Nashville – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Buffalo 5:3 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:5 (kon.)
Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Boston – Arizona 4:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:0 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 4:2 (kon.) | Colorado – Minnesota 1:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 1:2 (kon.)
San Jose – Ottawa 2:4 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 5:2 (kon.) | Florida – Tampa 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Columbus 5:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
New York Rangers
Neděle 01.03.2015, 02:20 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Wayne SIMMONDS - 4:2
     
    59:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní už je definitivě jasno, tři desetiny před koncem třetí části totiž odkrytou branku trefuje WAYNE SIMMONDS. Asistence: Michael Raffl.
    Michael Del Zotto - 3:2
     
    41:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale Flyers se prosazuje i v oslabení! Couturier vyvezl puk až z vlastní třetiny do útočného pásma, kde se mu nabídl MICHAEL DEL ZOTTO, jenž zamířil z kruhu přesně do horního růžku. Asistence: Sean Couturier.
    Michael RAFFL - 2:2
     
    34:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale stav máme opět nerozhodný. Coburn vystřelil od modré čáry někam do vrchní půlky branky, jenže těsně před Talbotem puk šikovně tečoval mezi betony MICHAEL RAFFL. Asistence: Braydon Coburn, Vincent Lecavalier.
    John MOORE - 1:2
     
    31:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York se ujímá vedení! Dominic Moore vybojoval puk pro Glasse, který poslal z rohu hřiště kotouč na modrou čáru, odkud pálil JOHN MOORE, touš sice letěl mimo branku, ale VandeVelde si kus černé gumy nešťastně skopl do vlastní branky. Asistence: Tanner Glass, Dominic Moore.
    Jonathan Taller Miller - 1:1
     
    10:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ovšem bleskově máme srovnáno. Hagelin v rohu kluziště vystihl nahrávku soupeřů, mezi kruhy našel JONATHANA TALLERA MILLERA, který vystřelil sice napoprvé jen do Masona, napodruhé se už z dorážky ale nemýlil. Asistence: Carl Hagelin.
    Matt READ - 1:0
     
    09:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale teď už to gól je, Boyle na útočné modré čáře zlomil po střele hůl a puk mu vzal Read, který pláchl a nahrál ještě Voráčkovi, jenž si puk vyměnil s Couturierem, který nakonec vystřelil. Jeho pokus ale vyrazil Talbot do vzduchu, odkud si puk sklepl a poslal kolem betonu do sítě právě MATT READ. Asistence: Sean Couturier, Jakub Voráček.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 10. Read (Couturier, Voráček), 35. Raffl (Coburn, Lecavalier), 42. Zotto (Couturier), 60. Simmonds (Raffl) – 11. Miller (Hagelin), 32. J.Moore (Glass, D.Moore)


    Philadelphia Flyers: Mason (Zepp) – Streit, Schlutz, Cuburn, Del Zotto, Schenn, Grossman – Simmonds, Giroux, Raffl – Voráček, Couturier, Read – Umberger, Akeson, White – Lecavalier, Bellemare, VandeVelde.
    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, Boyle, J.Moore – Zuccarello, Brassard, Nash – St.Louis, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Stempniak, D.Moore, Glass.

    Rozhodčí: Devorski, Chmielewski – Driscoll, Shewchyk

    Diváci: 19 979
    bahis siteleri