Mönchengladbach – Paderborn 2:0 (kon.) | W. Brémy – Wolfsburg 3:5 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:0 (1:0)
SC Paderborn 07
Neděle 01.03.2015, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Patrick Herrmann mohl vstřelit svůj druhý gól v dnešním zápase, když mezi dvěma hráči Paderbornu pronikl do šestnáctky a levačkou tvrdě vypálil, jeho následná střela ale orazítkovala levou tyč!
     
    86
    Hráčům Paderbornu se podařilo dopravit míč do sítě a vrátit se zpět do hry, ale jen na několik sekund, protože jejich gól nebyl kvůli ofsajdu uznán!
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Raffael, přichází Christoph Kramer.
    Patrick HERRMANN - 2:0
     
    82
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Střídající PATRICK HERRMANN střílí gól a s největší pravděpodobností rozhoduje o osudu dnešního zápasu!! Patrick Herrmann vypálil na pravé straně šestnáctky z otočky a jeho přízemní střela, která byla tečována, zamířila přesně ke vzdálenější levé tyči.
     
    79
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Michael Heinloth, přichází Marvin Ducksch.
     
    73
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Ibrahima Traoré, přichází Patrick Herrmann.
     
    68
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Branimir Hrgota, přichází Max Kruse.
     
    66
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Moritz Stoppelkamp, přichází Süleyman Koç.
     
    60
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Marvin Bakalorz, přichází Mario Vrančić.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Lukas Rupp (SC Paderborn 07).
     
    51
    Alban Meha napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, která směřovala přesně do levého horního rohu, Yann Sommer ale vytáhl fantastický zákrok a jeho pokus vyrazil na rohový kop!
     
    48
    Na opačné straně mohl udeřit hlavou po centru z levého křídla Raffael, jeho hlavička ale našla pouze rukavice brankáře Lukase Kruseho.
     
    47
    Srđan Lakić si v šestnáctce zpracoval vysoký míč zády k bráně na prsa a poté z otočky pohotově vypálil, jeho pokus ale zamířil přímo do náruče připraveného Yanna Sommera.
     
    38
    Raffael napřáhl zpoza šestnáctky k nebezpečné střele, která byla hodně prudká, brankář Lukas Kruse ji ale dokázal zneškodnit!
     
    25
    Patrick Ziegler si vstřelil v úvodu zápasu vlastní gól a o pár minut později si mohl vsítit další! Patrick Ziegler chtěl na přední tyči odvrátit střílený centr Gladbachu z pravého křídla, jenže míč usměrnil do vlastní tyče, od níž se naštěstí pro něj míč odrazil do zámezí.
    Fabian JOHNSON - 1:0
     
    18
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    FABIAN JOHNSON se dostal k odraženému míči a posílá Gladbach do vedení!! Fabian Johnson napřáhl zpoza šestnáctky k přízemní střele, kterou nepříjemně tečoval Patrick Ziegler, a brankář Lukas Kruse nedokázal na změnu trajektorie míče zareagovat.
     
    15
    Fabian Johnson si parádně zpracoval dlouhý pas svého spoluhráče a poté napřáhl k přízemní střele, která sice směřovala přesně k pravé tyči, jenže postrádala razanci, a Lukas Kruse si s ní dokázal nadvakrát poradit!
    Pohotové zakončení Ibrahima Traorého.
     
    13
    Ibrahima Traoré mohl otevřít skóre dnešního zápasu, když se na vzdálenější tyči dostal k přetaženému centru z levého křídla a levačkou pohotově vypálil, Lukas Kruse ale dokázal jeho střelu vyrazit fantastickým zákrokem nad břevno!
     
    2
    Paderborn opět zvolil útok po pravém křídle a po následném centru na vzdálenější tyč se dostal k hlavičce Alban Meha, jehož následný pokus těsně minula pravý horní roh brány!

    Tomáš Reiner

    Branky: 18. Johnson (Korb), 82. Herrmann

    Karty:   54. Rupp (PDN)


    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Stranzl, Jantschke, Wendt – Traoré (73. Herrmann), Nordtveit, Xhaka, Johnson – Hrgota (68. M. Kruse), Raffael (84. Kramer).
    Náhradníci: Blaswich – Herrmann, M. Kruse, Schulz, Kramer, T. Hazard, Hahn.

    SC Paderborn 07: Kruse – Heinloth (79. Ducksch), Ziegler, Hünemeier, Brückner – Meha, Bakalorz (60. Vrančić), Rupp, Stoppelkamp (66. Koç) – Kachunga, Lakić.
    Náhradníci: Lueck – Wemmer, Vrančić, Strohdiek, Pepic, Koç, Ducksch.

    Rozhodčí: Michael Weiner. Asistenti: N. Grudzinski, H. Henschel. Čtvrtý rozhodčí: B. Steinhaus
    bahis siteleri