SP v alpském lyžování - kombinace ženy, SuperG Vítěz: Anna Fenningerová (AUT) (kon.) | SP v alpském lyžování - obří slalom mužů 1. kolo Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.)
SP v alpském lyžování - obří slalom mužů 2. kolo Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.) | SP v alpském lyžování - kombinace ženy, slalom, Ba Vítěz: Anna Fenningerová (AUT) (kon.)
konec
SP v alpském lyžování - kombinace ženy, SuperG, Bansko

Vítěz: Anna Fenningerová (AUT)

Neděle 01.03.2015, 10:00Sjezdové lyžování
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.
     
    STARTOVNÍ LISTINA

    1. Elisabeth Goerglová (AUT)
    2. Romane Miradoliová (FRA)
    3. Tina Weiratherová (LIE)
    4. Laurenne Rossová (USA)
    5. Priska Nuferová (SUI)
    6. Mirjam Puchnerová (AUT)
    7. Kathrin Zettelová (AUT)
    8. Lindsey Vonnová (USA)
    9. Ilka Stuhecová (SLO)
    10. Dominique Gisinová (SUI)
    11. Margot Bailetová (FRA)
    12. Denise Feierabendová (SUI)
    13. Julia Mancusová (USA)
    14. Rancesca Marsagliová (ITA)
    15. Ana Buciková (SLO)
    16. Anna Fenningerová (AUT)
    17. Marie-Michele Gagnonová (CAN)
    18. Nicole Hospová (AUT)
    19. Michaela Kirchgasserová (AUT)
    20. Tina Mazeová (SLO)
    21. Lara Gutová (SUI)
    22. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    23. Vanja Brodniková (SLO)
    24. Sanne-Sophie Barthetová (FRA)
    25. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    26. Marion Pellissierová (FRA)
    27. Greta Smallová (NZL)
    28.Wendy Holdenerová (SUI)
    29. Federica Brignone (ITA)
    30. Fabienne Suterová (SUI)
    31. Viktoria Rebensburgová (GER)
    32. Elena Curtoniová (ITA)
    33. Johanna Schnarfová (ITA)
    34. Jasmine Fluryová (SUI)
    35. Larisa Yurkiwová (CAN)
    36. Jacqueline Wilesová (USA)
    37. Michaela Wenigová (GER)
    38. Klára Křížová (CZE)
    39. Nevena Ignjatovicová (SRB)
    40. Edit Miklos (HUN)
    41. Cornelia Huetter (AUT)
    42. Elena Fanchiniová (ITA)
    43. Maria Kirková (BUL)
    44. Alexandra Colettiová (POL)
    45. Caroline Ruiz Castillo.
     
    Hezké nedělní dopoledne! Zdavím všechny fanoušky alpského lyžování. Světový pohár zavítal o tomto víkendu do bulharského Banska. Podmínky ale zatím sjezdařkám příliš nepřejí, neboť páteční závod byl přeložen, včerejší závod odjelo pár závodnic, poté byl ale zrušen. My se dnes zaměříme na závod kombinace žen, konkrétně na první část a to bude SuperG. Začátek závodu je naplánován na 10:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Špatné počasí opět úřaduje. Nad sjezdovkou v Bansku se opět snáší mlha. Začátek závodu je tedy posunutý na 10:30. Uvidíme, zda-li ale závod nezačne později.
     
    1
    Závod tedy odstartoval a jako první se do branek pustila Rakušanka Elisabeth Goerglová. Ta se s traťí vypořádala velmi dobře a zajela čas 1:13,53 a pochopitelně se řadí na první místo.
     
    2
    Jako druhá se do závodu vydala mladá Francouzska Romane Miradoliová, ta na všech mezičasech ztrácela pár setinek. V cíli z toho je nakonec ztráta 19 setin na Goerglovou a průběžné druhé místo.
     
    3
    Jako třetí se do branek vydala favoritka závodu – Tina Weiratherová, která jela velmi nevyrovnaně. Na jedno mezičase nejdříve vedla, poté ztrácela ... V cíli je z toho druhé místo, když ztratila na Goerglovou 8 setin.
     
    4
    Američanka Rossová nezajela špatnou jízdu, ale po pár chybách na traťi se řadí na průběžné poslední místo. Ztráta na Goerglovou činili 69 setin.
     
    5
    Na traťi byla první Švýcarka Priska Nuferová, která ale ještě spíše sbírá zkušenosti. V cíli to bylo vidět, na první místo ztratila 1,57 sekundy a vystřídala Rossovou na posledním místě.
     
    6
    Číslo šest má další Rakušanka Mirjam Puchnerová. Mirjam ale od začátku nejela dobrou jízdu, od prvního mezičasu ztrácela a v cíli se její ztráta vyšplhala až na 2,87 sekundy a řadí se na poslední místo.
     
    Závod je opět zastaven! Odjelo zatím šest závodnic. Uvidíme, jaké bude rozhodnutí Jury.
     
    Časy posledních dvou závodnic jsou dle organizátorů jen "orientační", neboť je snímač v takovéto mlze nedokázal rozpoznat.
     
    7
    Už se opět jezdí! Rakušanka Kathrin Zettelová nezajela špatnou jízdu, na traťi ztrácela pár desítek setin. V cíli se ale její ztráta vyšplhala na půl sekundu a je z toho průběžné čtvrté místo!
     
    8
    Další favoritka Američanka Lindsey Vonnová se nedokázal vypořádat s mlhou, která se nad sjezdovkou stále drží a na traťi hodně ztratila. V cíli se její ztráta činila 1,77 sekundy a je z toho průběžné předposlední místo!
     
    Závod byl teď na malou chvíli přerušen, nicméně za malou chvílku by se měla na trať dostat Slovinka Ilka Stuhecová!
     
    9
    Slovinka se pustila do branek velmi odvážně a v průběhu trati ztrácela pár destíek setin. V závěru ale nezvládla projet jednu z branek a končí!
     
    10
    Jako desátá v pořadí se do závodu vydala Švýcarka Dominique Gisinová, která do závodu vlétla bez respektu a na druhém mezičase dokonce vedla. Na čtvrtém mezičase vedla už o 57 setin a v cíli je první s náskokem 21 setin na Goerglovou!
     
    11
    Francouzska Margot Bailetová na prvním mezičase vedla o deset setin, na druhém už ale ztrácela a postupně se ztráta navýšila na 93 setin! Celkově je to průběžné sedmé místo.
     
    12
    Dvanácku na dresu měla Švýcarka Denise Feierabendová, která do bran viditelně nešla tak odvážně, jako by šla v normální závodě. I z tohoto důvodu její ztráta narostla na 2,36 sekundy a je z toho předposlední místo.
     
    13
    Třetí Američanka v pořadí Julia Mancusová nezajela špatnou jízdu, v cíli z toho byla ztráta 51 setin a páté místo. Mancusová může být s tímto výsledkem spokojená, vzhledem k podmínkách které zde panují.
     
    14
    Francesca Marsagliaová z Itálie na prvním mezičase vedla o dvě setiny, poté ale její ztráta začala narůstat a zastavila se na 92 setinách, což stačilo na průběžné osmé místo.
     
    15
    Slovinka Ana Buciková nezajela vůbec dobrou jízdu, do bran nešla agreisvně a v cíli je z toho poslední místo. Ztráta na Gisinovou činí 3,90 sekundy.
     
    16
    Na trať se vydala další favoritka Anna Fenningerová, která se vypořádala s traťi více než dobře! Na všech mezičasech vedla a v cíli byla rychlejší o 59 setin! Máme novou vedoucí závodnici!
     
    17
    První Kanaďanka v tomto závodě Marie-Michele Gagnonová nezajela dobře, jeji ztráta od začátku narůstala a v cíli ztratila na Fenningerovou 1,99 sekundy, což stačilo na jedenácté místo.
     
    18
    Nicole Hospová se do trať pustila velmi agresivně a zajela velmi dobrou jízdu. V cíli ztratila na vedoucí Fenningerovou 59 setin a řadí se společně s Gisinovou na druhé místo!
     
    19
    Další favoritce Michaele Kirchgasserové se závod příliš nepodařil. První část zajela Rakušanka dobře, ve druhé polovině traťi ale přišly chyby a v cíli z toho je ztráta 2,05 sekundy a průbžěné třinácté místo.
     
    20
    Tina Mazeová na prvním mezičas ztrácela, poté ale zrychlila a v cíli ztratila na Fenningerovou pouze 45 setin, což jí řadí na průběžnou druhou pozici! Velmi dobrá jízda od této dvojnásobné mistryně světa!
     
    21
    Švýcarka Lara Gutová na třetím mezičase dokonce vedla o osm setin, pak ale přišla chyba a rodačka ze Soregna končí!
     
    22
    První norské závodnici v tomto závodu Ragnhild Mowinckelové se závod příliš nepovedl, zajela až průběžný 16. čas. Na Fenningerovou ztratila 2,24 sekundy.
     
    23
    Další Slovinka Vanja Brodniková nenapodobila svou reprezentační kolegyňi a v cíli z toho je až průběžné 17. místo se ztrátou 2,29 sekundy.
     
    24
    Anne-Sophie Barthetová z Francie si v první části trati držela ztrátu okolo 70 setin, poté ale udělal velkou chybu a na čtvrtém mezičase už ztrácela necelé čtyři sekundy. V cíli dojela na průběžném 22. místo se ztrátou 4,06 sekundy.
     
    25
    Další rakouská reprezentantka Ramona Siebenhoferová zajela podobnou jízdu jako Vonnová, v cíli ztratila 2,45 sekundy, což stačilo na průběžné 19. místo.
     
    26
    Francouzska Marion Pellissierová se po velké chybě v polovině trati do cíle bohužel nepodívá.
     
    27
    Australanka Greta Smallová první polovinu trati zajela nejhůře ze všech závodnic, poté ale trochu zrychlila a v cíli to stačí na 25. místo se ztrátou 4,95 sekundy.
     
    28
    Švýcarka Wendy Holdenerová nezajela dobrou jízdu, v cíli ztratila 3,43 sekundy na Fenningerovou a nevybojovala si tak příliš výhodnou pozici do slalomu.
     
    29
    Federica Brignoneová z Itálie se s traťí vypořádala velmi dobře a v cíli z toho je průběžné desáté místo! Ztráta 1,31 sekundy!
     
    30
    Další Švýcarkou na traťi byla Fabienne Suterová, který první polovinu traťi zajela hodně opatrně. Na jendom z horizontů ale nezvládla projet jednou z branek a končí!
     
    31
    Velká favoritka Viktoria Rebensburgová s Německa si určitě představovala lepší jízdu. Nicméně do druhého kola by měla odstartovat z 11. pozice se ztrátou 1,41 sekundy.
     
    32
    Ani Elena Curtoniová se svou jízdu příliš spokojená nebude, v průběhu trati hodně ztratila a v cíli je z toho průběžné patnácté místo. Do druhého kola vyrazí se ztrátou 1,88 sekundy!
     
    33
    Na trať se vydala další Italka Johanna Schnarfová, která zajela o něco horší jízdu, než její reprezentační kolegyně a v cíli je z toho až průběžná 22. pozice, Ztráta na Fenningerovou činí 2,29 sekundy.
     
    34
    Švýcarka Jasmine Fluryová byla od začátku v branách lehce rozhozená a v polovině trati končí.
     
    35
    Kanaďanka Laris Yurkiwová se do cíle dostala, nicméně s čase asi spokojená nebude. Ztráta 3,93 sekundy stačí na průběžné 28. místo.
     
    36
    Další Američanka na startu Jacqueline Wilesová zajela trať podobně jako Kanaďanka a v cíli z toho je ztráta 3,97 sekundy a průběžné 29. místo.
     
    37
    Němka Michaela Wenigová od začátku nejela dobrou jízdu, na mezičasích se nacházela okolo 30. místa. V polovině trati ale udělala velkou chybu a závod pro ni končí!
     
    Na trať se měla vydat česká závodnice Klára Křížová. Závod je ale opět přerušen!
     
    38
    Klára Křížová nezajela příliš povedenou jízdu, v cíli to stačilo na průběžné 26. místo. Do druhého kola by se ale dostat měla. Ztráta na Fenningerovou činila 3,05 sekundy!
     
    39
    Další závodnicí byla Srbka Nevena Ignjatovicová, které se superG přiliš nepovedlo a spokojená se svou jízdou nebude. Ztráta 4,93 sekundy ji zařadila na 33. místo.
     
    40
    Svou jízdu má za sebou i Maďarka Edit Miklošová, která ztratila 5,28 sekundy a je na průběžném 37. místě.
     
    41
    Poslední Rakušanka na startu Cornelia Huetterová zajela rychlejší jízdu než Klára Křížová a na Fenningerovou ztratila 2,51 sekundy, to ji řadí na 24. pozici.
     
    42
    Italka Elena Fanchiniová Křížovou neohrozila a ztratila 3,35 sekundy, to ji stačí na průběžnou 28. pozici.
     
    43
    Bulharka Maria Kirková vypadla hned v úvodu traťi a závod pro ni končí.
     
    44
    Reprezentantka Monaka Alexandra Colettiová jela na hranici první třicítky. Ve druhé poloviny trati ale udělala velkou chybu a končí.
     
    Poslední záovdnicí má být Španělka Ruizová, závod je ale opět přerušen!
     
    45
    Nakonec byla na trať vpuštěna i Španělka, která od začátku jela okolo třicátého místa. V samotném závěru ale udělala velkou chybu a závod nedokončila!
     
    POŘADÍ KOMBINACE PO SUPERG

    1. Anna Fenningerová (AUT) 1:12,73
    2. Tina Mazeová (SLO) +0,45
    3. Nicole Hospová (AUT) +0,59
    3. Dominique Gisinová (SUI) +0,59
    5. Elisabeth Goerglová (AUT) +0,80
    6. Tina Weiratherová (LIE) +0,88
    7. Romane Miradoliová (FRA) +0,99
    8. Julia Mancusová (USA) +1,10
    9. Kathrin Zettelová (AUT) +1,29
    10. Federica Brignoneová (ITA) +1,31
    11. Viktoria Rebensburgová (GER) +1,41
    12. Laurenne Rossová (USA) +1,49
    13. Francesca Marsagliová (ITA) +1,51
    14. Margot Bailetová (FRA) +1,52
    15. Elena Curtoniová (ITA) +1,88
    16. Marie-Michele Gagnonová (CAN) +1,99
    17. Michaela Kirchgasserová (AUT) +2,05
    18. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +2,24
    19. Johanna Schnariová (ITA) +2,29
    19. Vanja Brodniková (SLO) +2,29
    21. Priska Nuferová (SUI) +2,37
    22. Ramona Siebenhoferová (AUT) +2,45
    23. Cornelia Huetterová (AUT) +2,51
    24. Lindsey Vonnová (USA) +2,57
    25. Denise Feirabendová (SUI) +2,95
    26. Klára Křížová (CZE) +3,05
    27. Elena Fanchiniová (ITA) +3,35
    28. Wendy Holdenerová (SUI) +3,43
    29. Mirjam Puchnerová (AUT) +3,67
    30. Larisa Yurkiwová (CAN) +3,93
    _______________________________
    31. Jaqueline Wilesová (USA) +3,97
    32. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +4,06
    33. Ana Buciková (SLO) +4,49
    34. Nevena Ignjatovicová (SRB) +4,93
    35. Greta Smallová (AUS) +4,95
    36. Edit Miklošová (HUN) +5,28
     
    První část kombinace v bulharském Bansku je u konce. Počasí se nakonec umoudřilo a superG se nakonec mohlo dojet.

    Nejlépe první část zvládla Rakušanka Anna Fenningerová, která potvrdila výbornou formu. Druhá dojela Tina Mazeová, která na Rakušanku ztratila 45 setin. Na třetím místě se umístily Nicole Hospová a Dominique Gisinová, která měly shodnou ztrátu 59 setin.

    Klára Křížová obsadila 26. místo a na Fenningerovou ztratila 3,05 sekundy!

    Slalom by měl začít ve 13:00 a doufejme, že se počasí zlepší. (12:34:16)

    Jan Havlovic

    Statistiky
    STARTOVNÍ LISTINA

    1. Elisabeth Goerglová (AUT)
    2. Romane Miradoliová (FRA)
    3. Tina Weiratherová (LIE)
    4. Laurenne Rossová (USA)
    5. Priska Nuferová (SUI)
    6. Mirjam Puchnerová (AUT)
    7. Kathrin Zettelová (AUT)
    8. Lindsey Vonnová (USA)
    9. Ilka Stuhecová (SLO)
    10. Dominique Gisinová (SUI)
    11. Margot Bailetová (FRA)
    12. Denise Feierabendová (SUI)
    13. Julia Mancusová (USA)
    14. Rancesca Marsagliová (ITA)
    15. Ana Buciková (SLO)
    16. Anna Fenningerová (AUT)
    17. Marie-Michele Gagnonová (CAN)
    18. Nicole Hospová (AUT)
    19. Michaela Kirchgasserová (AUT)
    20. Tina Mazeová (SLO)
    21. Lara Gutová (SUI)
    22. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    23. Vanja Brodniková (SLO)
    24. Sanne-Sophie Barthetová (FRA)
    25. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    26. Marion Pellissierová (FRA)
    27. Greta Smallová (NZL)
    28.Wendy Holdenerová (SUI)
    29. Federica Brignone (ITA)
    30. Fabienne Suterová (SUI)
    31. Viktoria Rebensburgová (GER)
    32. Elena Curtoniová (ITA)
    33. Johanna Schnarfová (ITA)
    34. Jasmine Fluryová (SUI)
    35. Larisa Yurkiwová (CAN)
    36. Jacqueline Wilesová (USA)
    37. Michaela Wenigová (GER)
    38. Klára Křížová (CZE)
    39. Nevena Ignjatovicová (SRB)
    40. Edit Miklos (HUN)
    41. Cornelia Huetter (AUT)
    42. Elena Fanchiniová (ITA)
    43. Maria Kirková (BUL)
    44. Alexandra Colettiová (MON)
    45. Caroline Ruiz Castillo (ESP)
    bahis siteleri