Austria – Rapid 2:1 (kon.)
konec
FK Austria Vídeň
2:1 (1:1)
SK Rapid Vídeň
Neděle 08.03.2015, 16:30 • Generali Arena (Vídeň) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Vanče ŠIKOV - 2:1
     
    84
    Austria právě vstřelila branku!
    Standardní situaci si vzal tradičně na starost Holzhauser, který odcentroval do vápna na VANČE ŠIKOVA, jehož přesná hlavička pod břevno posílá Austrii do vedení! Domácí otočili vývoj utkání dvěma góly po Holzhauserových standardkách.
    Lukas ROTPULLER - 1:1
     
    45+4
    Austria právě vstřelila branku!
    A v samém závěru prvního poločasu je z toho vyrovnání! Holzhauser odcentroval do vápna, kde si na vlastní bránu srazil míč Sonnleitner, Novota jen vyrazil míč před sebe a LUKAS ROTPULLER měl při dorážce snadnou práci.
    Steffen HOFMANN - 0:1
     
    17
    Rapid právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Serbest si na hranici vlastní šestnáctky příliš předkopl míč směrem k vlastní brance a jeho chybu potrestal STEFFEN HOFMANN. Kapitán Rapidu krásnou ranou na zadní tyč otevírá skóre zápasu.

    Martin Švejkar

    Branky: 45+4. Rotpuller, 84. Šikov – 17. S. Hofmann

    Karty:   33. Holland (AUV), 38. Ramsebner (AUV) – 42. Schwab (RVI), 52. Petsos (RVI), 83. Pavelic (RVI), 88. M. Hofmann (RVI)   73. Ramsebner (AUV)


    FK Austria Vídeň: Lindner – Ramsebner, Šikov, Rotpuller, Suttner – Serbest (28. Holzhauser), Holland – De Paula, Grünwald, Meilinger – Gorgon (52. Zulechner)
    Náhradníci: Zulechner, Stronati, Holzhauser, Kvasina, Royer, Hadzikic, Salamon

    SK Rapid Vídeň: Novota – Pavelic, Sonnleitner, M. Hofmann, Schrammel – Schwab (73. Alar), Petsos – Schaub (60. Schobesberger), S. Hofmann (67. Wydra), Kainz – Berič
    Náhradníci: Schobesberger, Grahovac, Stangl, Wydra, Marić, Alar, Prosenik

    Rozhodčí: O. Drachta – S. Kühr, A. Rothmann
    bahis siteleri