Boston – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – St. Louis 3:1 (kon.) | Washington – Minnesota 1:2 (kon.)
Tampa – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.) | Nashville – NY Islanders 3:4 (kon.)
Arizona – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – Montreal 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:5 (0:1, 1:4, 3:0)
KAC Klagenfurt
Pátek 06.03.2015, 18:30 • Zimní stadion města Znojma • Play-off EBEL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Ze stavu 0:5 je Znojmo znovu ve hře! ONDŘEJ FIALA stál na konci rychlé kombinace a dorážel kotouč do odkryté branky. Asistence: Jan Lattner, Peter Pucher.
     
    52:40
    Orli právě vstřelili branku!
    No a je tu drama! Prakticky nepřetržitý tlak Znojma nese ovoce, poté co se Tuokkola po předchozí střele nedokázal srovnat do ideálního postavení, Pucher přistrčil puk lépe postavenému JANU LATTNEROVI, který trefuje odkrytou branku. Asistence: Peter Pucher, Antonín Bořuta.
     
    41:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Delší obléhání hostující branky nese ovoce. Havlík posunul volný puk na modrou čáru volnému MARTINU NEMČÍKOVI, který příklepem zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Adam Havlík, Richard Pavlikovský.
     
    35:59
    Orli právě vstřelili branku!
    David Bartoš objel bránu a od pravé tyčky poslal přihrávku k levé, kde už stál připravený ONDREJ ŠEDIVÝ, který z těsné blízkosti překonává hostujícího brankáře střelou k bližší tyčce!
    Asistence: David Bartoš, Martin Bača.
     
    30:13
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Ihned po buly propadlo Znojmo v útočném pásmu, v situaci dva na jednoho ještě Nechvátal vyrazil Hundertpfundovu ránu, ale na dorážku OLIVERA SETZINGERA do odkryté branky neměl nárok. Asistence: Thomas Hundertpfund.
     
    30:00
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Dnešní zápas se pro Orly mění v noční můru. THOMAS HUNDERTPFUND využil zaváhání domácích na levém křídle a přesnou ranou do horního růžku vyhání Holta z branky. Bez asistence.
     
    27:51
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Vyhození hostů přes všechny čáry se čároví rozhodli pustit, Orli následně chybovali v obranném pásmu. MANUEL GEIER se dostal sám před Holta a střelou k tyči potřetí překonává znojemského brankáře. To je tvrdý direkt pro domácí. Asistence: Thomas Koch, Oliver Setzinger.
     
    22:47
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté využívají první přesilovku v zápase, poté co se mezi dvojicí obránců protáhl OLIVER SETZINGER, dostal přesný pas na hokejku a rychlým zakončením mezi betony překonává Holta. Asistence: Jason DeSantis a Jamie Lundmark.
     
    08:09
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Elitní formace Klagenfurtu si vytvořila tlak, po němž zůstali před brankou dva hostující hráči. Jacquesův bekhend z otočky ještě Holt vyrazil, ale na dorážku JAMIEHO LUNDMARKA už neměl šanci dosáhnout. Asistence: Jean-Francois Jacques.

    Lukáš Peroutka

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 36. Šedivý (Bartoš, Bača), 42. Nemčík (Havlík, Pavlikovský), 53. Lattner (Pucher, Bořuta), 55. Fiala (Lattner, Pucher) – 9. Lundmark (Jacques), 23. Setzinger (DeSantis, Lundmark), 28. M. Geier (Koch, Setzinger), 30. Hundertpfund, 31. Setzinger (Hundertpfund)


    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (30. Nechvátal) – Bořuta, Sova, Havel, Štach, Pavlikovský, Nemčík, Jass, Bača – Beroun, Šeda, Číp – Tomas, Podešva, Rehuš – Šedivý, Bartoš, Havlík – Lattner, Pucher, Fiala.
    KAC Klagenfurt: Tuokkola (Swette) – DeSantis, Reichel, Vallant, Pöck, Schumnig, Furey – Setzinger, Koch, Geier M. – Lundmark, Hundertpfund, Jacques – Geier S., Pither, Harand – Strömberg, Schuller, Ban.

    Rozhodčí: Gamper (ITA), Warschaw (USA) – Kaspar (AUT), Soós (HUN)

    Diváci: 3254
    bahis siteleri