Olomouc – PZ Kladno 8:0 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Vsetín – Kladno 5:3 (kon.)
Č. Budějovice – Letňany 5:3 (kon.) | Slavia – Vítkovice 6:4 (kon.) | K. Vary – Sparta 4:3 (po pr.)
Pardubice – Zlín 6:2 (kon.) | Chomutov – Liberec 4:5 (po pr.) | Havířov – Mladá Boleslav 3:8 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 0:6 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Písek – HC Litvínov 1:7 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
HC Kometa Brno
Sobota 28.02.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat jako hrom! Slavíček musel vyrazit střelu hradeckých tak, že se položil na led. Puk se ale odrazil přímo na hůl RADOVANA PAVLÍKA, který střelou přes ležícího gólmana do odkryté branky kompletuje hattrick. Asistence: Tomáš Kynčl, Filip Hronek.
     
    54:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    RADOVAN PAVLÍK svým dnešním druhým gólem vyrovnává utkání a zužitkovává tak přesilovku. Stalo se tak po krásné ráně golfovým úderem takřka z mezikruží. Asistence: Filip Hronek, Tomáš Kynčl.
     
    39:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly hráči Brna dokázal bůhvíjak doklepat kotouč až za záda Groha! Těžko soudit, ale zdá se, že ne vše úplně sedí s časomírou. Trenéři diskutují s rozhodčími o platnosti branky, ta nakonec platí. Střelcem je ROBERT HAVLÁT. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    21:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlé využití přesilové hry teď předvedli hráči Komety. Ti doráželi kotouč do Grohova betonu u pravé tyče tak důkladně, až jej puk přeskočil. Do prázdné brány ho pak poslal zcela volný ROBERT HAVLÁT. Asistence: Petr Kratochvíl, Michal Furch.
     
    05:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nečekaný vývoj nabírá utkání ve FORTUNA aréně. RADOVAN PAVLÍK dostal krásně nalito na vrchol kruhu a precizní ranou z voleje umístil prakticky z první šance domácích kotouč k levé tyči Slavíčka. Asistence: David Chalupa, Tomáš Zahradník.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 6. Pavlík (Chalupa, Zahradník), 55. Pavlík (Hronek, Kynčl), 57. Pavlík (Kynčl, Hronek) – 21. Havlát (Kratochvíl, Furch), 40. Havlát (Kratochvíl)


    Královští lvi Hradec Králové: Groh (Roubal) – Lier, Šimůnek, Fanderlik, Kynčl, Luštinec, Hronek, K. Hroudný, Veselý – Matouš, Zahradník „C“, Hofman, Malík, J. Moník, Hnik, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík, F. Moník, Hejna. Trenér: Jiří Slabý.
    HC Kometa Brno: Slavíček (25. – 31. Huzlík) – Petrla, Trnka, Jirůšek, Furch, Sedláček, Zukal, Kratochvíl „C“, Gotthard – Mlynář, Havlát, Heinrich, Hasoň, Čejka, Knap, D. Hroudný, Ferda, Havránek. Trenér: Marek Moskal.

    Rozhodčí: Jebavý – Barvíř, Pechánek.

    Diváci: 111
    bahis siteleri