Mönchengladbach – Paderborn 2:0 (kon.) | W. Brémy – Wolfsburg 3:5 (kon.)
konec
Werder Brémy
3:5 (3:2)
VfL Wolfsburg
Neděle 01.03.2015, 17:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Daniel CALIGIURI - 3:5
     
    53
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Parádní pas za obranu našel úplně volného Dosta, který byl rázem s DANIELEM CALIGIURIM úplně sám před Wolfem. Dost se nepokusil o hattrick, ale přihrál lépe postavenému spoluhráči, který už jen doklepl míč do prázdné brány.
    Bas DOST - 3:4
     
    51
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají poprvé do vedení! Akce jako přes kopírák! De Bruyne si na pravé straně zpracoval dlouhý míč za obranu a přesnou přihrávkou našel před bránou volného BASE DOSTA, který z bezprostřední blízkosti překonal Wolfa. Asistence: Kevin de Bruyne.
    Bas DOST - 3:3
     
    48
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Na levé straně obrany chyboval domácí Vestergaard, který nezastavil vysoký míč na De Bruyneho a belgickému reprezentantovi se rázem otevřela spousta prostoru. De Bruyne potáhl balón a v ideální okamžik poslal míč pod sebe do vápna, kde měl volný BAS DOST už lehkou úlohu.
    VIEIRINHA - 3:2
     
    28
    Werder právě vstřelil branku!
    Rohový kop Junuzoviće odvrátila hostující obrana před šestnáctku, kde se z voleje do míče opřel Felix Kroos, jehož rána šla nejspíš těsně vedle, ale VIEIRINHA se snažil střelu zblokovat a sám si přitom nešikovně tečoval míč do vlastní brány.
    Maximilian ARNOLD - 2:2
     
    18
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Na Weserstadionu je opět srovnáno! De Bruyne byl přihrávkou z první uvolněn na pravé straně, odkud odcentroval před bránu na MAXIMILIANA ARNOLDA, který se po míči vrhl hlavou a překonal Wolfa.
    Franco DI SANTO - 2:1
     
    16
    Werder právě vstřelil branku!
    Brémy jdou opět do vedení! Hostující obrana propadla na levé straně, kde dostal hodně prostoru Öztunali, který odcentroval na hranici malého vápna, kde FRANCO DI SANTO snadno dopravil míč do sítě.
    Daniel CALIGIURI - 1:1
     
    10
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Vlci bleskově srovnávají! Centrovaný míč z levé strany vyrazil Wolf jen před sebe, kde stál DANIEL CALIGIURI, který měl snadnou úlohu a dorazil míč do odkryté části brány.
    Zlatko JUNUZOVIĆ - 1:0
     
    9
    Werder právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Gebre Selassie uvolnil parádní kolmicí Öztunaliho, který vedl míč až k zadní čáře, odkud našel zpětnou přihrávkou před malé vápno ZLATKO JUNUZOVIĆE a ten už v pohodě uklidil míč do odkryté brány.

    Martin Švejkar

    Branky: 9. Junuzović (Öztunali), 16. Di Santo (Öztunali), 28. Vieirinha (vla.) – 10. Caligiuri, 18. Arnold (de Bruyne), 48. Dost (de Bruyne), 51. Dost (de Bruyne), 53. Caligiuri (Dost)

    Karty:   69. Kroos (BRM), 79. Vestergaard (BRM) – 58. Guilavogui (WOF)


    Werder Brémy: R. Wolf – Gebre Selassie, Prödl, Vestergaard, Sternberg (86. García) – Fritz (C) (77. Eggestein), Kroos (81. Makiadi), Junuzović – Öztunali – Selke, Di Santo.
    Náhradníci: Casteels – Caldirola, Eggestein, García, Hajrović, Makiadi, Fröde.

    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Vieirinha (76. Jung), Naldo, Klose, Schäfer – Guilavogui (64. Schürrle), Gustavo – Caligiuri, de Bruyne, Arnold – Dost (89. Bendtner).
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Schürrle, Träsch, Jung, Knoche, Rodríguez.

    Rozhodčí: M. Fritz – D. Schaal, M. Petersen
    bahis siteleri