal pas před brankoviště, odkud mohl zakončovat zcela osamocený. Brankář Klimeš měl jen hodně velmi málo času na to, aby se stihl přesunout. Asistence: Václav Pletka a Tomáš Vlasák.
    Leoš ČERMÁK - 4:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa snižuje! LEOŠ ČERMÁK toho s pukem v prostoru levého kruhu příliš nevymýšlel a do kotouče se jen pořádně opřel. Střela Svobodovi proletěla nad lapačkou. Asistence: Jan Káňa a Petr Mrázek.
    Miloslav ČERMÁK - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    41:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní navyšují své vedení! MILOSLAV ČERMÁK nabral rychlost, přebruslil celé kluziště a nebál se ani zakončit. Prvním pokusem sice ještě neuspěl, napodruhé už ale mohl slavit čtvrtou branku domácích. Bez asistence.
    Tomáš VONDRÁČEK - 3:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    25:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté trestají chybu v rozehrávce. Ve vlastní třetině puk ukořistil TOMÁŠ VONDRÁČEK. Po průjezdu celým kluzištěm vyslal střelu bekhendem, kterou nezastavil před brankářem postavený obránce ani gólman Svoboda. Bez asistence.
    Pavel KOLAŘÍK - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní odskakují na rozdíl tří branek. Stránského střelu z otočky sice Klimeš vyrazil, na dorážku PAVLA KOLAŘÍKA už byl ale krátký. Asistence: Jan Stránský a Tomáš Doležal.
    Miloslav ČERMÁK - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    12:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. Ve vlastním oslabení ujel MILOSLAV ČERMÁK, který svůj průnik zakončil střelou na bližší tyč. Klimešovi puk proletěl těsně nad betonem. Asistence: Miroslav Holec.
    Marek TOMICA - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    10:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté jdou do vedení! Z velkého úhlu přihrával Sklenář. Na jeho pas si v brankovišti počíhal MAREK TOMICA, který neměl problém skórovat. Asistence: Miloslav Čermák a Jakub Sklenář.
    Marken.cz

    David Mencl

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 11. Tomica (Čermák, Sklenář), 13. Čermák (Holec), 22. Kolařík (Stránský, Doležal), 42. Čermák, 56. Bednář (Pletka, Vlasák) – 26. Vondráček, 48. Čermák (Káňa, Mrázek)


    HC Slavia Praha: Svoboda (Furch) – Šenkeřík, Valach, Štich, Šulc, Kolařík, Knot, Růžička – Pletka, Bednář, Vlasák – Poletín, T. Doležal, Stránský – Tomica, Sklenář, M. Čermák – Veselý, Holec, Andres
    HC Kometa Brno: Klimeš (Falter)– Kováčik, Ptáček, Hanzlík, Vágner, Malec, Kuboš, Hájek – Hruška, Němec, Ton – Burian, Koreis, Vondráček – Ostřížek, Zohorna, Honejsek – Káňa, L. Čermák, Mrázek

    Rozhodčí: Mikula, Polák – Gerát, Hynek
    bahis siteleri