New Jersey – Boston 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Calgary 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:0 (kon.)
Tampa – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Colorado 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
6:4 (0:2, 1:2, 5:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 28.02.2015, 17:07 • Zimní stadion Kolín • Play-off 2. ligy, skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kolínský kapitán DAVID ŠAFRÁNEK si připisuje hattrick! Další kotouč za Šťastného záda posílá Šafránek a potvrzuje tak vítězství kolínského týmu 6:4.

    Asistence: Milan Valášek
     
    59:22
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Neuvěřitelné! Domácí obrací skóre dnešního zápasu. Z 1:4 se rázem stává 5:4! Do vedení posílá svůj tým opět kapitán družstva DAVID ŠAFRÁNEK, který zvedá všechny diváky ze sedadel. Stav utkání 5:4.

    Asistence: Dominik Zumr, Kryštof Kulhánek
     
    55:42
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Domácí jsou v tuto chvíli jednoznačně lepší a jen okupují branku Šťastného. Karel Nedbal nahodil kotouč na branku a Dominik Zumr skvěle připravil kotouč samotnému kapitánu družstva DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který svým gólem vyrovnává stav dnešního utkání. Stav je tedy 4:4!

    Asistence: Dominik Zumr, Karel Nedbal
     
    53:33
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Opravdu zasloužená branka domácích. Silnou a přesnou kombinací dorazili do branky Kozlové kotouč a snižují skóre na 3:4! Jiří Kadlec poslal rychle kotouč na volného KARLA NEDBALA, který vstřelil kotouč do poloodkryté branky Šťastného.

    Asistence: Jiří Kadlec, Petr Morkes.
     
    49:55
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Velký tlak Kozlů byl odměněn. Jak druhou branku domácích tak i svou druhou branku si v tomto zápase připisuje MILAN VALÁŠEK, který snižuje skóre na 2:4.

    Asistence: Petr Morkes, Jan Hanzl
     
    32:56
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!

    Třetí přesilová hra = třetí využití = poslední 3 sekundy dokonce! Velmi paradoxní trojka! Tuto nebezpečnou kombinaci trojek teď žihadla zabodali do kolínské branky. Čtvrtou branku hostí vstřelil Tomáš Jakeš, a Budějovice jsou již ve vedení 1:4!

    Asistence: Martin Sobotka, Jan Trojan
     
    30:32
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!

    Hosté v rychlosti hru vrátili před Šťastného, kde kotouč dorazili až za Moravce a využívají tak svou druhou přesilovou hru. Autorem branky je JAN TROJAN a náskok si zvyšuje na 1:3!

    Asistence: Martin Sobotka
     
    23:33
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Signalizovaný trest se hostům ruší. A domácí silným tlakem poslali kotouč za Šťastného záda a poprvé ho překonávají. Karel Nedbal rozehrál kotouč na Jana Hanzla, který vypálil dělovku na branku a před brankou již pozorný MILAN VALÁŠEK, který se kotouč dorazil za Šťastného. Stav utkání 1:2!

    Asistence: Jan Hanzl, Karel Nedbal
     
    18:09
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!

    Ačkoli se hra ze začátku vyvíjela tlakem v útočné domácí třetině, hosté vybojovali kotouč a rychlostí dovezli kotouč před Františka Moravce, kde svou důrazností objel branku Lukáš Dostal, a nahrál to před Moravce kde byl volný PATRIK PŘIDAL a ten kotouč zaslal do poloodkryté branky. Budějovice jsou ve vedení! – 0:2.

    Asistence: Lukáš Dostál.
     
    15:16
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!

    Je tam, hosté si vytvořili takový tlak a počet, že takový neměli ani domácí dohromady za dvě přesilové hry. Do vedení posílá svůj celek MARTIN SOBOTKA, který překonal Františka Moravce a otevřel skóre na 0:1!

    Asistence: David Horký, Tomáš Jakeš

    Tereza Nedbalová

    Branky a nahrávky: 24. Valášek (Hanzl, Nedbal), 50. Valášek (Morkes, Hanzl), 54. Nedbal (Kadlec, Morkes), 56. Šafránek (Zumr, Nedbal), 60. Šafránek (Zumr, Kulhánek), 60. Šafránek (Valášek) – 16. Sobotka (Horký, Jakeš), 19. Přidal (Dostál), 31. Trojan (Sobotka), 33. Jakeš (Sobotka, Trojan)


    SC Marimex Kolín: Moravec (Sejpal) – Kulhánek, Petira, Nedbal, Hanzl, Muláček, Pácal, Barták – Zumr, Šafránek "C", Jankovský – Morkes "A", Kadlec "A", Valášek – Malý, Semirád, Šifta – Skokan, Klíma, Kozák
    Trenér: Václav Rác

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Šťastný (Máj) – Jakeš "A", Sobotka, Randa, Sechovec, Peroutka, Latner, Prkna, Forman, Přidal, Vlašín, Trojan "C", Dostál, Barták, Horký, Lupač, Gottlieb, Telesz
    Trenér: Oldřich Válek

    Rozhodčí: Vokřál – Laczko, Marek
    bahis siteleri