Tisková konference PSG Zlín (kon.) | Tisková konference k HME v atletice 2015 v Praze (kon.)
konec
Tisková konference PSG Zlín

Čtvrtek 05.03.2015, 12:00 • Tiskové středisko, ZS Luďka Čajky • Tiskové konference
     
    Z tiskové konference PSG Zlín je to již vše. Děkuji za pozornost. Na shledanou. (12:30:26)
     
    Roman Ordelt (tiskový mluvčí): "Třetí čtvrtfinále bychom chtěli hrát v neděli 15.3. od 15:30. Čtvrtý zápas se odehraje v pondělí 16.3. od 18:20."
     
    Rostislav Vlach (trenér): "My jsme brankáře v průběhu sezóny střídali. V této době, kdy jsou zápasy pro brankáře náročné, jsme rádi, že máme tři velmi dobré gólmany. Pro nás trenéry je o moc snažší, že je můžeme střídat a nemáme jasnou jedničku. Štůry v závěru základní části ukázal, že patří ke špičce brankářů v extralize."

    "Máme v zásobě Moskala, který je ovšem nemocný. K dispozici je nám od pondělí Jakub Šlahař, který může naskočit do playoff. Limituje nás David Šťastný, který po dohodě s Přerovem nemůže naskočit zatím za Zlín. Nastoupit může i Marek Melenovský a Michal Důras, ale ti stále bojují v playoff první ligy."

    "Petra Tona nějak osobně bránit nebudeme, ale samozřejmě si ho budeme všímat."
     
    Petr Čajánek (kapitán týmu): "Nemá cenu řešit, čím jsme si prošli, ale musíme se zaměřit, co nás čeká teď. Zvládali jsme důležitá utkání. Vyhráli jsme v Liberci a Pardubicích, jinak bychom bojovali o ten postup."

    "Všichni se na Kometu těšíme, protože ty zápasy mají skvělou atmosféru. Je tady rivalita, je to blízko a z tohoto pohledu se na to těšíme. Loni jsme byli spolu ve finále a ty týmy se tolik nezměnili, takže to bude znovu skvělá série."
     
    Rostislav Vlach (trenér): "Sezónu jsme zahájili velmi špatně, asi nejhůř za dobu, kdy jsem ve Zlíně. Hráli jsme dvě finále, což nás stálo hodně sil a hráči neměli mnoho času na regeneraci po sezóně a to byl jeden z faktorů, který ovlivnil start sezóny. Navíc jsme měli jiné složení přípravy, když jsme hráli Ligu mistrů. Mužstvo se dokázalo vymanit z té krize a výkony rostly. Poslední čtvrtka byla nadprůměrná a musíme poděkovat hráčům, kteří se o to přičinili."

    "Máme nějaké šrámy, ale ta situace je teď vcelku dobrá. Zraněný je pouze Filip Čech, což je dlouhodobější. Pavel Kubiš by měl v průběhu playoff zasáhnout do vyřazovacích bojů."
     
    Mgr. Patrik Kamas (jednatel klubu): "Přáli jsme si plánovat věci na playoff, ale mnohokrát k tomu bylo hodně daleko. Musím poděkovat hráčům, trenérům a partnerům, že jsme v těch těžkých dobách drželi pospolu. Neztráceli jsme víru, což je naše filozofie. Potvrdili jsme si, že nám v krizových chvílích tato filozofie funguje."

    "Postupně jsme se zvedali, v první čtvrtině jsme získali pouze devět bodů, ve druhé už devatenáct, což by mělo matematicky stačit. Poté už jsme stále více bodovali a dokázali získat pozici pro playoff."

    "Do playoff jdeme s čistou hlavou. Nechceme lidi zklamat, ale respektujeme, že v sérii může být někdo favorit. Doufáme, že i poté náročné sezóně dokážeme přejít do dalšího kola playoff."

    "Budeme pokračovat v marketingové kampani: Jedna víra – jeden tým – jeden cíl."
     
    Vítejte u sledování tiskové konference PSG Zlín před začátkem playoff, kde se zlínští hokejisté ve čtvrtfinále utkají s Kometou Brno. Tiskové konference se zúčastní trenér Rostislav Vlach, kapitán týmu Petr Čajánek a jednatel klubu Patrik Kamas. Tisková konference začíná v tiskovém středisku na Zimním stadioně Luďka Čajky ve 12:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    David Šimon

    Statistiky
    Účastníci TK:
    Rostislav Vlach (trenér)
    Petr Čajánek (kapitán týmu)
    Mgr. Patrik Kamas (jednatel klubu)
    bahis siteleri