Buffalo – Vancouver 6:3 (kon.) | NY Rangers – Arizona 4:3 (kon.) | Columbus – Montreal 2:5 (kon.)
Toronto – Philadelphia 3:2 (kon.) | Florida – Chicago 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 0:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
Minnesota Wild
Pátek 27.02.2015, 02:30 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Autorem čtvrté a pravděpodobně i rozhodující branky Minnesoty je NINO NIEDERREITER, který získal před Dubnykem puk a přes celé hřiště trefuje prázdnou klec. Bez asistence.
    Nino NIEDERREITER - 2:3
     
    29:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu strhující přestřelka. Autorem další branky Minnesoty je NINO NIEDERREITER a dostává svou trefou Wild zpět do vedení. Asistence: Charlie Coyle, Jordan Schroeder.
    Craig SMITH - 2:2
     
    28:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Autorem vyrovnávací branky je CRAIG SMITH, který se dokázal uvolnit po Fisherově nahrávce. Unikl obráncům hostů a vyrovnává. Asistence: Mike Fisher, Matt Cullen.
    Kyle BRODZIAK - 1:2
     
    27:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Autorem druhé branky Minnesoty je KYLE BRODZIAK, který se trefuje dělovkou přímo po vyhrané buly. Rinne vůbec neviděl a nijak nestihl zareagovat. Asistence: Erik Haula.
    Mike FISHER - 1:1
     
    20:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři vstoupili do druhé třetiny opravdu výtečně. Už po šestnácti vteřinách totiž vyrovnávají. Autorem branky je MIKE FISHER. Asistence: Matt Cullen, Mattias Ekholm.
    Erik HAULA - 0:1
     
    17:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ERIK HAULA, který se z modré trefuje dělovkou přesně do Rinneovy brány. Minnesotě se tak vyplatila zvýšená aktivita, kterou předvádějí v posledních několika minutách. Asistence: Justin Fontaine, Kyle Brodziak.

    Josef Zdobinský

    Branky a nahrávky: 21. Fisher (Cullen, Ekholm), 29. Smith (Fisher, Cullen) – 18. Haula (Fontaine, Brodziak), 28. Brodziak (Haula), 30. Niederreiter (Coyle, Schroeder), 59. Niederreiter


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Franson, Jones, Ellis – Forsberg, Ribeiro, Neal – Smith, Fisher, Cullen – Wilson, Järnkrok, Santorelli – Nyström, Gaustad, Bourque.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Brodin, Scandella, Dumba, Prosser, Folin – Bergenheim, Koivu, Vanek – Parise, Granlund, Pominville – Niederreiter, Coyle, Schroeder – Haula, Brodziak, Fontaine.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Ghislain Hebert – Bryan Pancich, Mark Wheler

    Diváci: 17113
    bahis siteleri